čtvrtek 16. července 2015

Online fitness

"Ahoj! Jsem Veronika Wisiorková z Havířova, aktivní závodnice kategorie bikini fitnes..."
Takhle nějak se uvádím v mém trenérském okénku na Online fitness, kde si teď se mnou můžete zacvičit :)


Online fitness, jak už název napovídá, je výhradně online záležitost. Pokud máte rádi lekce z videí a rádi cvičíte v pohodlí domova, nebo tak volíte kvůli nedostatku času, určitě si tento projekt zamilujete. 
Najdete hned několik sympatických trenérů a trenérek od Pilates, Jógu, Twerk přes Port de Bras k posilovačkám zaměřeným na jednotlivé partie. 
Lekce jsou výjimečné tím, že trenér cvičí v danou chvíli s vámi, funí, potí se stejně jako vy. Dělí Vás jen kamera. 
Kažý den si můžete vybrat z různých tipů cvičení a několika trenérů, podle vašich sympatií a preferencí. 

Musím říct, že když mě z Online fitness oslovili, jestli bych se nechtěla stát součástí jejich týmu, udělalo mi to hroznou radost. V úterý jsem se byla do studia poprvé podívat a vyzkoušet si jaké to je před kamerou stát a mluvit do mikrofonu. 
Čekal tam na mě velký sympaťák, který mi pomohl setřást veškerý ostych. Pak už jsem si v místnosti, kterou můžete znát z online přenosů vyzkoušela do kamery mluvit a taky trochu zacvičit. Je to tam moc hezké, takže věřím, že se Vám na to bude dobře koukat.



Moje lekce budou dvakrát do týdne, a sice v pátek v 16.15, kde povedu HIIT. Velmi populární cvičení, které určitě znáte, střídání vysokých a nízkých intenzit, hodně potu, žádné ulívání. Bude mě to bolet stejně jako Vás a garantuju Vám, že tohle bude můj páteční trénink. 
Podruhé se můžeme vidět ve středu už v 8.00 ráno, což je skvělý čas pro začátek Vašeho dne. Kruhový trénink je pro všechny, kteří chtějí procvičit a posílit celé tělo :)
Budu se snažit, aby se Vám se mnou dobře cvičilo, aby Vás to bavilo a taky Vám ukážu své oblíbené cviky na jednotlivé partie, hlavně na zadeček a nohy to je jasný. 
Pokud Vám dané časy nevyhovují, nic se neděje, lekce je vždycky k dispozici až do 23:59 následujícího dne. 

Pokud (a já doufám, určitě) si se mnou budete chtít takto zacvičit,  máte nyní možnost koupit si členství se slevou, jako bonus za Vaší přízeň, podporu a krásná slova, které ke mě směřujete. Stačí se zaregistrovat skrz tento odkaz

Všechno jsme to domluvili docela rychle, proto jseště u mého profilu není fotka, vše bude ale napraveno během příštího týdne, na kdy jsem domluvená s fotografkou. 
Pokud Vás bude cokoliv zajímat, neváhejte se zeptat, jinak se vidíme v teple Vašeho domova v pátek na HIITU :)

PS: Cvičíte rádi doma? Anebo na sálových lekcích?
Mějte se krásně, Vaše V.

7 komentářů:

  1. Cvicila jsem doma, ale uz treti tyden chodim do posilovny, kde mi trebinky pise trener :), je to pro me urcite lepsi!

    A.

    OdpovědětVymazat
  2. A kde mam sledovat ten hiit v patek když ho chci cvičit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lekce HIIT bude v 16:15 na www.onlinefitness.cz :) Je potřeba se předem na webu zaregistrovat a vybrat si kredity nebo permici ať si můžeš lekci pustit ;) Jo a předem se na ni musíš přihlásit, pak už jen lekci včas spustit.

      Vymazat
  3. Páni, tak teď jsem opravdu hodně naštvaná, že u nás na konci světa je připojení k internetu dost tragický... koupila jsem si na online fitness měsíční členství, ale videa se mi tak neuvěřitelně sekají, že mam zkrátka smůlu :-( A s tebou bych cvičila hrozně ráda, o to víc mě to mrzí...

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, už jsem o tom věděla předtím, ale to jsem ještě chodila do fitka a to by bylo zbytečné. Teď mám ale méně času a to, že budu moct koukat na tebe mě ohromně motivovalo a hned kupuji! Mimochodem, máš nějakou smlouvu na dobu určitou? Myslím tím, už víš jak dlouho to budeš dělat? Abych si nekoupila čtvrtletní permanentku a ty jsi mi nezmizela :P :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé tak to je super zpráva. Zatím nejsme časově omezeni, nemusíš se bát, že bych hned zmizela. Těším se, že si zacvičíme, dej mi vědět, jak se ti lekce líbí :)

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥