úterý 5. ledna 2016

Z fitka do kuchyně 3 a dáreček pro jednoho z Vás

Ahojte!
Uteklo to jako voda, co říkáte? Svátky jsou fuč, nový rok je tady a běsnění kolem Vánoc vystřídá snaha letos se konečně vysekat do plavek. Ne že bych se na léto netěšila :)


Pokud sledujete můj instagram nebo facebook, postřehli jste, že jsem byla velmi poctěna nabídkou podílet se na kuchařce Z fitka do kuchyně 3 v podobě tří sladkých receptů a motivačního příspěvku. Nevím, jak bych Vám popsala tu radost, když si přečtete takový mail, ještě když máte doma předchozí výtisk a je to jedna z nejoblíbenějších publikací vaší knihovny. Jako když po tolika letech bránění Ježíška nepřestáváte věřit a jednoho večera ho konečně uvidíte...



Publikaci vydal Peter s Lucií Švaraloví (pod značkou Fitshaker), kteří se mnou ochotně a vždy velmi mile komunikovali. Spolupráce tak probíhala na jedničku a velmi rychle.
Kniha je zajímavá hlavně množstvím autorů (celkem 27 krásek!), najdete tady recepty známých fitnessek jako jsou například Sabina Pleváková, Timea Trajtalová, Denisa Lipovská, Eva Dvořáčková, ale i naše místní krásky Silvie Beránková, Simča Cahlová nebo Eva Turková. Každá se podělila o své tři sladké recepty, které jsou upraveny pro fitness stravování a svůj recept nebo návod, každá na to, co uzná za vhodné.



Publikace je zaměřena na sladké recepty, pro speciální příležitosti, pro běžné snídání ale i pro zdravou svačinku. Mimo to ale najdete také tipy na cvičení, potraviny, které vybírat a kterým se vyhýbat.


Největší plus knihy je nádherná grafika, kdy si s každým listem a další fotkou sladké dobroty můžete utřít bradu, jak Vám budou kapat sliny :D






Navíc jakou jako bonusy ke stažení zdarma e-booky. Prostě vážně promyšlená, užitečná a moc hezká kniha, která by žádné fitnessce v knihovně neměla chybět. 


Věřím, že knihu spousta z Vás našla pod stromečkem, proto jsem se rozhodla tuto darovací akci uvést až po Vánocích, aby se tak mohli zapojit ti z Vás, kteří ji pod stromeček chtěli ale nenašli. 

No a protože je to kniha zdravých receptů, budete pro kuchtění jistě potřebovat i zdravé tuky, a proto k ní máte šanci získat moje nejoblíbenější zdroje :D


Kokosový olej z nejjemější části kokosu, tzv. kopry. Nejlepší kokosový olej jaký jsem kdy měla. Intenzivní kokosová vůně, jemňoučká chuť kokosu...vážně chutná po kokosu. Dávám si ho na lžičku jen tak, jak je dobrý. Navíc pokud ho nechcete do sebe, můžete ho použít na sebe, je to totiž skvělá hydratační kosmetika. 

Ořechový mix Nutspread je nejchutnější zdroj tuků vůbec. Navíc tento mix je vždycky výstřel na slepo, dopředu nebudete vědět, jaké ořechy vlastně ochutnáte... a to je docela zrádné, protože tendence ochutnávat dokud na to nepříjdete příjdou...a odejdou až s prázdným kelímkem :D

Co pro získání tohoto balíčku musíte udělat?
Napište mi, jaký cíl jste si stanovili pro tento rok a co uděláte, aby jste ho dosáhli. 
Pokud budete chtít, mám ještě (spíše ze zvědavosti) i bonusovou otázku- od kdy se řadíš mezi mé čtenáře? Co tě přimělo se jím stát?

72 komentářů:

  1. Milá Verčo,
    můj cíl pro tento rok je konečně doopravdy najít sama sebe. Jsem stále tak napůl cesty - občas se daří, občas ne. Chci konečně objevit tu správnou cestu v přístupu k sobě samé bez extrémů.

    Sleduji Tě přibližně rok a půl. Začínala jsem se tehdy víc zajímat o zdravý životní styl a na tenhle blog jsem narazila nejspíš náhodou. Ale náhoda není, že se sem pořád vracím :) Je to díky Tvé pozitivní energii, odhodlání a inspiraci, kterou nám všem dáváš. Díky <3
    Iva
    iva.kubova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi správně jste poznamenali, že autorka tohoto blogu je plná pozitivní energie, a proto je radost ji číst a sledovat. Já sama sleduji její recenze už několik měsíců a znovu si čtu staré články. Líbí se mi všechno :)

      Vymazat
  2. Verunko, super soutěž - já jsem pod stromečkem chtěla najít hodně fitness věcí a z této oblasti tam nebylo vůbec ale vůbec nic! :-)

    Můj cíl je zredukovat bříško a konečně se cítit zase fajn! Jídelníček už mám (od Verunky Duží), funguje, což je super (akorát ty vánoce mi to trošku pokazily) - takže se mi to snad konečně podaří! Permanentku do fitka už mám taky. Takže jen najít čas a je to! :-) Taky bych chtěla tento rok začít cvičit jógu. ;-)
    Na tvoje stránky jsem narazila na FB přes kamarádku a od té doby tě sleduju (:-)). V Brně jsem tě pak na semináři poznala na živo a jsem ráda, že jsi mě nezklamala a že jsi opravdu tak milá a normální holka, jak jsem si myslela. ;-)
    Hodně zdraví, lásky a úspěchů v novém roce! :-)
    Magda

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Verčo
    Já bych letos chtěla vypadat konecne tak, abych sama sobe mohla říct, že mi to sluši, vzit si na sebe kratasky a nestydet se, poradne vyrysovat a trochu dofouknout zadeček (to už se daří a mam z toho ohromnou radost)

    Sleduju te zhruba půl roku a vlastně ani nevim, jak jsem te našla, ale přišla jsi mi strasne sympaticka a osoba vyzařující pozitivní energii a to je strašne moc :) jsi vzor (a nejspíš nemluvim jen za sebe) držím ti strasne palce a preju ti mnoho úspěchů v tomto roce!
    S pozdravem
    Tereza
    T.madejova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky můj cíl pro letošní rok je zkvalitnit svalovou hmotu a co nejlépe se připravit na nadcházející jarní sezónu a opět si zasoutěžit mezi bikinkama. Miluji celou přípravu a celý ten životní fitness styl. Nedokážu si představit, že bych nedělala to co miluji :). A tvoji čtenářkou jsem asi 2 roky a stala si se tenkrát moji inspirací, když jsem začala se svou postavou něco dělat. Inspiroval mě tvůj blog a tvůj fb, hlavně ty skvělé recepty a rady :) Díky, že jsem na tebe tenkrát narazila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Veru,
    můj cíl pro letošní rok je dostat se do formy, ve které jsem vlastně ještě nikdy nebyla:-) Pravda, že je to odvážný cíl, ale pokud nás naše sny a cíle alespoň trochu neděsí, pak nejsou dostatečně vysoké:-) O zdravý životní styl a cvičení se zajímám již dlouho. V březnu loňského roku jsem si ale řekla, že do toho půjdu na stoprocent, protože jestli v té době bylo (a stále je) něco, co jsem opravdu chtěla, tak to bylo cítit se skvěle, mít funkční tělo, svaly a zároveň to vše milovat.
    Ještě o kousek víc jsem vypilovala jídlo a začala jsem cvičit v podstatě denně. V červenci jsem začala cvičit s trenérem v posilovně. A protože pokrok vidím, rozhodla jsem se, že budu letos makat ještě víc!!! Kontaktovala jsem Honzu C. a nyní čekám na jídelníček a tréninkový plán od něj:-)
    Již loni jsem začala psát svůj příběh o splněném přání. Je to běh na dlouhou trať, výsledky nepřichází za týden, ale já vydržím, stejně jako Ty;-)
    Sleduji Tě řekněme od toho března loňského roku. Moc Ti fandím, jsi moje motivace a za to Ti děkuji!!
    S pozdravem a přáním krásného dne
    Tereza (tera.poko@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Veroniko, pro letošní rok mám hned několik cílů a předsevzetí. Vytvořená "nástěnka" vizí mi to denně připomíná. Jedním z cílů je navštívit Bali. A aby byly nádherné fotky, tak být také ve formě. Cílem je získat vysněné buchtičky na břiše. Dále pak plánuji uběhnout půl maraton za 2 hodiny. Celkově být více v pohodě a dělat věci trošku jinak, pocitově. :-)
    Tvůj blog/fb sleduji již dlouho asi rok a půl. Líbí se mi tvé recepty a motivace. A navíc si také z Havířova :-)

    Přeji hezký den
    Tereza Palowská

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Verunko,
    mým cílem je naučit se mít ráda v jakékoliv situaci a každý den nejen v roce 2016, už navždy :-). K první krůčkům mě vede nový Fitness diář od FitShaker, který mě naučil každý den ocenit jednu věc v mém životě :-).
    Sleduji tvé články a příspěvky už vlastně skoro od začátku, kdy jsem začínala vnímat svoje tělo a chtěla pro něj to nejlepší. Tvůj blog byl se mnou v kuchyni, ve fitku i ve chvílích nouze, kdy mě hladovění dohánělo k šílenství a já potřebovala navést na správnou cestu :-) A ono se to pomalu daří ..
    Přeji ti krásný rok 2016, plno úspěchů ve fitness, ale hlavně i v osobním životě. :-)
    Tereza (terezka.dostalova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Veru,
    mé cíle nejsou vysoké a ani vlastně ničím zvláštní, netoužím stát na podiu ani vlastně nikde jinde, nemám vysekané břicho a těch svalů....no ty by člověk asi pohledal :-D Chci aby mé tělo bylo zdravé a abych se líbila sama sobě a hlavně manželovi :-)Dělám to ale hlavně jen a jen pro sebe. Můj cíl je jíst zdravě a kvalitně a cvičit, co mě baví, protože se z toho trochu stala moje závislost :-)A jelikož tipů na jídla není nikdy dost, pořád někde něco hledám a zdokonaluji se v tom, co opravdu jíst a co ne :-)
    A na tebe jsem narazila prostřednictvím onlinefitness, od doby, kdy tam předcvičuješ :-)A pořád s tebou cvičím, moc mě to baví....a tak jsem pak našla tvůj blog a od té doby ho pravidelně sleduji.

    Nejsem nijak aktivní přidáváním příspěvků v různých skupinách, ale tebe znám už docela dlouho, tak jsem si řekla, že ti konečně napíšu :-)

    Moc ti fandím, působíš na mě jako usměvavá fajn holka, co si jde za svým snem :-) Svatka

    OdpovědětVymazat
  10. Paradní soutěž. :-)
    Já si pro letošní rok stanovila cíl být silnější, tzn.zlepšit si svá dosavadní maxima a pracovat na sobě, zúčastnit se více powerlift.soutěží. :-) A jak tohoto cíle chci dosáhnout? Více a intenzivněji trénovat a více se soustředit na správnou a kvalitní stravu.
    Tvůj blog sleduju už asi 3 roky, kdy jsem si ho oblíbila kvůli tvému sympatickému písemnému projevu. :-)

    Kristýna
    kristynadvorakova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Verčo,
    sleduji tě asi od září 2015. Narazila jsem na tebe náhodou když jsem koukala na holky co závodí v bikiky fitness. Již od konce roku 2014 jsem se rozhodla se sebou něco udělat, nabrala jsem v nové práci kolem 25 kg a moje váha se blížila 95 kg a to měřím 162cm. Začala jsem chodit do fitka(samozřejmě na páse) a činky jsem se skoro ani nedotkla :-) Upravou stravy se mi podařilo shodit asi 18kg,ale pořád mi něco chybělo. Dát tomu cvičení smysl a tvar mojí rozteklé postavě. No a tak jsem se začala zajímat o bikiny a cvičit s trenérem a zvedat váhy :-) Na tvém blogu a fb se mi líbí , že každý den se mohu těšit na nový článek a novou motivaci. No a ted to předsevzetí :-)
    Protože mi už nestačí se jen koukat rozhodla jsem se letos závodit už v jarní sezoně 2016. Dotáhnout to celé do konce. A postavit se na prkna. Je přede mnou kopec dřiny,ale do fitka jdu s usměvem a moc se těším na svou cestu .:-)
    Moc ti fandím i díky tobě vím, že příprava jde zvládnout a přitom normálně fungovat
    pavča t.

    OdpovědětVymazat
  12. Moji odpověď jsem odeslala na tvůj mail, budu ráda, když si ji přečteš, s pozdravem Adriana (ada017@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  13. Mám za cíl vrátit se plně k tomu co jsem dělala před operací a zjištěním špatných výsledků po oepraci. Jídlo řeím v rámci rozumných hranic již 3 roky, cvičení 5, akorát doma. 2015 v říjnu jsem našla parťáky a začli jsme společně posilku, oni profesionálně, já se učila. Ale zdravotní komplikace mě donutili 2 měsíce být mimo cvičení, strava za 2 měsíce co jsem byla pouze doma taky nic moc, tak začínám zpátky bojovat režim, co jsem měla, i když se mi opět v březnu přeruší radioléčbou. Je to pech, ale jinak by byl život asi nuda :D. Sleduji tě asi 3/4 roku =) A těším se na další videa, jsi sympatická a pěkně se posloucháš.

    mail- krybea@seznam.cz nebo FB Beata Búřilová

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Veru,tento rok bych chtela zamakat na svych slabinach co se tyce cviceni zaplatila jsem si trenera a je to o 100% lepsi nez kdyz jsem cvicila sama ted zacinam chapat,ze jsem cvicila vsechno spatne.V unoru jdu na kurz vyzivoveho poradce,na kterej se neskutecne tesim chtela bych se tomu venovat profesionalne takovej sen ja mam:-)
    Na tvuj blog jsem narazila nahodou asi pred rokem a tak nejak jsi me upoutala,ze sem chodim dodnes a nabijis me a myslim,ze spoustu lidi pozitivni energii.To co delas,delas s laskou a je to ve vsem strasne moc videt.Preji ti nadale hodne uspechu jak v soutezich,tak v osobnim zivote.
    Evuna.3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Verčo,

    pro tento rok mám dva hlavní cíle. Jedním z nich je hlavně dokončit školu, protože jsem v posledním ročníku stuida. Druhý cíl je pořádně cvičit (zlepšovat moje výkony a pořádně formovat postavu) a dodržovat jídelníček. Prvním krokem k dosažení cíle bylo, že jsem před novým rokem byla u výživové poradkyně nechat si poradit, jak si sestavit jídelníček a správně se stravovat. Cvičím sice už nějakou dobu, ale díky špatnému jídelníčku (málo jsem jedla + špatná skladba jídleníčku), šel můj fyzický výkon na cvičeních dolů a já byla akorát pořád unavená. Navíc se to odráželo i na mé postavě. Doufám tedy, že dodžováním toho správného jídelníčku, budu vidět výsledky mého cvičení daleko více než před tím a moje výkony půjdou jen a jen nahoru :). Doufám, že k dosažení druhého cíle mi pomůže i sportovní diář, který jsem dostala na vánoce, ve kterém mám zapsané veškeré mé cíle a do kterého si plánuji psát i veškeré mé pokroky (pokud teda nějaké budou, což doufám že ano :D) :)

    Sleudju tě teprve něco přes 2 měsíce :) Narazila jsem na tvůj blog na internetu a následně jsem objevila i tvoje stránky ba FB, když jsem sezačala více zajímat o zdravou stravu a správnou skladu jídelníčku :) Mrzí mě, že jsem tvůj blog a fb stránky neobjevila dřívě, protože jsi pro mě velkou inspirací a pokaždé když vidím tvé fotky nebo si přečtu tvůj článek, dodáváš mi motivaci na sobě makat ještě více a nevzdat to. Přeji nejen všechno nejlepší v tom novém roce, ale i mnoho úspěchů, a to nejen v práci, ale hlavně i v soutěžní sezóně :)

    S pozdravem

    Vendy

    Email: VKraslova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Veru,

    cíle pro tento rok mám stanovené už dlouho a dlouho je odkládám (asi jako většina lidí - prokrastinace je mrcha! :D ). Než jsem si našla svého stávajícího přítele, trávila jsem cvičením skoro polovinu týdne. Dalo by se říci, že jsem si plnila svůj sen, kdy jsem na stehnech začínala vidět rýsujícíse svaly a cítila se vážně dobře. Chodila jsem do školy, do práce a do fitka, občas vedené hodiny. S kombinací přítel Praha, škola a práce Brno se to začalo komplikovat a upřímně jsem neudělala nic moc pro to, abych se udržela ve formě. Přítel je dokonalý kuchař, což je velmi nebezpečné! Takže mým cílem pro tento rok, naučit nás vařit trošku zdravěji a také donutit mou drahou polovičku připravovat si více jídla do práce na celý den. Aby až se vrátí, nesnědl vše, co potká cestou. :D Dalším mým cílem je zase si nastavit režim škola, práce, cvičení + přítel. Nejspíš budu muset začít mnohem více plánovat na minuty, ale věřím, že to zvládnu. Aktuálně zkoumám fitka a různé rozvrhy vedených hodin, abych vše sladila dohromady, i finančně. Platit členství v Brně i Praze vážně nezvládnu. A v neposlední řadě mým letošním cílem je dokončit bakaláře a dostat se na navazující studium, abych po škole mohla nastoupit u nás ve firmě. Ano, našla jsem si během studia svůj dream job - ale to je cíl na následující roky. :)

    Od kdy sleduji tvůj blog? TO vím úplně přesně! S mou kamarádkou jsme se rozhodly, že bychom rády zkusily We Run Prague v roce 2014 a tvůj článek z předchozího roku byl vážně plný nadšení a skvělých zážitků! Od té doby není chvíle, kdy bych nečetla všechny články. Sleduji tvé pokroky a držím palce! We Run Prague jsme nakonec ani já ani kamarádka neběžely, ale alespoň závod na 5 km jsme zvládly.

    Těším se na další články a hlavně fotky. S tím mě napadl další cíl - mít zadek jako ty! (I přítel by to jistě ocenil :D ).

    Adéla :)
    adela.dolezalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Verunko,

    Mé plány na rok 2016 byly jasné. Chci se více věnovat rodině, přátelům a třeba i dalším sportovním aktivitám. Samozřejmě cíl který jsem si určila zní do léta to pořádně vysekat a dostat se aspoň z 10ti kilového tukového obalu. :-)
    Sleduji tě už hrooozně dlouho zdá se mi, tak rok a půl bych řekla, taky mám přečtený každý článek a shlédnutou každou fotku co přidáš. Nejvíce na tvých příspěvcích zbožnuji to, jak to vždy vystihuje má slova, např. ty kecy co slyší každá fitnesska, to mne šíleně pobavilo. :-) Jsi fakt krásnà, cílevědomá a usměvavá holka. Do roku 2016 přeji hodně štěstí, zdraví, věřím že úspěchu bude ještě hodně. S pozdravem Anet :-*

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Verco,
    mým předsevzetím je zapracovat hlavně na nohách a zadku a především nabrat svaly, protože jsem stále moc drobná. Snažím se makat, co to jde, ikdyz výsledky nejsou tak rychlé, určitě nepolevuju a makam dál.
    Tvůj blog sleduju už asi rok, od té doby co jsem se zacala zabývat zdravým životním stylem a posilováním.
    Hezký den,
    Lada
    lady.stepankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Narodila jsem se se špatným skusem a po 10 letech odkládání operace, mi začal stávkovat žaludek. Tak jsem to rozsekla a před dvěma lety podstoupila bimaxilární operaci, která spočívá ve zlomení obou čelistí v několika místech, srovnání a přišroubování zpět (plus uříznutí brady, zmenšení a přišroubování zpět). Rekonvalescence 9 měsíců, ale již po měsíci jsem nastoupila do své první práce po státnicích, i když s fixací a nesrozumitelnou mluvou (dnes se již šéfovi nedivím, že nevěděl, co si o má myslet. S pěti zlomeninami na obličeji asi lidi do práce nechodí.).

    Loni 5.ledna, takže na rok přesně k dnešnímu dni, jsem si dala předsevzetí zhubnout (tehdy 73,3 kg na 176 cm, 69 kg před operací, 63 kg týden po operaci). Začala jsem doma makat poctivě 6x týdně Jillian a jako výživář zvířat poctivě studovat i lidskou výživu. Výsledek byl za 4 měsíce 10 kg dole a hlavně jsem se začala cítit skvěle a mít radost z každého kliku navíc. V květnu už jsem se ke cvičení doma musela nutit, ale nepolevila jsem a pro změnu jsem vyrazila do fitka na trénink k osobnímu trenérovi. A tím to teprve všechno začalo. Zamilovala jsem se do silového tréninku a po rýsovací dietě, kdy jsem si vyzkoušela svoji vůli a po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla, že bych ráda zkusila na podzim 2016 kondiční závody v bikiny fitness. A co pro to udělám? To samé, co do teď. Budu poslouchat trenéra, makat, co mi tělo umožní, pečlivě dodržovat stravu a radovat se z maličkostí, jako je o trochu kulatější zadek než dřív, protože nebojujeme proti všem, ale chceme primárně přece být lepší než dříve. A nezastaví mě ani transplantace kůže k zubům, která mě čeká za 14 dní. Teď už vím, že člověk dokáže všechno, pro co je ochotný makat. Malý je ten, kdo má malý cíl, no ne?

    Narazila jsem na Vás na internetu, když jsem studovala základní informace o cvičení a stravě (hodně mě zaujaly i články tzv.mezi řádky viz.antikoncepce). Líbí se mi, že jste skromná, i přes skvělé výsledky na závodech, to mi ve fitness světě často chybí! A dále, že se neprezentujete jako IFBB Bikini fitness, jako většina holek, která stála na ,,prknech".

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Veri,

    Moje tohtoročné plány sú také že sa chcem už nadobro vyhrabať s anorexie. Som na dobrej ceste, je to takmer za mnou a naučila som sa s tým žiť. No stále cítim nedostatky a stále na sebe občas spozorujem že to čo robím by som robiť nemala(čo sa týka stravy). Teraz, keď už mám zdravú váhu môžem naplno cvičiť, čo ma veľmi baví. Preto chcem tento rok čo najviac spevniť postavu a nabrať nejaké tie svalíky, ak to pôjde. Už sa viac nechcem pozerať na vychudnuté telo, bez ženských tvarov. Tento rok poriadne zamakám a ukážem že sa s PPP dá vyhrabať. Tvoj blog sledujem približne rok. Bolo to v dobe keď som sa vrátila s liečebne a zajímali ma blogy s touto tématikou. V tej dobe som nad tvojím blogom dokázala sedieť hodiny(nie že by som teraz nedokázala ale mám už takmer všetko prečítané:D). Len tak ďalej, držím ti palčeky a ak sebe aby som túto úžasnú knížku a máslička vyhrala<3

    lenus.ka133@gmail.com

    Ahoj :*

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Veru :), na tenhle rok mám dva hlavní cíle. První je odmaturovat:D. A druhý cíl je odložit zimní tukový kabátek, být pořádně vyrýsovaná tak, abych se sama sobě líbila a nebála se vyjít v létě z domu v kraťáskách nebo šatech(myslím že ještě nějaké svaly by mi neuškodily:D). Od pondělí se řídím podle nového, provizorního jídelníčku, který si musím sestavovat za pomocí tabulek a internetu bohužel sama...doufám že mi tenhle jídelníček sedne líp než ten předchozí a nepřijedu na seminář efektivního hubnutí v horší formě než ve které jsem teď:D
    Tvůj blog sleduji od srpna, hledala jsem recepty a narazila jsem na tvou mramorovou bábovku, jelikož sem se rozhodla bábovku udělat (byla výborná ♥), musela jsem i vědět čí je to recept :D. Blog mě moc zaujal(je plný mraky užitečných informací, spousty zajímavých receptů a hlavně mě motivuje:)) takže od té doby jsem tě začala sledovat na FB, instagramu a později i na snapu :)

    OdpovědětVymazat
  22. Můj cíl je udělat všechny zkoušky ve škole na nic jiného zatím bohužel nestíhám myslet ale ráda bych taky opět začala cvičit

    OdpovědětVymazat
  23. Já pro letošní rok mám cíl dotahovat všechny věci do konce. Jak pracovní, tak osobní. Většinou se lehce začíná, ale mnohem těžší je vydržet. Opět najít a vybudovat systém a řád v životě, protože v loňském roce bylo hodně změn :-) a každý den udělat něco pro to, abych svých cílů dosáhla.

    Jinak tě sleduji asi rok a popravdě ani nevím kde jsem na tebe přišla, ale moc se mi líbí tvůj elán, tvé nápady a vždy se tady inspiruji.

    Pavlína
    koudelkova21@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Veru,

    předem chci poděkovat za uplynulý rok, který jsi nám čtenářům věnovala!
    Moje předsevzetí je takové, že přestanu kouřit. Nekouřila jsem moc, ale opravdu je to hrozný zabiják a jelikož pracuji ve zdravotnictví, vím, co to s tělem dělá, takže už týden nekouřím. Sranda je, že jindy, když jsem přestávala, tak jak jsem viděla kamarádku nebo někoho kouřit, hned jsem měla chuť a neodolala jsem, ale tento rok je zvláštní, protože jsem již několikrát byla ve společnosti s někým, kdo kouřil a já neměla ani chuť! Takže už se nebojím, že to nevydržím.
    Další můj cíl je dokončit zdárně první ročník studia. Vím, že to někomu připadne na hlavu, ale pracuji na plný úvazek v trojsměnném provozu a studuji dálkově dost těžký obor, k tomu máme kolem 2000 hodin praxe, tak je to dosti náročné, ještě do toho zahrnout domácnost, partnera a hlavně čas pro sebe samu.
    No a další a poslední cíl je dát s bohem mému "spodnímu" bříšku a "madlům lásky", protože to je to jediné, co mě na mojí postavě štve. Najít si čas na cvičení, znovu nastartovat běžeckou sezónu a zaběhnout si letos Mattoni půlmaraton :).

    To jsou mé cíle na tento rok, tak doufám, že se vše zadaří podle plánů, rozhodně se budu snažit tomu dát co nejvíce a hlavně se cítit spokojeně a mít se ráda.

    Tebe sleduji zhruba necelý rok, našla jsem tě přes supertelo.cz, ke kterému mě přivedla známá. Začala jsem tě sledovat proto, že se nevytahuješ, snažíš se každému odpovědět na jeho všetečné dotazy, četně mě :-D, jsi plná dobré nálady, kterou nás nabíjíš a hlavně jsi pro mě velkou motivací zvednout prdel a něco dělat. Doufám, že nás čeká ještě spousta takových roků.

    S pozdravem

    Lenka.

    lena.lea@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj,
    tenhle rok mám težší cíle než minulý. Vrátila jsem se zpět ke hraní amerického fotbalu,kde mi bylo přikázáno nabrat. Řekněme, že jsem nabrala...ale ne úplně svalovou hmotu jak bych si představovala. I když chodím běhat, tréninky a chodím do posilky, tak plavu v jídlech. Z kuřete s rýží už se mi zvedá kufr :D a tak prostě ujíždím na všem hlavně co se týká svačin. Rozhodla jsem se, že zhubnu s nejmenší možnou ztrátou svalové hmoty, což mi kardio neulehčuje. V plánu máme obhájit titul mistryň Čr v americkém fotbale pro rok 2016 a příprava zahrnuje i správné stravovaní krom drsných tréninků.

    jinak Vím přesně kdy jsem tě začala sledovat. mám tu ještě odkaz na proteinové lívance se starou adresou čili rok 2014 :D
    http://verisi24.blogspot.cz/2014/03/proteinove-livance.html

    Hezký den
    Míša

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Veru,
    letos jsem si dala cíl poprvé abstraktní...žádné "zhubnu 10kg", ale chci se věnovat crossfitu a pokračovat ve zdravém stravování. A jelikož se znám a vím, že jsem lajdák, vymyslela jsem si ceník pokut, když to všechno nedodržím :)) Aspoň budu šetřit a snažit se věnovat se sama sobě :). Myslím, že to není až taková věda jen ta pevná vůle mi občas chybí.

    Přeji hezký den :)

    FitBlanka.blogspot.cz
    Blanka.Skulavikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, Verčo,

    odpověď na první otázku: Už dva a půl roku se snažím žít zdravěji než před tím, podařilo se mi zhubnout a být spokojená, bohužel od letních práznin, dob zmrzlin, dortíku, čerstvého ovoce, se mi podařilo opět něco nabrat, takže plán je docela jasný, chci se citít ve svém těle spokojená jako předtím, k tomu mi dopomůže zhubnutí, ale není to jen o tom. Chtěla bych jíst více clean a také začít s nějakým novým sportem, pořád jedu ta stejná videa atd.

    Druhá otázka: Ani nevím, kdy jsem začala, možná rok a půl - dva roky? Zaujala jsi mě celkově, také to, že jsi mylsím z Moravsko-slezského kraje a byla jsi první fitnesska, o které jsem začala číst blog :-)

    Měj se krásně

    Lenka Radecká
    lenka.radecka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Mým cílem v tomto novém roce je konečně objevit sport, který mě bude dlouhodobě bavit, naplňovat a nebudu se do něj muset každý den nutit (a který budu moct dělat celoročně, protože k čemu mi je, že mě baví běžky, když u nás napadne sníh jeden den v roce :D)

    Tvůj blog, Veru, čtu už tak dlouho, že si na přesnou dobu ani nejde vzpomenout :) A dostala jsem se k němu náhodně - prostě jsem si chtěla najít pár blogů, které by mě bavilo pravidelně číst... přes google jsem se dostala na nějaký blog, skrze ten na další blog a na další atd. A jeden z blogů, na které jsem narazila a zaujaly mě, byl i ten tvůj :)

    bjetka.kotrbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Milá Verů
    Moc mě tvá soutěž zaujala, proto to musím zkusit :)
    Mě předsevzetí je letos přání, abych se neplácala v hromadě informací ohledně zdravé stravy a cvičení a ucílila si, co bude pro mě a mé tělo nejlepší.Tak nějak jsem na to nepřišla. Cvičit mě baví strašně moc,nejvíce běh a fitko. Ale přes mé usilí, se necítím při pohledu do zrcadla moc dobře, proto chci udělat razantní změnu, abych se sama sobě líbila.:)
    Poprvé jsem tě našla na instagramu , strašně inspirací jsi pro mě. Poté jsem narazila na tvou stránku na Fb a s tím i tvůj blog. Sleduji tento blog cca měsíc a dnes jsem našla, že se můžu přidat do "sledovatelů" tvého bloggu,SUPEER :D
    Jsem ráda, že máme někoho jako ty, a jsi nejen pro mě, ale i pro ostatní obrovskou motivací, proto Děkuji, ani nestačí.
    Přeji mnoho úspěchu v tomto roce a at se splní vše co budeš chtít.
    S pozdravem
    Niky

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Veru :), zacnu bonusovou otazkou, na tvuj blog jsem narazila pri hledani informaci o fitmark taskach cca v srpnu 2015. Tasku jsem nakonec na tve " doporuceni" koupila a je uzasna:)) Co se tyce mych osobnich cilu - konecne mam naplanovane treninky i jidelnicek takze hlavnim mym cilem je zbavit se tukovych zasob se zachovanim svalu :) Bude to makacka, ale o tom to je a proto nas to bavi :))

    Mej se krasne a hodne dalsich uspechu :)
    Andy (andrea.sritrova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  31. Milá Veroniko,
    cílem v tomto roce je, aby všichni, co mám ráda, byli zdraví a šťastní. Bohužel ne zcela to mohu ovlivnit, ale o něco se aspoň pokusit. Chci stále lepším člověkem a chci, aby moje nabyté zkušenosti pomohly dále i jiným lidem a třeba je motivovaly k lepším výkonům či životnímu nadhledy. Chci žít tak, abych se za své činy později nemusela stydět.
    A co se týče Vašeho blogu - inu, náhodně na FB mi padl pod ruku Váš článek o různých kaších, byl pro mě tak velkou inspirací a tolik mě nadchl, že se nechávám Vámi inspirovat dále.
    Zdraví Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, připojuji ještě email: Linda (lindicek@seznam.cz)

      Vymazat
  32. Ahoj Veru,
    Na Vánoce jsem dostala svoje vysněné jednoručky ať se mi cvičí dobře i doma :)je to idealní pomůcka podle mě:) a strašně jsem si přála tuto kuchařku nebo druhé vydání :) a tu jsem pod stromečkem nenašla ��
    Zkusím aspoň zasoutěžit
    Můj cíl pro tento rok je posunout moji formu zas a krok dál :) Budu a chci se snažit co nejvíc, ale každá maličkost mi udělá vždy radost :D :) a také se zlepšovat v jídle/jídelníčku, abych to už konečně vystihla co na mě platí a co ne :) protože cvičím už rok a začátky byly takové, že jsem se vše učila, hledala informace, zkoušela a mnoho věcí třeba i blbě, ale tak chybami se člověk učí ne?:) a myslím že to k tomuto patří ( když je trenér tak to je určitě jiné) Jaké jsi mela začátky ty ?:) Nový rok a s ním přišlo spoustu nových věcí např. další nová permanentka do fitka :) nové oblečení do fitka ve kterém se vždy cítím dobře a když se líbím sama sobě tak mam větší chuť do cvičení :D :) bude se makat a makat už mám na tom proste závislost :D a také nesmím zapomenout na školu, to je můj cíl každý rok byt dobrá, ne jak je teď " moderní " neučit se, flákat školu a mít špatné známky a když má někdo samé 1 nebo dobré známky všeobecně tak je už podivín. Cítím to přesně naopak :) takže okrem soustředění se na cvičení ve zbytku energie a času se soustředit na školu :)
    A k bonusové otázce u mě to bylo takové vtipné, nejdřív jsem tě zahlédla na fotce se Sabinou Plevákovou na instagramu říkám si paráda konečně někdo z Česka :) ( nevím jestli jsem divná, ale do té doby jsem znala pouze slovenské závodnice:D ) po chvíli jsem tě našla na fb a pak jsem teprve začala sledovat blog který jsem si musela hned přečíst co jen šlo :D :) už tam jsem se dozvěděla moc užitečných věcí:) a pak přišel Snap chat :) takže kdybych to měla nějak shrnout tak nevím jak je to už dlouho, ale je to dlouho, líbí se mi jak hodně věcí zveřejňuješ, skvěle radíš a všechny krásné momenty můžu aspoň trošku prožívat s tebou ��:)
    Hezký nový rok a moc moc úspěchů.
    Zuzka ( Zuzullinkak@seznam.cz )

    OdpovědětVymazat
  33. Milá Verunko, tvůj blog i facebook sleduji již nějakou dobu, ale nedokážu říci, jak přesně dlouho, cca něco přes půl roku, kdy jsem se začala více zajímat o posilování, fitness, bikinky :-) Dříve jsem cvičila pouze doma podle videí od Jillian Michaels, Boba Harpera či Shauna T, pak jsem začala chodit na hodiny TRX mezi lidi a nakonec sebrala odvahu a začala chodit do fitka, které mě neskutečně baví a dělá šťastnou, je tam pár super lidiček se kterými se člověk nenudí a já vůbec nelituji, že jsem dostala odvahu a šla si za svým, i když strach byl veliký.
    Nyní mě v únoru čeká operace zubů a následné volno od fitka na což se samozřejmě netěším, protože představa pouhého válení mě děsí, ale nedá se nic dělat. Já si předsevzetí nedávám, pouze chci být zdravá a dělat, co mě baví - fitko a zlepšovat se sama nad sebou.
    Moc děkuji za tvůj blog, jsi moc milá osůbka,které moc fandím a přeji Ti spoustu zážitků a splněných snů :-)
    Moc tě zdravím z Pardubic Lenka

    veskovalenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Veru,
    pro letošní rok mám spoustu cílů, pokud to má být ze sféry fitness - pak je to dostat se konečně poprvé v životě do opravdové formy a vyhrát nad chutěmi na sladké. Jak to udělám? Cvičením, které praktikuji již dlouho a hlavně tou stravou, pomocí IF. Ale nejdůležitější je jíst opravdové jídlo, dost ulítávám, hlavně na sladkém. Tak konečně ten boj vyhrát! A já ho vyhraju!
    Jinak nevím jak dlouho Tě čtu, ještě dávno, dávno předtím než jsi vůbec vkročila do fitka. Ty jsi má stálice, spoustu blogů již nenavštěvuji, objevují se nové a tvůj je tam od samého začátku, kdy jsem vůbec začala číst blogy :-)
    Ať je Tvá cesta přinejmenším stejně úžasná, jako doposud, měj se krásně Lucka

    lucifuss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Po pravdě, nějak jsem si sama cíle pro tenhle rok neurčovala. Oni se bohužel určily samy - aneb maturita, přijímačky, život někde jinde... Zní to strašně strašidelně. Takže pokud bych se alespoň teď měla zamyslet nad jinými cíly, jeden z těch nejhlavnějších bude určitě přežít všechny ty změny. Bez psychického zhroucení, výkyvů nálad a nezanedbání toho, co mám nejraději. Což jsou samozřejmě ti nejbližší, zdraví, zdravé stravování a cvičení. Jak to teď tak po sobě čtu, zní to docela složitě. :D

    Ale ne, s tím se nějak poperu. Musím si jen rozvrhnout pořádně den, vyhradit si čas na sebe, na relaxování. Naštěstí se to u mně pojí se cvičením, takže dvě mouchy jednou ranou. #tochceš :D Pak už to snad s trochou snahy a vůle půjde samo. :)

    K otázce, od kdy jsem Tvá čtenářka - upřímně? Přesně nevím. Vlastně když jsem sama (zhruba před rokem) začínala s blogem, začínala jsem číst i různé blogy zapadající do mého života. Nejčastěji šlo o "healthy lifestyle", hlavně cvičení a recepty. Sem tam trocha motivace. No, a očividně jsem narazila i na ten Tvůj, zaujal mě a čtu ho stále ráda. Takže asi tak. :)

    Jinak přeji hezký nový rok, ať se Ti všechno vydaří. :)

    Nikol (readeatandlive.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Verčo :)
    Asi jako spousta lidí i já si letos přeji zahýbat s ručičkou váhy a dát dolů aspoň 10 kg. Nicméně jak se znám a vzhledem k tomu, že mám "silně vyvinutou slabou vůli", tak důležité pro mě bude, abych zpevnila tělo a abych se sebou byla spokojená. Spokojená a hlavně, abych na sebe mohla být pyšná, že jsem to zvládla :)

    Každopádně mým letošním největším cílem je dodělat práva, napsat diplomku, úspěšně zvládnout státnice a najít si práci, která mě bude naplňovat, a která mě posune v životě dál. Celých pět let jsem se strachovala, jestli postoupím do dalšího ročníku a teď, když už ten konec mám na dosah, pro to udělám vše, co půjde :)

    Tvou čtenářkou jsem docela krátce :) Přivedla mě k tobě moje (a vlastně i tvoje :)) kamarádka Zuzka, se kterou jsem se v létě seznámila v Řecku, a která mi na tebe dala odkaz. Od té doby tě sleduji, ať už na fb nebo tady na blogu, jsi pro mě velmi inspirativní :)

    Pro tento rok ti přeji, aby se ti dařilo minimálně jako loni, a aby jsi dosáhla všeho, co si přeješ :)

    Měj se pěkně a držím palce,
    Míša Tyronová (mtyronova@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  37. Pro dnešní rok jsem si dala za cíl dělat hlavně nejvíc toho, co mě baví. :) Chtěla bych víc cestovat a hlavně najít to, co by mě v budoucnu živilo. :) Pokud bych se měla zamyslet nad něčím "fitness", tak bych se hlavně chtěla zlepšit v crossfitu, při pohledu na ostatní propadám depresím. :D
    Jinak tvůj blog čtu už asi dva roky. :) Líbil se mi tvůj příběh, jak se z obyčejné holky stala taková kočka. :)

    Pája
    pavlawernerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Verunko,
    já jsem se rozhodla skočit do fitness a healthy světa rovnou po hlavě. Mým cílem je se pořádně vyrýsovat do léta, hlavně se zbavit hormonů a začít fungovat jak normální holka. Myslíš že cíle to jsou reálné a hlavně pro mě jsou prioritou. Nic není zadarmo a já na tom zamakám.
    Změnila jsi můj pohled na celý bikiny fitness. Zprvu mě to velmi lákalo a pak jsem viděla hrozně svalnaté obličeje bikin a řekla si:"postavu mají krásnou ale ten obličej".Jenže pak jsem narazila na tebe a woow nejkrásnější a nejdokonalejší!! Pro mě jsi se stala motivací, idolem, hvězdou prostě číslem 1. Nemotivovala jsi mě do dalších věcí které jsem se bála udělat. Sleduji tě poměrně krátce asi 3 měsíce ale mám přečtené všechny tvoje články a prohlédnuté všechny fotky.
    Přeji ti do dalších let spoustu splněných cílů a mnoho úspěchů.

    OdpovědětVymazat
  40. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Veru, :)
    Pro tento rok jsem si dala hodně cílů,ale především se chci zlepšit po psychické stránce, poněvadž stále blbnu.:( Jinak Co se týká fitka, mám svůj určitý režim a to i během zkouškového,ale během zimních svátků, jsem si díky jistým blogerkám zamilovala (zatím jen v hlavě) crossfit, tudíž bych chtěla od února jeden "fitkový den" vyměnit za ten crossfitový..:) Tak snad uspěji jak v crossfitu, tak s tou svoji poblázněnou hlavou...:) Jinak sleduji tvůj blog už více jak rok, seš moji motací a každým příspěvkem mě obohatíš..:) Moc tě obdivuji, že se nestydíš a jdeš si za svým..:) Fandím ti moc!!!

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj :-) můj cíl je nabrat na stehnech a zvětšit a vyvarovat zadek a hlavně pokusit se o ploché břicho. Jidelnicek už mám tak se do toho hned pustim. Narazila jsem na tebe na instagramu a od té doby ctu tvé články.
    Jinak hezky nový rok a přejí mnoho dalších úspěchu
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  43. Ahojky Veronika ;) tento rok som si dala jediný cieľ ;) vydávať sa v októbri spokojná a šťastná ;) možno si povieš,...,, veď tak by to malo byť, nie? "... Áno bude, ale aby som vo svojom vnútri bola 100% šťastná a spokojná,chcem sa tak cítiť nie len psychicky, ale aj fyzicky. Po prekonani bulimie to ale nie vždy ide.. Učím sa veriť si;) A viem, že to dokážem ;) A odkedy ťa sledujem? už 2 roky;) A prečo? Úprimne ti poviem, že odpoveď na to som dostala teraz po prezretí tvojho 1. Vlogu;) vždy som rada čítala tvoje príspevky a sledovala fotky, a motivovala sa tebou... No po vlogu som pochopila, že presne to sa mi páčilo...potvrdilo sa mi, že si nie iba milá, priateľská, profesionálna ale si aj poriadne vtipná ;) a máš príjemný hlas, v ktorom cítiť lásku k tomu, čomu sa venuješ ;) A to nie vždy je možné vidieť - cítiť od iných fitnessiek ;) ďakujem ti za všetky tvoje minulé ale aj ďalšie príspevky, ktoré prídu a motivujú aj nás(mňa), napríklad pri dvíhaní činiek.. bolí to..páli to.. Nevadí, aj Verču to páli ;) s pozdravom Veronika ;) verzona1@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj :-) mojim cielom je uspesne dokoncit 1.rocnik na VŠ a ohľadom fitness riadne makať a nabrať ešte viac svalovej hmoty :)
    Narazila som na teba asi pred par mesiacmi ked som videla spolocnu fotku teba a Blanky na instagrame :)

    OdpovědětVymazat
  45. Nazdáárek :) Můj cíl pro tento rok je, naučit se dobře jíst. Tak abych neměla depku z každé sladkosti a nebo pečiva. Nový rok.. nový start! :) Vždycky jsem byla holka krev a mlíko a před rokem a něco mi brácha řekl, že bych se sebou měla něco dělat, že zas v létě nebudu chtít chodit na koupák, že bych prý mohla začít běhat. Nevěřil mi, že půjdu..a já fakt šla. Ze začátku to byla pekelná dřina (nikdy jsem nesportovala), ale chytlo mě to a ja se dokonce přihlásila na štafetu na pulmaratonu. Běhala jsem si,hubla jsem a byla jsem štastná. Ale mě to nestačilo a jedla jsem méně a méně. Přihlásila jsem se na pulmaraton, trénovala jsem jak bejk :D, ale jedla jsem ještě mín (blbka prostě) :D Pulmaraton jsem zvladla, byla jsem na sebe pyšná. Citila jsem se dobře, byla jsem sebevědomá, hubená jak jsem vždycky chtěla :) Měla jsem po pulmaratonu a začala jsem běhaní flákat. Samosebou mě doběhlo i zachvatový přejidání, přibrala jsem deset kilo..no možná i víc.Připadala jsem si ošklivá a nikam jsem nechtěla chodit. ALE VĚŘÍM, ŽE S NOVÝM ROKEM UTEČU TOMU PŘEJÍDÁNÍÍ a v dubnu se zase postavím na start pulmaratonu. :) Sleduji tě Verčo necelý rok na face a jsi obrovskou motivací :) Tě péééro Monika monikaholikovaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Milá Veroniko.
    Nikdy v životě jsem nic nevyhrála, tak to vyzkouším alespon dnes. Předloni jsem si jako novoroční předsevzetí dala že zhubnu. Měla jsem 96 kg ale hlavně díky tomu že jsem nejedla. Zpočátku jsem si říkala že když zhubnu 5 kg budu štastná. Mě to ale chytlo! Zhubla jsem za 3/4 roku 25 kilo. Začala jsem cvičit Core tréninky a hlavně běhat. Běh se stal mojí láskou a já která vždy říkala že běh je nuda, jsem se v něm opravdu našla. Dokonce jsem uběhla svůj první Trail city run. Minulý rok byl spíše udržovací a byl hodně hektický (nový přítel, změna zaměstnání 3x stěhování, výpověd v práci a hlavně hledání sebe sama). A protože mám rádanové začátky tak mám letos další předsevzetí, a to je projíst se procvičit posledními 10 nadbytečnými kilči a více se věnovat sportu. Takže doufám že se na mě usměje štěstí. Přeji i Tobě krásný nový začátek (minimálně nového roku 2016). dagmardoudova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj.
    25.12. jsem porodila krásného zdravého chlapečka. Mým cílem pro tento rok tedy je, se zase dostat do kondice. Tentokrát nemám žádný cíl v podobě konkrétního počtu shozených kil atp. - myslím si, že v tuto chvíli je to podřadné. O co nejvíc stojím je: být veselou, aktivní maminkou, která se svým svištěm zvládne všechny aktivity, které si jen společně umaneme :-) Sleduji tě již docela dlouho, ani nevím jak :) Narazila jsem na tebe náhodou, když jsem si tuším googlila nějakou inspiraci ne snídani :-) Lenka

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Verčo,
    loni byl můj cíl zhubnout 20 kilo, které se mi podařily nabrat při studiu na vysoké škole. Podařilo se mi zhubnout 10 a nějak s tím zbytkem teď nemůžu hnout :/ Můj cíl pro rok 2016 je zhubnout ještě těch zbylých 10 kilo a nabrat svalovou hmotu. Mít konečně hezkou postavu do plavek a do oblečení a taky dokázat všem okolo, kteří říkali, že to nezvládnu, že máme velký zadek a tlusté nohy v rodině, že to opravdu není genetikou. Celý život mi doma předhazovali, proč jsem tak tlustá a proč nejsem tak hubená jako moje sestřenice, jako moje spolužačky, blablabla, ale nikdo mi nikdy nepomohl a nepodpořil. Nesnášela jsem svoje tělo a díky ubývajícím kilům se ho učím mít ráda. Jednou bych se chtěla těšit na pohled do zrcadla a ne se mu systematicky vyhýbat a zavírat oči před tím jak vypadám do dalšího nákupu oblečení, kdy bych vybírala největší velikosti a ty mi stejně byly malé :/ :(
    Na tvoje příspěvky jsem narazila na facebooku ve skupině Fitness Motivation CZ, ale nevím jestli to bylo před rokem nebo delší dobou. Zaujala jsi mě a začala jsem tě sledovat na facebooku, instagramu a pročítám i tvůj blog.
    Přeji Ti ať se ti v novém roce moc daří a ať dokážeš všechno co si přeješ.
    Mirka

    OdpovědětVymazat
  49. Pěkná soutěž.. :) Knihu okoukávám už delší dobu na internetu, ale jak říkáš, Ježíšek "nenaježil"..

    Letos mám vlastně asi spoustu cílů. Zvládnout maturitu a vše s ní spojené, konečně se rozhodnout, co dále, jestli studium a jaké nebo cestování. Konečně najít sama sebe, být spokojená, vážit si maličkostí, pomoct sestře s děťátkem, o které obohatí naši rodinu..a tak všeobecně si více všímat štěstí okolo sebe, rozdávat lásku a snažit se více usmívat :)
    K tomu všemu se samozřejmě pokusím jít pozitivní cestou, tvrdě makat na sobě - nejen ve cvičení, ale i po mentální stránce, učením, zjiťováním informací, sebeláskou...

    Tvůj blog čtu asi rok - někteří to možná neoznačí za příliš dlouhý čas, ale tak nějak je to přesně to období, kdy jsem konečně přišla na to, že musím z PPP ven a Tvůj blog a Tvé příspěvky samosebou na všech sociálních sítích mi dost pomohly :)

    OdpovědětVymazat
  50. Mám 112 kilo, takže mým cílem je nepřibrat.
    O Vašich stránkách jsem se dozvěděl na Facebooku a snažím se je sledovat tak půl roku.
    Radek Hradečný

    OdpovědětVymazat
  51. Ahojky,mym cilem pro tento rok i pro nasledujici leta je hlavne zdrave, silne telo a ziskani ztracene zivotni rovnovahy. Pred dvema a pul lety po neprijemnem rozchodu jsem totalne vyhorela..zahodila stravu,sport a proste vsechno cim jsem zila, zacala jsem brat antidepresiva, na ne pit alkohol, strava des a bida. Skoncila jsem otekla s deseti kily nahore.Nj,zivot je boj:-)Takze cilem je abstinovat, zbavit se leku (na tom uz pracuji od listopadu), zahodit bramburky a cokoladu, znovu oprasit kolo a cinky a hlavne se opet radovat a ZIT!!;-)
    Paa L

    fastmail@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Verunko!
    Jelikož jsem ve čtvrtáku, tak největší cíl je maturita a přijímačky na VŠ, ale jsme na fitness blogu tak další přdsevzetí je udržet si pravidelnost cvičení a více zamakat na zadku, nikdy jsem zadek neměla a když jsem neúmyslně zhubla 8 kg a to jsem měla nízkou, opravdu nízkou váhu.. tak muj zadek vypadal jako kost a nějaká ta kůže. Vzpamatovala jsem se, začla jsem pořádně jíst a chci zapracovat na zadečku a v létě zaběhnout pár těch závodů :) Hlavně si chci zachovávat štastnou hlavu a myšlení! Jsi mi inspirací a jsem ráda, že točíš na youtube! ( to už jsem ti psala :D)
    Tereza.Dr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ahojky, je mi teprve 15 (teda, ještě tento měsíc mi bude 16), ale jsem velice ráda, že jsem na tvůj blog narazila již v tomhle věku. :) Je plný inspirace a také jako dobrý a podstivý začátek, jak už ve zdravém životním stylu, nebo cvičení, apod.. ;) Moc se mi tady líbí :)

    Teď k mým plánům: zkoušet v kuchyni nové ingredience, suroviny a kombinace. :) Ať znám více chutí a můžu si každé své jídlo vychutnat s čistým svědomím ;).. Pravidelné cvičení je na mém seznamu také. Je to tedy domácí cvičení, ale mám to ráda a baví mě to ;)
    Nedávno (je to asi půl roku) jsem mamce tvrdila, že vařit nebudu a cvičit už vůbec! :D Teď to miluji! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni tady ještě píší svůj e-mail, tak já jo tedy dopíši :) O něco později :D Tak snad to nevadí :(
      misamajerova00@seznam.cz

      Vymazat
  54. Ahoj Verunko, konec loňského roku byl pro mě opravdu zlomový. Začala jsem chodit do práce na plný pracovní úvazek, sestěhovala se s přítelem do bytu ale ze všeho nejdůležitěji jsem se snažila najít cestu sama k sobě. Můj cíl na tento rok je stát se dobrým člověkem. Nejen ve svém chování k ostatním, ale také především sama k sobě. Chci každý večer chodit spát s pocitem, že dnes jsem byla nejlepší verzí sama sebe. Nechci se porovnávat s ostatními, ale jen sama se sebou. Už od mala cvičím, ale teď se snažím překonávat stále své hranice a zároveň i neustále zkouším nové zdravé recepty. Takže mým cílem pro rok 2016 je být tou nejlepší verzí sebe sama. :-)
    n.fatorova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Mým cílem pro rok 2016 je jednoduchý ... být spokojená. Teď mě dohnalo přehlížení dlouhotrvajících problémů a být otrokem až moc zdravého životního stylu. Chci najít rovnováhu a dovolit si být šťastná =)
    tvou čtenářkou jsem již 3. rokem.
    jackovova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Chci konečně zhubnout a hlavně si to udržet!! budu sportovat a jíst zdravě :)
    ann.ves@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Veru,
    před asi půl rokem jsem docela náhodou narazila na Tvůj blog a od té doby ho pravidelně čtu.
    Díky Tvým řádkům jsem se dostala až k Honzovi Cahovi a jeho Fitness institutu.
    Už nějakou dobu cvičím a zvažovala jsem o absolvování něčeho, co by mi trochu rozšířilo obzory.
    Absolvovala jsem proto seminář o výživě ve sportu, který se konal loni na podzim v Brně.
    Tohle mě tak moc motivovalo, že jsem neváhala a hned se přihlásila na kurz instruktora fitness, který institut pořádá a začínáme už příští týden! :-) (těším se)
    Tím pádem moje předsevzetí pro rok 2016 je jasné, chci kurz absolvovat a úspěšně dokončit, protože mě tenhle směr hrozně baví a zajímá :-)
    Romča (RomcaNavr@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj. Jak jsem tvůj blok našla asi rok zpátky a začala tě sledovat asi hned ;-) hrozně se mi líbí jak jsi se prostě rozhodla a jak jsi se neuvěřitelně změnila. Že se máš ráda, máš sebevědomí a nebojis se ukázat svůj názor.
    Tento rok bych chtěla trochu přibrat, zlepšovat se ve sportu který mám tak ráda a naučit se vykašlat se na názory ostatní!!!
    lien307@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Verun,

    cíle v roce 2016 se stále promýšlí ale zatím mířím k úspěšným státnicím, produktivnímu zimnímu semestru v zahraničí (v plánu je sbírat kontakty, třeba se i upíchnout v nějaké práci) a hlavně k nalezení sebe sama. Loni jsem s tím začala, tak doufám, že letos už tuhle cestu dokončím.. a konečně udělám z mé vášně (hory!!) i mou životní náplň a práci :)))
    Co se týče sportu- rozhodně umístění na špici ve všech bahenních závodech (to je moje :)) a promenádování v plavkách bez pocitu, že bych měla něco skrývat.
    Tvoji čtenářkou jsem cca 3 měsíce, miluju tvoje články "bez obalu", jsi upřímná a s chutí do života. ;)

    Markéta
    DuziMarketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Verunko,
    před 6 lety jsem zhubla ze 73 kg na 58 kg(měřím asi 158) cm a je mi 60 let :( )a váhu si stále držím.Problém mám trochu s cvičením. Vždy půl roku jedu a půl roku se válím :). Takže v letošním roce mám cíl cvičit opravdu pravidelně.
    Sleduji tě asi 2 měsíce, od té doby co jsem začala cvičit s Onlinefitness.
    Tvé články jsou pro mě velkou inspirací a najdu tady vždy něco, co jsem ještě nevěděla.
    Přeji moc a moc úspěchů v osobním i profesním životě.
    Naďa
    nada.raskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Veru,
    narazila jsem na tebe teprve před pár dny asi díky článku 15 věcí, co fitnesky nechtějí slyšet, u kterého jsem se ze srdce smála, protože některé situace teď zažívám. A tak teď denně pročítám zpětně tvé články.
    Moje cíle pro letošní rok jsou udržet si svou nově nabytou váhu a zdravý životní styl a být krásná na mé květnové svatbě. Díky zdravému systému jídla a cvičení jsem se dokázala i se svou neblahou diagnózou zhoršujícího se stavu propracovat od chození o berlích a hrozbě dalšího postupu až k tomu, že v létě jsem uběhla své první závody a tak jsem sama zvědavá kolik síly mi ještě zdravý životní styl dodá navzdory lékařským prognózám :)

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  62. Já už tě sleduji věčnost..snad si ještě vybavuji, když jsme obdivovaly tvé bříško v jedné diskuzi na nejmenovaném webu, kam jsi přispívala, když jsi ještě ani neměla blog :)
    Já bych si moc přála v novém roce omezit ZP, do kterého jsem spadla (záměrně píšu omezit, protože si nemyslím, že se jakékoliv PPP dá 100% zbavit). Hodně dlouho jsem si šetřila na osobního trenéra, aby mě zasvětil do fitness a spíš jsem si neublížila, než vylepšila postavu :D takže na konci ledna mě to čeká a moc se těším, že konečně nebudu cvičit jen doma..předpokládám, že mě to pohltí, stejně jako tebe. Sice žádné ambice na bikini nemám, stačí mi být fyzicky i psychicky silná, ale tobě budu moc držet palce v dalších soutěžích :)

    Kristýna T.
    (zombiegirl@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  63. Zlepsit se.
    V pravidelnosti cviceni a efektivite. V jidle. Ve skole ve vsem. A taky v sobe konecne probouzim vasen pro beh takze bych chtela ubehnout 8km.
    Zkloubit v pristim roce cviceni s tim ze budu na intru v malim meste.
    Rozhodne budu planovat. A hledat vsechny moznosti jak jen to pujde. Budu hledat ruzne (treba behaci skupiny) v novem meste. A v neposledni rade behat,cvicit,jist,ucit se, spat. Proste uzit dne naplno.

    tvuj blog jsem objevyla asi pred pul rokem a ziskala jsis me takze nebyl duvod te nesledovat. Navic jsme skoro sousedky (jsem z ovy) ...uvidime co se zmeni do zari. S nad se mi podari neco vykoumat.

    OdpovědětVymazat
  64. Nedávám si předsevzetí, ale určitě bych chtěla pokračovat ve cvičení a zdravé stravě. Měla jsem kvůli škole omezený čas a teď se snažím si najít vždycky nějakou tu chvilku, ať jsem zase sama se sebou spokojená, protože to je nejdůležitější i z psychické stránky. Škola mi dává na tento rok dost velký plán a to, udělat státnice. Škola zabírá hodně času z celkového života a moc si přeju, aby už začal život mimo ni.
    Na tvé stránky jsem narazila někde na netu, už nevím jak (bylo to hoodně dávno, ještě v tvých začátcích), ale určitě vím, že jsem potřebovala další motivaci, nápady na cvičení a receptíky a navíc jsi člověk z Havířova, což je kousek od Třince, kde nyní bydlím. Je super vidět někoho dojít tak daleko a vědět, že to byl obyčejný člověk tady kousek z města.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj :) Na tvůj blog jsem narazila nedávno a zaujal mě. Takže tě navštěvuji často :) Letos jsem si řekla, že si předsevzetí dávat nechci... Mým jediným předsevzetím je: žít každý den naplno, zdravě, s pohybem, rodinou a přáteli :) No a poté se budu snažit zlepšit se ve škole :D Není to nic hrozného, ale jde to i vylepšit :)
    velkakuchark.blogspot@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Žádná kontrola kreditu, Fast Schválení

    Finance schválena a přemístit IN 2-5 dní


    Potřebujete finanční pomoc? Nízko úrokové sazby ve výši 3%? Pokud ano dostat zpět vyplněním formuláře žádosti o úvěr:

    Máte-li zájem, Odpovědět dnes pro více informací.


    Žadatel Osobní údaje.

    Celé jméno:
    Pohlaví:
    Stav:
    Adresa:
    PSČ / Město:
    Země:
    Datum narození :
    e-mail:
    Potřebné množství:
    Půjčka Doba trvání:
    Plat / roční příjem:
    Povolání:
    Účel úvěru:
    Telefon:
    Fax:

    Pan Robby Hilson / MD /

    Kontaktní e-mail: robbyhilsoncooperative@gmail.com



    -------------------------------------------------- --------------
    Motto: Finanční stabilita je naše starost celému světu.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥