středa 30. října 2019

poVídačky: 1. Jak to všechno začalo

Ahojte, krásný den,
mám pro vás novinku 💖

Od prvního nápadu udělat vlastní podcast už uteklo hodně času (asi rok a půl !), ale víte jak to je, ten první krok bývá ten nejtěžší a taky věřím, že všechno má svůj čas.



Tak jsem se do toho pustila a vytvořila poVídačky, místo, kde si budeme povídat o mých tématech jako je výživa, pohyb, harmonie, ale i osobnostní rozvoj, cestování a moje zážitky. Chtěla bych vám povídat příběhy, které jsem zatím neměla kde povídat a vytrhnout vás od starostí všedních dní. Možná vám to někdy pomůže některé věci pochopit, možná se v tom najdete a možná si jen na chvíli vypudíte své starosti z hlavy.

První díl je najdete tady na spotify (brzy ho nadete taky na iTunes) a je věnovaný tomu, jak jsem se na tu fitness cestu dostala. Zavzpomínala jsem si na nesmyslnou dietu, kterou jsme s mamkou držely, na moje první přemýšlení o jídle a postupné vzdělávání se. Na osudové setkání, i na to, co už tak hezké nebylo.

Budu se těšit na vaši zpětnou vazbu a taky to, že si mě necháte do uší poVídat 💓

Vaše V♡

1 komentář:

  1. Ahoj, chtěla bych se zeptat, děláš si podcast sama? Nebo si ho dáváš od někoho dělat. Já třeba si jej dávám tvořit od zde tohoto profesionála. Příjemný den. S.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥