úterý 3. března 2015

Současný režim, 61 dní do závodů!

Krásné úterní ráno moji milí čtenáři :)
Už se chystáte na začátek jara? Já ho netrpělivě vyhlížím. Není nic lepšího než ranní pohlazení slunečních paprsků. 
Protože se mi změnil režim, závody se blíží a Vás zajímá jak to mám nastavené, ráda bych se s Vámi podělila o současný stav ;)



Jídlo

Tuhle fázi si užívám. Je to ještě čas, kdy se dá experimentovat, nejsem v podstatě omezena o téměř žádné potraviny a nemám hlad. Jídlo je pestré a to je prostě to, co miluju. 
Aktuálně mám nastavené konstantní sacharidy, každý den 150g (po dost dlouhé době už na chvíli nevlním :D), bílkoviny na 120g a tuky 50g. Pro  ukázku přikládám pár fotek z jídelníčku :)
Kromě večeře všechno jídlo dne: Snídaně, ovesná s proteinem, banánem a trochou kešu másla. Svačina: snaha o chia puding (jen chia a protein s vodou, zatím jsem ale nevychytala poměry :D), oběd: štíhlé nudle s brokolicí, pórkem a sezamem, svačina: buchta z mikrovlnky, z proteinu, banánu a kešu máslem.

Svačina: lívance z banánu a banánového proteinu Trec nutrition.

Oběd: zapečené celozrnné těstoviny se šmakounem, bílkem, rajčaty a pecorinem. Obloha z rucoly a polníčku.
Snídaně: vychlazená miska z vloček, bílého milka, kakaa a ovoce k tomu čaj irish cream s kapkou odstředěného mlíka, svačina: jáhly s bílým milkem a jahůdkou, Oběd: celozrnné těstoviny zapečené se šmakounem a pecorinem, svačina: půlka housky s omeletou z bílků, vajíčka, šunky rucolly a baby špenátu. Nesmí chybět sumplementace k tréninku z Trec nutrition od mého milovaného Aktinu :)

Snídaně: Ovesná kaše s bílým milko jogurtem, ovoce, mandle.

Trénink
Nově mám navýšeno na 5 silových tréninků týdne (dosud 2x spodek, 2x vršek), kdy 2x procvičím vrchní část těla, 3x spodní část těla. Břicho podle sebe klidně ke každému tréninku. 
Silovka je doplněna o karido a to 6x týdně v délce 40-50 min. Protože zrovna dneska mi dorazí domů zbrusu nový Eliptical, na který se hrozně těším, budu asi kardio řešit před prací ráno na lačno. 
Rest day je nastavený na jeden den v týdnu, pravděpodobně v neděli ;)



Suplementace

Ráno začínám synefrinem, kofeinem a vitamínem C a sklenicí vody. Pokud budu dávat i kardio, bude to doplněno o BCAA. BCAA jinak užívám před a po tréninku. 
Protein piju taky po silovém tréninku a používám jak už víte v kuchyni :D
Na večeři (když zrovna nedávám tvaroh, užívám si ho dokud můžu :D), tak si dělám dobrůtku z kaseinu s ořechovým máslem :)



Pocity


Jsem hrozně namotivovaná a natěšená. Fakt :D Ve fitku jsem se naučila úplně vypnout hlavu, myslet jen na svaly a trénink a vnímám ho teď úplně jinak. Musím říct, že mě to hrozně posunulo a na každý trénink se doopravdy hrozně těším. Jen tělo už reaguje na dietu pomaleji, váha tak trochu stagnuje, tak jsem z toho občas nervozní :D ALE! snažím se na to nemyslet, dávám ze sebe maximum a vidím se v květnu na pódiu a to je podstatné. Už mám doma dokonce i plavečky, které mi šila šikovná Karolína, ale zrovna řešíme  zadní díl, kalhotek, který musí být větší. Ve svazu si na to prý letos posvítí ale hodně holek to neřeší..takže nejspíše budu mít dvoje kalhotky a na místě se vybere, které z nich to budou :D Přece se nenechám vyhodit z pódia pro kousek látky a nebo naopak nebudu jediná v bombarďácích :D Navíc jsou nově dány pózy, pro všechny stejné, takže se budu muset učit pózovat. Ale to já ráda :D ;)


Jak jste na tom vy? Formujete na léto? :D
Vaše V♥

79 komentářů:

  1. já nechápu, jak ti takové množství může s tvými aktivitami stačit? Vždyt i ženy které mají fakt hubnoucí dietní jídelníčky jedí více a sahcaridů jen 150? :O tak to vypadá , že žiješ jen z bílkovin, zeleniny a prášků, tablet a proteinů:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidávám se k anonymovi, já mám také redukční režim, ale S 190, B 110 a T 45 na 160 cm/57 kg. Cílem zhubnout cca 4 kg tuku. Tvé hodnoty mi přijdou strašně nízké, když si vezmu, že denně spálíš cca (kcal) 1400 BMR + 600 trénink. ... Denča :)

      Vymazat
    2. Omlouvám se za mystifikaci :D už jsem to o pravila, mám 120g B a 50g T, 150g S. Což je podle mého v pohodě a dostačující ;)

      Vymazat
    3. to moc nevidím změnu:D Vždyt jsi pořád na 150 sachrech...lituju tvého tělo, vypadáš sice krásně, ale nebýt těch šílených umělých doplňků.....no, pro normálního člověka normálním fungování životě něco strašného, opravdu mi to připomíná takové ty nesmyslné hodnoty anorektiček, které si nevetzmou ani gram navíc ničeho,co by je mohlo rozhodit... a jak už bylo napsáno, když k tomu ještě pořád jen cvičíš a sportuješ, pak jsi na tom hodně pod mírou verčo. prostě tvrdá dietářka:(( trochu mi přijde, že přesně z tohodle pak vznikají ty anorektičkykteré se v tom zhlídnou a jedí ještě méně:(( moc tohle příkladem nejde tedy:(

      Vymazat
    4. Podívej, já neříkám, že to dělám nejlépe. Doplňků moc neberu, na nich to ani nestojí. Jsem ale malinká, mám 161cm, 6810Kj/den, můj bazál je 5295KJ. Nechápu proč se tak rozčiluješ :D TEĎ jím ještě dost, funguju perfektně a nemyslím si, že tohle by bylo nějaké hladovění nebo týrání těla. Klasický redukční režim. Samozřejmě, čím blíže závody jsou tím méně se moje strava podobá té, kterou bych doporučila dále, ale já necvičím jen tak pro radost, ale chci se připravit jak nejlépe umím na závody a s tím bohužel souvisí i různé omezení.

      Vymazat
  2. jééé to koukám, že teď mám skoro podobný režim jako ty, sacharidy mám také max do 150g a bílkoviny 100-120maximálně jen mám o něco méně tuků :) také mě vyhovuje být v režimu. Mě čekají závody až na podzim, ale už teď to odpočítávám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpočítávání je super věc :D stáhla jsem si i aplikaci, která to dělá za mě :)

      Vymazat
  3. zajimalo by me, kolik v te silovce delas opakovani v serii? diky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. záleží na partii, na ruce 10-15, na nohy spíše 20

      Vymazat
    2. Diky. Jeste by me zajimalo, zda takto jedes vicemene po cely rok a nebo je to zalezitost predsoutezniho rezimu a v objemove fazi jsi jela v serii mene opakovani? 10-12 predpokladam?

      Vymazat
    3. Vyloženě objemovku jsem neměla, ale většina cviků byla spíše tomhle charakteru. Nicméně nohy se mi střídaly jak kolem 12 tak i vypalovačky kolem 20

      Vymazat
  4. Ahoj, proč zrovna synefrin? Vyšel jako nejlepší podpůrný prostředek při spalování? Ptám se, protože potřebuji nějak nakopnout, cvičení ani úprava stravy nepřináší ten kýžený efekt, spíš je naprosto minimální ...... takže jsem ve fází: tonoucí se stébla chytá :-/
    Předem díky za info :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no měl by napomáhat tělu se rychleji zahřívat a tím jemně pomáhat spalovat větší množství kalorií. Já osobně necítím výrazné změny s ním a bez něj. Na doporučení ho ale beru :D Jinak spalovač ti nepomůže pokud nemáš ok stravu a pohyb. Zkus mi kdyžtak napsat na fcb;)

      Vymazat
    2. jsi jak drogový dealer:D nevadí ti, že je to umělotina? nebo ti přijde už normální jíst pořád prášečky a jiné suplementy pro tělo nepřirozené? o zdraví ti asi moc nejde vid:)

      Vymazat
    3. :D nejsem dealer, nikde to dále neprodávám. Ano záleží mi samozřejmě i na zdraví. Jinak cituji: Synefrin je účinná látka vyskytující se v oplodí rostliny Citrus aurantium. Citrus aurantium (pomerančovník hořký, dále známý jako kyselý či zelený pomeranč) je ovoce známé z tradiční čínské medicíny pod názvem zhi shi.

      Více informací na: http://www.celostnimedicina.cz/synefrin.htm#ixzz3TJmdLdCA
      ...umělotina?

      Vymazat
    4. jo tahle pilulka či prášek vyrostl na stromě vid.ddddddddd.DDD

      Vymazat
    5. Bohaaa a tihle anonymove urcite davaji svemu telu 100%
      Zadny alkohol, cigarety, zadna antikoncepce, zadne konzervanty, prirodni kosmetika a zijem v horach v lesni chatce ;)
      Kazdy ma v dnesni dobe neco na cem hresi a je blbost se zamerit na jednu hovadinu a s tim tady buzerovat...
      Nekdo bere doplnky, nekdo zas pouziva antikoncepci, jiny se obcas opije...milion lidi si huntuje telo...
      kdyz nejaka jina blogerka prida post z party s panakem v ruce, taky tam chodis poucovat o tom jak je nocni zivot nezdravy a kolik ma ten panak kalorii?
      Verun svuj rezim nikomu necpe a nikde ani netvrdi, ze je to nejlepsi cesta pro vsechny, dokonce to tu nekolikrat zminuje, ze kazdy si musi svuj rezim urcit sam...
      komentar pomalu delsi jak clanek, sorry, ale musela jsem ;D

      Vymazat
    6. Naprosto souhlasím s Wambi. Tohle je šílené - ta neustálá potřeba do někoho rýpat. Jednou má Verča moc přísná režim a je anorektička, pak zase jí moc prášků a málo zdravě...achjo :D
      Veru, ignoruj to, vypadáš báječně, pro spoustu lidí jsi motivací - včetně mě- a moc Ti držím palce a jsem zvědavá, jaká bude soutěžní forma! :)

      Vymazat
    7. Hlavně s tímhle přístupem, by ten anonym nemohl jíst defakto nic co nevyroste na stromě, protože je to nějakou formou zpracované :D, ale třeba si jede raw food ;)
      Díky moc holky, jste skvělé ♥

      Vymazat
  5. Taky jsem teď začala užívat synephrin a nečekla jsem žádný účinek, a o to víc mě překvapil. No asi sepíšu článek :) a s motivací to mám stejně <3 nejradši bych v tom fitku spala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No napiš, ráda si počtu ;) No já tam jsem tak často že bych i mohla, ale v noci bych asi tajně chodila cvičit ještě zadek :D

      Vymazat
  6. Tyyy jo asi byc umřela hlady :D ale je zas fakt, že jsi malinká, taky věřím, źe ti to trenér nastavil rozumně :) ale ty tréninky jsou teda makačka, nedovedu si sebe představit, teď cvičím 4x týdně a žádné kardio, a nestíhám to občas :D
    Ale j vidět, že tě to baví, tak držím palce !!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no záleží jak si to člověk umí rozložit ;) když nejdu jeden den cvičit, jsem nervozní :D

      Vymazat
    2. každej by umřel hlady, už bylo i napsáno, že to je jak dieta pro anorektičky:DDD

      Vymazat
    3. milý anonyme, řekla bych, že je velký rozdíl mezi nemocnou anorektičkou a člověkem, který to má v hlavě srovnané, ví, proč to dělá a kam se tím dostane, a navíc je pod dohledem trenéra ;) je jasně řečeno, že to není inspirace pro normální lidi :) Michael Phelps zas "sežere" za den 10 000 kcal a pro normálního člověka je to taky extrém - má cíl a to jsou prostředky k tomu :) já mám o 15 centimetrů víc a mým dlouhodobým cílem je být jakž takž fit, takže ano, já bych hlady umřela na téhle dietě, Verča na druhou stranu má "krátkodobý" cíl soutěž, která je za dva měsíce :)

      Vymazat
  7. Ahojky, normálně nepřispívám, ale dneska mi to nedá. Jsi krásná, zapálená pro věc prostě disciplinovaná a to ti všichni tady závidí... Kašli na ty jakože odborné rady a porady. Slečna je závodnice, je jiná liga. A vy kritici, ano máte pravdu ,není to normální život, tohle je život, ve kterým si člověk plní své sny! Tak buď se klaňte, inspirujte se , nebo mlčte a ignorujte!

    OdpovědětVymazat
  8. fandím Ti, moc :) můžu se zeptat, odkud máš to body na první fotce? :)

    PS.: legíny z Lidlu mám taky, ale vzhledem k výšce 185 cm jsou pro ostatní 7/8 nebo dlouhé a pro mě pod kolena :D:D ale jsou super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Jani. To body je z tally weil. Nevím které legíny myslíš, ale z Lídlu žádné nemáme :D

      Vymazat
    2. na té poslední fotce, a přísahám, že mám úplně stejné jako ty, co mám z předminulého sportovního týdne doma :):D

      Vymazat
    3. nee :D to jsou nike ;) ale tak zase jsi ušetřila, jestli vypadají stejně :D

      Vymazat
    4. úplně stejný :)) fandím Ti, jsi hvězda! :)

      Vymazat
  9. Achjo, tohle uz ze zdravym zivotnim stylem nema absolutne nic spolecnyho. Tyras telo hlady a jedinej duvod, ze jsi jeste neskolabovala je, ze mas tak neuveritelnou motivaci a odhodlani. Pohyb 11krat tydne a k tomu tenhle prijem a 150g sacharidu? Divim se Vam holky bikinářky, fakt jo...
    Katka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a pověz mi tedy Katko, jak by to podle tebe mělo vypadat? Pokud neberu, že mám dost kardia (což prostě musím, nechci být jen šik na koupák, ale stáhnout tuk na minimum) při mé výšce a mému bazálnímu metabolismu, kolik bych toho měla podle tebe jíst, abych hubla? Na skolabování jsou nulky u sacharidových vln a né tohle. A prosím berte na vědomí že se připravuju na soutěž, nikomu neříkám, ať takhle jí taky.

      Vymazat
    2. No s tvym obrovskym vydejem bys mela i na hubnuti jist kolem 2000 kcal. A to neplacam jen od oka, mam cerifikat vyzivoveho poradenstvi a mnoho klientu.
      Katka.

      Vymazat
    3. Kači můj trenér má vystudovanou výživu na MUNI, a aktivně se věnuje kulturistice tuším přes deset let. Neznám znalejšího výživy než je on. Takže věřím, že já a mé zdraví jsme u něj v bezpečí

      Vymazat
    4. Verunko, doufam, ze se s tim tvoje telo popere a ze mas pravdu. Protoze az zacnes v off sezone nekontrolovane pribirat a nepujde to zastavit, bude uz prilis pozde.. Co by si pak clovek z toho trenera vzal ze, kdyby nastalo vyse zminovane. Metabolismus by byl zniceni a obnova by byla dost slozita a zdlouhava. Ale preju ti, aby te tohle nepotkalo, sleduju te uz dlouho predlouho a preju ti stesti v zivote i soutezi :-)
      Katka.

      Vymazat
    5. Trenér mě hlídá i po závodech takže nemám obavu. Děkuji:-*

      Vymazat
  10. Veru, prosím - můžeš ve zkratce vysvětlit, proč užívat spalovač (ve tvém případě syne+kofein) ráno na lačno a ne až před aerobní aktivitou? Díky moc. Sony

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám i před aerobní aktivitou, nebo pokud ji mám na lačno, tak je to v jednom, plus před silovkou. Ráno proto, aby to podpořilo metabolismus a nastartovalo tělo k lepšímu spalování ;)

      Vymazat
  11. Jaký sis prosím tě pořídila Eliptical?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Atlantu White, doufám, že bude fajn, kdyžtak se pak podělím o zkušenost ;)

      Vymazat
  12. Myslím, že máme nejlepší dohled, jaký si můžou holky v přípravě přát. Hlavně když to srovnávám s některými ostatními bikinářkami. V off season nemáme objemovky 400 - 700g sacharidů na den a z toho pár týdnů před závody se co nejrychleji vysekat přípravou typu "NULY každý den". Udržujeme je v takové míře, aby pak tělo v předzávodním režimu nemělo jak fyzické, tak psychické šoky. Žádné přísné zákazy a extrémní omezování potravin.
    Takže mi přijde zcestné házet všechny holky v přípravě do jednoho pytle a soudit je jen podle všeobecně známých informací nebo informacích odjinud. Jde to i lehčí, nedrastickou cestou ;)
    Držím ti kočko, však víš ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Verunko držím palce, ať ti to krásně jde. Máš to hezky nastavené. Podobně tak jako teď já ;-) Jen by mě zajímalo, jak počítáš sacharidy a bílkoviny? Celkově z veškeré stravy a nebo bílkoviny jen z masa, vajec, proteinů, atd. a bílkoviny z vloček, oříšku,.. tam nejsou? Stejně sacharidy jen z příloh, ovoce a ze zeleniny, oříšků, atd. už ne? Každý trenér vede jiný systém, tak by mě to zajímalo... Díky ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači bílkoviny jen komplexní (maso, vejce, proteiny). Sacharidy jak říkáš z příloh a ovoce. Zeleninu, pokud je jí více zohledňuji v příjmu, pokud je to kousek okurky, tak neřeším ;)

      Vymazat
  14. Nechápu lidi a jejich potřebu komentovat něco o čem vůbec nic nevědí. Já tady ty hodnoty také držela před závody a žádný hlad jsem nepociťovala. Veru držím palce ať se ti forma podaří vyladit co nejlíp. Já se chystám na podzim a doufám že dopadnu líp.:). Ps. Z těch komentů si nic nedělej...my víme sví ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Nehlede na to, ze tobe hlida jidelnicek Honza Caha, ne? Ktery ma pokud vim magistersky titul a xxxlet zkusenosti a hlavne vi jak reaguje tvoje telo, ne?
    Tak jak proste muze nekdo, kdo te v zivote snad ani nevidel, vyvozovat nejake zavery z par tvych fotek a jednoho jedineho udaje :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Podstatné pro mě hlavně je, jak to vidí on. A když říká, že tohle je ok, tak to tak je ;)

      Vymazat
  16. Veru nenech se rozhodit těma komentářema.
    Všichni víme, že vypadat dobře a být zdravý A NEBO vypadat nejlíp na soutěž (kde se ta strava těsně přes soutěží se zdravým vyváženým jídelníčkem tolik neshoduje) jsou dvě absolutně odlišné věci. Když někdo jí normálně a zdravě, vypadá dobře a tak,jak je to pro jeho tělo přirozené - to nízké soutěžní procento tuku přirozené není, proto je taky ta pódiová forma otázkou jen pár hodin. Ale aby se tělo dostalo na tuhle ne tak úplně přirozenou hodnotu, je potřeba tomu prostě ten jídelníček přizpůsobit, a ty máš ten cíl jasnej a víš, co děláš.

    Já taky nejsem nějakým zastáncem těchhle soutěží a už vůbec ne nějakých nízkosacharidových diet (což zatím ani tolik nemáš), ALE respektuju to, že každý má nějaký jiný cíl a něco, co ho dělá šťastným - a protože ty máš tohle, tak ti v tom držím palce a přeju, ať se daří alespoň tak krásně, jako minule! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko nenechám neboj :* Naprosto s tebou souhlasím a díky za podporu

      Vymazat
  17. Vůbec neřeš ty komentáře!! Já jsem o 13cm vyšší a často mám v jídelníčku i 100g sacharidů.. Hold příprava na soutěže vypadá prostě jinak, než klasické diety, aby tělo vypadalo dobře... Přeju ti hodně štěstí, ať se příprava vyvede! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně tak to je ;) Díky moc i tobě hodně štěstí!

      Vymazat
  18. No me teda nepride, ze by si mela zas tak nizky kaloricky prijem, nad kterym se nekteri pozastavuji. Myslim ze je to kolem 1800 kalorii za den, coz je pro prumernou zenu tak akorat. Samozrejme ne pro udrzovaci rezim, ale pro redukci. Kazdopadne tvoje souteze nejsou jiz tak daleko a tomu i odpovidaji tvoje treninky a kardio. Vechny negativni kometare hod za hlavu, protoze az sem hodis fotky ze soutezi, vsichni co te ted odsuzuji za TVUJ jidelnicek (spis by se meli zamerit na svuj, zejo :D), tak budou obdivovat tvoje vysekany hami nami telicko. Hodne stesti v priprave :**

    OdpovědětVymazat
  19. Smiem sa spýtať koľko vážiš?:)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Verrčo, letos už nejdeš do juniorů? Každopádně držím palce :). Nad některými komentáři fakt žasnu, jak jsou ti anonymové chytří :D nevím co v předzávodní dietě čekají, jasně že je ten režim úplně jiný než u "normálního" člověka, jinak by takhle mohl vypadat každý :D :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Veru, chci se zeptat, bílkoviny počítáš jen ty živočišné nebo úplně všechny (i třeba z vloček..)? :) Děkuji za odpověď.

    Jinak pro lidi, co tu píšou, že týrá hlady tělo. Chci vidět vaše postavy, nejspíš jste to psaly s buchtou v ruce a zapíjely plnotučným mlíkem, když ty sachry tak milujete. Vůbec nevíte, co povídáte. Když tomu nerozumíte, prosím, nevyjadřujte se. Jste akorát k smíchu. ;)
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. psala jsem výše že jen ty komplexní ;) z masa vajec a pod. Díky za podporu :)

      Vymazat
  22. Mňamky, to je papanie ! Pekný progress ! :) Akurát tie tabletky mi naháňajú hrôzu. Neškodia veľmi na pečeň ? :/

    OdpovědětVymazat
  23. Vím, že se to tu už částečně nakouslo (bílkoviny jsou mi jasné), ale přesto se zeptám... Sacharidy počítáš z příloh, vloček, pečiva, ovoce... ale počítáš je i z oříšků, tvarohu, šmakouna apod, kde jsou také trošku zastoupeny? A to samé tuky - normálka bych je počítala např. z ryb a ořechů, ale mám je počítat třeba i z ovesných vloček? Děkuji za odpověď a držím palce v přípravě a v soutěži !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak říkáš, přihlíží se k nim k těm sacharidum ale nijak zvlášť se nehlidaji;-)

      Vymazat
  24. Prosímtě, když jezdíš na lačno, tak za jak dlouho se najíš? Čekáš záměrně nějakou dobu do snídaně? A pokud teda jezdíš ráno, tak už např. odpoledne po silovém tréninku nemáš cardio? Předem děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, hned po kardiu dávám BCAA a pak za půl až hodinu snídám. Jak mi to vyjde. Po sólové jen 10min na vyhození

      Vymazat
    2. Ano, hned po kardiu dávám BCAA a pak za půl až hodinu snídám. Jak mi to vyjde. Po sólové jen 10min na vyhození

      Vymazat
    3. Ahoj Verčo, můžu se tě zeptat, když ráno odjedeš kardio, co potom snídáš? Vždycky mám problém s tím, co vlastně takhle "po tréninku" jíst. Vždycky sportuju ráno - buď běh, nebo kardio na zahřátí a pak posilování. Pak by se asi strava měla lišit viď? Jinak ti strašně moc fandím, chodím se každý den dívat na tvůj blog, abych načerpala novou motivaci ke cvičení... Teď to zní dost trapně... Prostě chci říct, pokračuj ve svém blogu, je super :) Zuza

      Vymazat
  25. Já osobně bych s tvým přijmem tolik výdeje nedala, ale za takové výsledky se musí holt platit!:) držím ti palce at se závody povedou!!!
    the-biggestfear.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Týýýý jo, až mě zaráží (no vlastně ani ne) kolik lidí závidí a tak Ti radši napíšou kritiku a shazují tě nesmyslama .. Mě se teď stalo něco podobného, pomlouval mě dotyčný, že mám nos nahoru a nevypadám na to, hraju si na něco na co nemám .. přitom se chystám na podzim tak mám relativně čas, nikoho nepomlouvám, cvičím si to svoje, a i přesto si mě vybral aby škodil, protože jemu se nedaří .. Jsou Ti lidi ale směšní, že ? Místo podpory ,,je to dřina, ale zvládneš to,, radši píšou o anorexii .. Jak psala slečna nademnou, že po přidání fotek budou někteří závidět tělo, nebudou, zase si vymyslí pomluvy a budou tě shazovat, že oni by to udělali jinak, a už je to moc .. Jak mi řekl přítel ,,oni to nikdy nedokážou, ale ty makáš a nemáš jen řeči,, Takže Veru na jednu stranu mě všecky ty tvé (od anonymů) negativní komentáře mrzí, na druhou stranu tě to musí posilnit a nakopnout v před :) .. protože ti co to píšou sedí doma na zadku a kritizují, ale ty si jdeš plnit sen !! Tak jako já si jdu plnit sen a proto ač jsem vyšší než ty mám taky momentálně 150g sacharidů protože vím, že váha musí dolů .. Takže přeju hodně sil, jak vidím, pomluvy a špína je všude, takže musíme být silnější než jsme si na začátku mohly jen myslet .. Kristýna B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko mockrát ti děkuji za krásný komentář. držím palce

      Vymazat
  27. Veruuu, ty draku! 6x týdně kardio by mě položilo. :D Já si dám sotva 20-30 minutek max. 3-4x týdně po sil. tréninku a stačí! :D
    Jinak jsem zvědavá na tvou jarní formu. :-) Určitě to bude zase pecka a ještě o chlup lepší! :*

    OdpovědětVymazat
  28. Jůů, sleduji tě na Instagramu, ale na blogu jsem prvně :) K tomu příjmu - ani se mi nezdá tak nízký, jako tu spousta anonymů komentuje. Jsem stejně vysoká, podobná váha (trochu jiné tělo, ehm.. :)) a plus minus takto jedu pořád, i když ne s takovým výdejem :) A to jím víc, než většina mých kamarádek, jen trochu jiné složení stravy. Každopádně ti fandím, jsi hrozně krásná a evidentně namotivivaná, takže - to dáš :) Jo a Verčo, mohla bych se zeptat na věk, není-li to tajné? :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥