sobota 26. ledna 2013

Organizačně

Krásnou mrazivou sobotu přeji!
Na internetu jsem se dočetla, že teplota snad na některých místech klesla na -30°c ! To je tedy pořádná zima! No brzy to otestuji na vlastní kůži, až půjdu s mojí Kešulkou ven;)

Dneska pro Vás mám jen pár  organizačních věcí.
Možná jste si všimli, že na pravé straně, nahoře na postranním panelu přibylo několik záložek. První z nich je takový textový odstavec, ve kterém mám v plánu se s Vámi podělit o to, co zrovna daný den budu cvičit. Myslím, že je to maličký závazek pro mě, abych to dodržela, může to sloužit jako inspirace pro Vás, pokud zrovna nebudete vědět jaký pohyb si dát;)

Pokud Vás něco bude zajímat můžete své otázky samozřejmě pokládat pomocí mailu: veri.wi@gmail.com, nebo pomocí ask.fm zde, sledovat mě můžete také na instagramu, jako verunkaw.

V neděli se chystám do našeho nově předělaného fitness centra, mají tam báječné velké běhací pásy, kterým dokonce můžete měnit sklon. Jdu tam se svým přítelem, slíbil mi že mi ukáže nějaké cviky na záda, tak se moc těším, pokud Vás to zajímá, můžu poreferovat;)

Dnes se chystám dát si kardio pomocí elipticalu, v plánu mám 40 min při sledování nového dílu The Vampires diaries! (jsem trošku zatížená na seriály, mí další oblíbencí jsou Pretty little liars, How I met your mother, The Big bang theory a Sběratelé kostí, co rádi sledujete vy?)Já bez seriálu těžko jezdím, protože by mě tak dlouho asi nebavilo jezdit..při seriálu to ale nevnímám a uteče to jako nic!
Rovněž jsem si stáhla nějaké hodinové video pilates, slečna cvičitelka mluví slovensky, což je super, navíc cvičí v nějakém teplém prostředí, kde svítí sluníčko a to mi připomíná léto a to, že je třeba makat, abych byla na léto pěkná;) Pokud bude video za něco stát, určitě se s Vámi podělím o recenzi.

Tak to by bylo k dnešnímu vykecávání všechno:D užijte si sobotu a podělte se se mnou o to, co budete dnes cvičit, nebo si dopřáváte odpočinek?

9 komentářů:

  1. Moc se mi líbí to textové pole, držím palce, ať se dnešní plán podaří splnit :)
    Když jsem doma měli rotoped, taky jsem se při tom koukala na televizi.. člověk pak ani nevnímá, že už jede hodinu :) teď bohužel dělá babičce na půdě věšák na oblečení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se líbí:)bohužel tak dopadne většina cvičících strojů, je to škoda;)

      Vymazat
  2. Já dnes budu zřejmě aktivně odpočívat při plavání. Ještě se musím rozmyslet, zda-li zařadím i workout s Jillian, uvidíme podle nálady. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to je super kolonka! :)) Halvní je, aby ti to pomohlo! ;)
    Určitě se s námi pak poděl o dojmy z posilovny s přítelem, zajmá mě to.. Můžeěš pak i popsat cviky na záda, přeci jen je to část těla, na kterou se hodně zapomíná! ;)

    Já mám dnes rest day, alespoň 1 den! :D

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem nemocná, takže odpočinek :(

    OdpovědětVymazat
  5. ja som mala v sobotu cvicit ale nebolo mi dobre tak som vynechala:(
    Inak vedela si ze Bioderma ma BB krem? Recenzia tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/bioderma-sensibio-bb-krem.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥