pátek 14. srpna 2015

Poděkování

Krásné páteční ráno Vám přeji. 
Dnešní příspěvek bude trochu netypický a to taky proto, že bude věnován především jednomu skvělému člověku. Tento člověk mě ale tak potěšil a motivoval, že se s Vámi o to chci podělit. 




Všichni víte, nebo tušíte, že sport, který jsem si vybrala nepatří zrovna k těm nejlevnějším. (to jsem si kdysi myslela jak je závodní tancování drahé :D). Všechno se počítá, plavky (které se šplhají do několika tisícových částek, pokud chcete ty krásné a třpytivé), boty, závodní barva..ale největší pálky jsou za startovné (věděli jste, že startovné na Olympii vychází na neuvěřitelných 250e?), ubytování, cestování na samotné soutěže.... pro běžného smrtelníka jako jsem já, to jsou částky už neúnosné a přestože se snažím být soběstačná a vydělávám kde můžu, na vše co mám tento podzim v plánu, bych prostě za tak krátký čas nebyla schopna našetřit. (Leda vyloupit banku... :D)

Není tedy překvapením, že jsem přemýšlela co mi hlava stačila, komu bych co slíbila, aby mě v mé soutěžní sezóně podpořil a podpory se mi dostalo ve finále na místě, kde bych to v nejmenším nečekala a to jak se říká bez mrknutí oka. Člověk, který se mi rozhodl pomoct a CELOU podzimní sezónu mi za financovat ani nechtěl, abych mu za to děkovala, dala si na blog logo jeho firmy...prostě to udělal jen tak. Protože mi chtěl pomoci, protože se mu líbí můj sport a protože věří, že na to mám... že se Vám tomu nechce věřit? Vlastně ani mě ne..pořád si říkám, jestli je to možné, že ještě na světě existují tak hodní lidé, kteří dělají věci jen tak pro druhé, aby jim udělali radost, aby je podpořili..
Neskutečné štěstí, radost, vděk a maximální motivace. To je to, co teď prožívám. Ve finále ty peníze nejsou to, co Vás těší, ale to, že to pro Vás někdo udělal, celá ta situace a to, že máte kolem sebe tak úžasné lidi...
Nevím jak vyjádřit slova díků, protože prosté děkuji mi přijde hrozně málo. On ale ví jak moc to pro mě znamená a já jsem mu za to hrozně moc vděčná...děkuji..

Tím chci taky říct i Vám, že jen pokud máte otevřenou mysl dobrým věcem a něco si moc přejete, všechno se to může stát. Je třeba trochu píle a taky dávka štěstí, ale jen pozitivní mysl, přitahuje pozitivní věci, nezapomínejte na to. 
Děkuji i za Vaši podporu a krásné slova, kterými mě každý den těšíte. Mějte se báječně. 
Vaše V. 

6 komentářů:

  1. Co na to říct, resp. napsat? Je to skoro zázrak, že ještě existují tito lidé.

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo? takový borec si přeci zaslouží být jmenován..žeby nějaký tajný ctitel? ;)

    OdpovědětVymazat
  3. a my děkujem, že tě někdo takto podpořil, protože ty pak zase velmi motivuješ nás :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥