čtvrtek 28. listopadu 2013

Novinka!

Mám pro Vás novinku. Možná pro Vás nebude tak úžasná jako pro mě, ale přeci...
s krasavcem jsme se odhodlali a koupili si služby trenéra. Nechali si napsat jídelníček a tréninkový plán. Já na hubnutí a rýsování a přítel na objem.
Nabízené služby se nám nejvíce zamlouvaly od supertrener.cz. , fcb zde. Možná jste o něm slyšeli, jde totiž ruku v ruce s kulturistika.com.

Super na tom je, že v tom "jedem" spolu. Takže motivace jako blázen. Během dneška bychom měli dostat své rozpisy, těším se, jako by měl přijít Ježíšek.
google.com


Naše pokroky a pocity určitě zveřejním. Pokud přemluvím svého krasavce, aby taky svoji troškou přispěl..., může to být zajímavé i pro čtenáře kluky (pokud tu nějací jsou) nebo pro kluky čtenářek;)

Hezký den♥

9 komentářů:

  1. ve dvou se to vždy lépe táhne! :)
    držím palce a těším se na články

    OdpovědětVymazat
  2. KRáása, držim palce ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Těším se co si na vás vymyslí :) ve dvou to musí být skvělé, držím palečky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem to viděla a drsné bude hlavně to jídlo:D díky za podporu

      Vymazat
  4. Musela jsem se usmát, když jsem si přečetla první řádky. :)) Jedeme v tom s přítelem také společně, také mám hubnutí (resp. snižování % tuku) a přítel na objem. :D A nečekaně také od Roberta. :D
    Tak ať vám to dodržování pěkně jde. :)) Já od plánu občas ujedu, holt ty chutě jsou občas děs, ale jinak se držím celkem statečně. :D Za 3 měsíce dodržování tréninků i jídelníčku jsem přibrala 3 kg čisté svalové hmoty, nic nešlo do tuků, takže paráda. :)) A to jsem si občas zahřešila i mimo plán, nicméně se to snažím brát sportovně, nechci se sypat jen kvůli tomu, že jsem si dala kus čokolády, na kterou jsem měla zrovna v ten den chuť. :))
    Tak se potom nezapomeň pochlubit, jak jste s plány spokojení. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kriss já jsem to u tebe na blogu četla. Mám trochu pro Roberta slabost, takže se na to moc těším. Zajímalo by mě jak to hodnotí tvůj přítel? Jídelníček mi příjde docela drsný, tak jsem zvědavá jak se s tím poperu já;)

      Vymazat
  5. WOW, I would like to get more updates on your plan, and exercises! I also wanted to get personal trainer, it is hard to do it on your own and motivate yourself.

    you have really nice blog!. Would you like to follow each other? I will be glad if you visit my blog.
    Have a great day!
    Thank you
    www.impromp-two.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥