pátek 9. října 2015

Olympia Amateur Prague 2015... Den D.




Neskutečný zážitek... asi tak můžu jednoduše shrnout, jaká byla pro mě soutěž Olympia Amateur v Praze. Pojďte se se mnou vrátit v čase a užít si start na této velkolepé soutěži.
 

Vstávám před půl šestou ranní, jsem skvěle vyspaná (jsem zvyklá vstávat mnohem dříve)... „Tak už dnes“... proletí mi hlavou. Sama sobě se divím, jak klidná jsem. Jdu osprchovat první nátěr barvy a provést nezbytnou ranní hygienu. Po sprše se cítím fajn, zůstala mi krásná opálená pokožka. Kontroluju břicho, které ještě nikdy nebylo tak ostře kostičkované jako dnes. Líbí se mi to!

Snídám suché ovesné vločky (které mi po nějaké době bez sacharidů chutnají fakt světově), během toho se zároveň líčím, dneska mi to jde hezky od ruky. Rychle ještě vyžehlit a upravit vlasy...

O půl sedmé přijíždí Honza, jako zkušený malíř válečkem nanáší druhou vrstvu barvy, zhodnotíme, že to vypadá dobře a celistvě. Nechávám  ji chvíli zaschnout a balím kufr s plavkama, botama, líčidly, barvou na úpravu a dalšími nezbytnostmi. Slupnu pár sušených fíků (musím popisovat jak strašně moc dobré byly? :D) a vyrážíme směr Tip sport Aréna. Pusu pro štěstí od krasavce a jde se.

Před vstupem do haly...tak jdem na to!
  
S Honzou přicházíme mezi prvními do šaten, což mi dává možnost výběru. Vezmu zavděk místem hned z kraje, rychle se převleču do plavek a upravíme barvu. Jdu si do backstage pro číslo, s překvapením zjišťuji, že se nakonec změnilo (původně jsem měla mít 227), fasuju taky pěkné č.47. Kolem běhá docela mladá slečna s velmi důrazným hlasem a nesmlouvavě křičí (vše v angličtině), že kdo tu nebude včas, kdo se včas nenahlásí, kdo se včas nezařadí (prostě kdo neposlechne její pokyny) bude diskvalifikovaný. Působí tak přísně, že si netroufám, neposlechnout a tak už se radši z backstage nehnu :D. Potkávám pár známých tváří i bikin, které obdivuju a pořád mi nedochází, že už za pár chvil budu stát na pódiu s nimi. Beru do ruky malé kotouče a snažím se napumpovat mé malé ramínka.

Rychlá fotka z šatny
Za chvíli se to hemží chlápkama s kamerou nebo foťákem, ale i malýma kráskama. Ta zkouší pózy, ta upravuje líčení, další pumpuje ramena nebo záda (pro mě bylo překvapením, že pumpují i zadky a nohy..). Nemůžu se přestat rozhlížet kolem sebe, ten cvrkot se mi líbí.
 
Backstage
Blíží se devátá hodina a my se řadíme podle čísel za sebe do dlouhého hada (rovných 34 závodnic!). S lehkým zklamáním, zjišťuji, že stojím (je to tak trochu tradice) na kraji, hned jako třetí v pořadí. Chvíli čekáme pod podiem v zákulisí, než nás třikrát zkontrolují, zda jsme všechny (organizace skvělá, všechna čest), prohlídne si nás dáma z IFBB, donutí vyndat všechny piercingy z pupíku (ještě že jsem ten svůj nechala doma), zkontroluje zadní část kalhotek (trochu upraví ty více zaříznuté) a už slyším moderátora, který nás zve na podium. Přistihnu se, že se usmívám od ucha k uchu...jsem vážně tady.







Moc jsem si toho podia neužila, to musím přiznat, ale vychutnala jsem si to maximálně. Jen jedno porovnávání, po částech a šup z podia, sečíst body, abych se dozvěděla, že jsem do semifinále neprošla. (na výsledkové listině my z eliminace nemáme bodové ohodnocení, nicméně mé jméno figuruje na 16. pozici, což není vůbec zlý!) Nebyla jsem zklamaná, tak trochu jsem to čekala. Přesto ta chvíle na tom podiu, za záře reflektorů... to za to všechno prostě stálo.
Ještě více jsem se utvrdila v tom, že tyhle velké podia bych chtěla zažívat znovu a častěji.

s Krasavcem <3

Celý den mě provázelo obrovské nadšení a radost, taky díky tomu, že jsem vedle sebe měla své nejbližší, ale i proto, že se za mnou zastavilo mnoho z Vás pozdravit, prohodit pár slov a vyfotit se. Moc Vám za to děkuji, posunuli jste ten zážitek o level výš.
Zbytek dne jsem si užila v nejlepší společnosti a hromady dobrého jídla (milované ovoce, oříšky, arašídové máslo, zeleninové lasagne, pizza nebo i zmrzlina padla J).

Teď už jsem zpět v režimu, pokračuji v dietě, protože si hodlám to soutěžní podium ještě trochu užít. Potkat se můžeme 17. října v Čelákovicích na Partners Cup, 24. října na GP Pepa v Opavě (shodou okolností je to můj narozeninový den, tak si dám v podobě soutěžního podia hezký dárek J) anebo 25. října  v Brně.


Doufám, že se uvidíme na některé ze soutěžích. Vaše V.

17 komentářů:

  1. Wow, vypadalas úžasně! Moc jsem ti držela palce a je škoda, že ses nedostala do semifinále, ale je vidět, že sis to užila i tak a to je nejdůležitější! Budu držet palce a netrpělivě čekat na zážitky z dalších soutěží! :)

    OdpovědětVymazat
  2. vůbec se nedivím, žes ani nepostoupila:D Byla jsi tam upřímně nejvychrtlejší ze všech ostatních slečen...což už byl celkem hnus:D A je pořád...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi asi nějak slepá? Veru vůbec není nejvychrtlejší. Možná to tak vypadá, protože nemá udělaná obří umělá prsa jako všechny holky, takže jí to ubírá na objemu. Z těch tří holek, se kterými byla na porovnávačce, je podle mě tedy nejvíc osvalená.
      Je i něco jiného, když se koukneš na bikinu, která má 175 cm a na Verču, která má o víc jak 10 cm méně.

      Vymazat
    2. :D:D Z toho kape závist jako blázen :D

      Vymazat
  3. Strašně ti to sluší!! Máš i krásně udělané vlasy a vizáž celkově, supr! :) Mám v plánu jít kouknout na GP Pepa v Opavě, tak snad tě potkám! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Verunko, jsi nádherná! :) Záříš úplně štěstím na těch fotkách, dje prostě vidět, že Tě to baví a to se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  5. A máš třeba nějakou zpětnou vazbu o tom, proč si nepostoupila, co bys měla zlepšit atd?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bohužel nemám, ale sama tuším. Shrnu určitě na konci sezony

      Vymazat
  6. Woow, nádhera! A obdiv za tvoje odhodlání! :)
    Jen by mě zajímalo, proč nesmí být piercingy? ;)

    OdpovědětVymazat
  7. No už jsme ti to říkaly, byla jsi prostě krásná <3 fakt jsi vypadala nejlíp, co jsi kdy vypadala, takže prostě pro mě jsi šampionka :D držím palce na další soutěže !!!

    OdpovědětVymazat
  8. Forma skvělá. :) I když jsi zářila, ta únava a stres se na Tobě podepsaly. :( V obličeji Ti to slušelo více před dietou. ;) Jinak však držím palce na dalších soutěžích. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥