pátek 28. února 2014

Supertrener.cz III.



Uteklo to jako voda, co?Tři měsíce mého snažení a držení se rad a pokynů Supertrenera mi utekly jako pár dní. Jak mi to šlo a jak jsem si jedla více méně víte, takže to nebude příliš obsáhlé. Ukážu zase nějaké ty fotky, protože vím, jak je máte rádi (já jsem na tom stejně.)

Jídlo
Pro lepší výsledky mi Robert ubral trochu sacharidů (jak už jsem zmiňovala v posledním článku), naštěstí jen  trochu, protože méně už bych momentálně asi jít nechtěla. Jinak tedy žádné změny, kuřecí pořád můžu vidět, asi díky tomu, že se maso snažím střídat a pokaždé ho trošku jinak upravit nebo aspoň okořenit. Co mi opravdu chybí a srdce mi po něm krvácí steskem, je ovoce. Dopřávám si ho v cheat day, ale už se nemůžu dočkat až ho budu mít zpět v každodenním jídelníčku, což bude velmi brzo:)

Příjem tekutin držím kolem tří litrů. Už dokonce nechodím v noci často na záchod. Stane se mi to max. dvakrát do týdne, když před spaním ještě hodně piju. Jinak si to hlídám a v noci už se snažím tolik nepít, nepřerušovaný spánek je má priorita. Naučila jsem se pít ráno ke snídani čaj. Kávu si dávám až později v práci nebo na cestě do školy.

Trénink
Některé cviky mě baví, některé už moc né a tak si je sama začínám obměňovat. Už se těším na změnu. Dřepy, výpady nebo mrtvý tah se mi asi nikdy neomrzí, takže ty místo v tréninku určitě mají jisté. Kardio se snažím stále dodržovat, myslím, že pro tělo je to jen dobře být neustále aktivní:) Jinak můžu říct, že ta posilovna je má závislost. Vždycky se těším až se tam půjdu z práce vyřádit. Ten pocit slastné únavy večer je k nezaplacení. (úplně mě točí, když vidím u svých "přátel" na fcb jak si píšou o radu jak usnout, nejlépe nějaké prášky na spaní. Já věřím, že spousta lidí má ohromné problémy, kdyby si ale někdo z nich zkusil vyčistit hlavu cvičením, věřím, že by se mu problémy nejen zdály o trošku lehčí, rozhodně by se mu ale lépe spalo!)

Co mi to dalo a co mi to vzalo?
Jediná věc, kterou mi celá tahle "akce" vzala jsou prsa :D Řekla bych, že minimálně jedno číslo odešlo :D No už jsem se s nima rozloučila, bohužel to je úděl. Ale radši budu mít malé prsa a malý zadek než naopak :D Prsa se dají vždycky dokoupit, kdežto hezký zadeček ne :D
Dalo mi to hrozně moc, hlavně teda novou vášeň, disciplinu, naučila jsem se dodržovat pitný režim a hlavně jsem se přesvědčila co všechno jde, když se chce a ví se jak na to. A taky nové cíle;)


Progress

Váha světe div se je stále stejná :D Dokonce bych řekla, že je to snad ta nejstabilnější jakou jsem kdy měla. Stále se pohybuji něco málo přes 56kg. Jinak z fotek mi progress mezi druhým a třetím měsícem už mi tak znatelný nepřijde (proto jsem je zde ani nezařadila), ale je jasný, že na začátku jsou změny vždycky znatelnější. Navíc stále vidím spoustu práce;)
Centimetry se po posledním měření už zase tak moc nehýbají.
27.2.                                      od posledního měření 1.2.                celkově
Pas         65cm                        -0,5cm                                            -4,5 cm
Boky      80,5cm                     -0,5cm                                            -5,5 cm
Zadek     93 cm                       -1cm                                               -3,5 cm
Stehno    55cm                        -0,5cm                                            -2    cm

Největší radost mám samozřejmě z boků, ale hlavně z těch stehen. Na nich spolu se zadečkem je podle mého nejvíce znát, že jsem se do toho tak opřela. A to jsem ráda, protože to jsou partie, které jsem chtěla primárně změnit. Ale ještě je na nich spousta práce. Nekončíme :D



Jak budu pokračovat teď už vím. Zatím jen prozradím, že moje spolupráce s Robertem se bude prodlužovat, protože moje znalosti zatím nesahají tak dalece, abych si se svými plány poradila sama. Každopádně těmto plánům a cílům budu věnovat samostatný příspěvek, zatím Vás ještě chvilku nechám napnuté:D

Máte nějaké fitness cíle, nebo je pro Vás celé fitness hlavně o tom, cítit se dobře?

Krásný den. V.♥

52 komentářů:

  1. Páni, super proměna!
    Jsi skvělou motivací a ukázkovým příkladem, že když se chce (a ví se, jak na to), všechno jde! Paráda.
    Držím palce. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná proměna, gratuluju. Je super, že stále jdeš za svým cílem a nevzdáváš se :) Můžu se zeptat kolik měříš? Mimochodem..tvá proteinová buchta je dokonalá, víc takových tipů :P. Těším se na další články! :) I.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc♥. Měřím asi 161cm. Jsem malinká;) Jsem ráda, že Ti chutnala, jakmile něco nového vymyslím, určitě přidám, díky za podporu:)

      Vymazat
  3. Ahoj, tajně tě sleduju už dloho a těšila jsem se na finále :) Myslím, že tvé pokroky jsou reálné a úžasné! Moc gratuluju a obdivuju za tvou výdrž, vím, že to není lehké!
    Zajímal by mě tvůj názor na toto: http://kulturistika.ronnie.cz/c-17952-radikalni-zmena-iii-20-kg-za-7-mesicu.html
    Nevím, chodím do posilky a na legpress zvedám skoro 100 kg, dřepy se závažím atd. ale takové svaly teda nemám a to jsem ani nemusela nikdy tolik hubnout, takže by to mělo být pro ně snažší. A ke všemu toho docílila jen hopsáním s Jillian (ne opravdu to pro mě není nijak náročené, tak píši hopsání - nemyslím to nijak zle).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc, že už mě nesleduješ tajně. Hrozně mě těší každý komentář. Díky za podporu. Já myslím, že ta postava je v pohodě reálná, svaly jsou tak vidět, protože má podle mého slečna nízké procento tělesného tuku. Podívej se na Nikki Finn, taky cvičila "jen" s Jillian a její transformace je neskutečná;)

      Vymazat
  4. Tohle se prostě nedá nekomentovat :-)! Bože to je zadeček!!!
    Hrozně Ti fandím a slintám nad tvojí postavou :-). Makám jako pes, ale víme, že strava je základ...no tak už jsem začala pořádně. Uvidíme jaké to bude mít výsledky.
    Jen se modlím, aby mi nezmizly prsa úplně :D...mohla bych tam pak cvrnkat kuličky :-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko ty mě bavíš :D prý kuličky. Aby jsme pak necvrnkaly spolu :D
      Děkuju moc, hrozně mě ta podpora těší a dobíjí. Taky tě sleduju a trenérský kurz závidím. Těším se na každý nový článek, hlavně z tohoto prostředí;) Držím palce, ať jsou výsledky co nejlepší ♥

      Vymazat
  5. Hvězdičko moje gratuluji ti k tomu, co jsi dokázala ! Jsi skvělá, úžasná, perfektní, máš můj obrovský obdiv i když jsem nepochybovala o tvém úspěchu. Když to vidím, tak se nemůžu dočkat, až se do toho pustím taky. Co se tvých článku týče, tak mě hrozně baví a vždycky se na ně moc těším :) je to mé nejoblíbenější pravidelné počteníčko :) takže už teď jsem napnutá jak kšandy, co přijde dál :P moc moc ti držím palce v tvém dalším plánu a snu, i když už teď vím, že s tvou vůlí, disciplínou a snahou ti to prostě vyjde ! Líbám tě :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi moje láska♥ Moc Ti děkuju, to je balzám na duši fakt.

      Vymazat
  6. To je nádhera! Moc tě obdivuju, že jsi to dokázala vydržet po celé měsíce, sama vím, jak je to těžké...
    Musím se smát - z celého šatníku jsem musela vyměnit jen podprsenky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ty mě vždycky potěšíš♥ Ani nemluv a to jsem si v průběhu koupila dvě nové...no jsou mi velké, že:D

      Vymazat
  7. Krásná změna a krásná postava :-) Mně taky cvičení vzalo prsa a to teda dost, ale nedá se nic dělat, kašlu na všechny a jedu dál :-) Hodně dalších úspěchů! Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky moc. Nezastavuje, pokračujem, hodně úspěchů i Tobě;)

      Vymazat
  8. To je nádhera :-). Vypadáš perfektně, snad jednou docílím taky takového bříška. Stehna jsou u mě věčný boj, ale s koupenou permicí a dodržováním zdravé stravy věřím, že si s nimi snad něco udělám :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lilly děkuji moc. První krok už máš za sebou a to chtít! Držím Ti palce

      Vymazat
  9. Nemám slov a klaním se! :D Ne vážně, vypadáš skvěle, líbí se mi Tvůj přístup a odhodlání :) No a v neposlední řadě také máš úžasné výsledky, takovou postavičku mít, pískám si :)

    OdpovědětVymazat
  10. Uzasna premena! To brucho je top, good job! :)))

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Verunko, strašně moc Ti gratuluji, mám z tebe strašnou radost! Navíc mě to ještě víc inspiruje k tomu, abych já u svého setrvala :-) Strašně Ti to sluší a těším se na další článek :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Super změna! Věřím, že i psychická, z článku sálá neskutečná pohoda :)
    Chtěla bych se zeptat, využila jsi supertrenéra online nebo ses s Robertem viděla osobně? Chtěla bych ho vyzkoušet online, ale pořád si nedokážu představit, že někdo takhle "na dálku" dokáže sestavit perfektní plán :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. S Robertem komunikuju pouze online, doufám, že se s ním někdy uvidím i naživo:D

      Vymazat
  13. Veru ty jsi prostě úžasná, ta změna je neuvěřitelná, a vypadáš prostě skvěle - zadek, záda, břicho, boky...prostě super! :)
    Ale na fotkách "před" máš zase hezký brýle, ty ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko díky moc, brýle nosím pořád, jen na druhé fotce mám čočky;)

      Vymazat
  14. No teda!! jsem si říkala, že na té první fotce to určitě nebudeš ty a jsi to ty! Super! Krásné bříško, zadek, stehna, máš ted super akorátní postavu, je vidět změna, svalíky na stehnech.. bomba. Kéž bych taky někdy vydržela aspoŇ ty tři měsíce...

    OdpovědětVymazat
  15. Verunko, skvělá proměna! Je super, že sis tento styl tak oblíbila a frčíš si v tom. :))
    Na tvou další spolupráci s Robertem jsem zvědavá. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc kočko. Brzy se vše dozvíš;) Taky by mě hrozně zajímalo jak to teď máš;)

      Vymazat
  16. změna fakt dobrá, držím palce v dalších pokrocích :)

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělá proměna, na nohách jsou ti krásně vidět svaly.
    Ale pěkně mě nasrali na facebooku, jak začali řešit, že to nejsi ty a že ses vlastně vůbec nezměnila a blabla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc♥ To jsi byla ty ta Blanička co se mě tam tak krásné zastává? Úplně mě to zahřálo u srdce děkuju♥♥. Ale jinak mě holky pobavily, to většinou napíšou takové ty zamindrákované kočky, co by na tohle neměli vůli, víš jak;) Beru konstruktivní kritiku, ale takové řeči, že jsem si jen jinak stoupla:D

      Vymazat
  18. Smekám, klaním se, máš krásný tělo.

    OdpovědětVymazat
  19. Páni, opravdu nádherná změna a to bříško :O Jen tak dál :))

    OdpovědětVymazat
  20. vyzeráš teraz tak krásne zdravo :)))

    OdpovědětVymazat
  21. Ty jsi neuvěřitelná. Vypadáš úžasně, moc ti to sluší! O supertrener.cz jsem sice věděla, ale až teď díky tobě jsem začala vážně přemýšlet, že bych do toho šla. Jakože asi půjdu. :D Jen mě děsí ty prsa. Bojím se, že já, když už teď mám jenom jedničky, budu potom plochá jako přistávací dráha. :D Ale jinak, vážně tě obdivuju a smekám! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivien, děkuju moc♥ No bohužel z prsou to jde nejdříve, aspoň já to tak mám;) někomu se ale poštěstí a vyhne se tomu...třeba to bude tvůj případ:)

      Vymazat
  22. držím palce moc pěkné taky bych chtěla todle je moc dobré:)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, můžu se zeptat na kolik ti Robert snížil množství sacharidů? :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥