pondělí 28. prosince 2015

Moje Vánoce 2015

Ahoj !
Moc Vás zdravím do mezisvátečního období. Jaké jste měli Vánoce? Dostali jste pod stromeček co jste si přáli?
Já mám pro Vás krátký přehled mých Vánoc, letos byly opravdu krásné.



Vánoce mi začaly vlastně už v pondělí 21. prosince, kdy jsem se  potkala s mojí Verunkou a předaly si první dárečky. Má mě přečtenou, dárková poukázka do Starbucks, kde se vždy scházíme na kávičku, papírky do diáře (protože jsem #diaryAddicted) a přívěsek na klíče, který jsem si chtěla sama koupit mi udělali opravdu radost a uvítali Vánoční náladu perfektně.



Jak by mohl Štědrý den začít u fitness rodinky jinak, než ranním tréninkem :) Krasavec posnídal celou vánočku s máslem klasickým i ořechovým, aby měl dost sil. Já jsem musela vzít za vděk velmi netradiční omeletě z bílků a ořechového másla. Sice docela nerada, ale focení, které mě zítra čeká (kdo to vymýšlí focení po Vánocích :D) si žádá aspoň nějakou formu. (více se určitě brzy dozvíte :). Protože chci být profesionál, neberu to na lehkou váhu a tak jsem letos vánočnímu hodování nepodlehla.





Na trénink jsme se potkali s kamarádem kulturistou a kamarádkou crossfiťačkou (další dárečky juhu :D). S mojí kráskou jsme trochu protáhly nohy a pak jsme se ke klukům přidaly na ramena... Kluci nás nešetřili, zřejmě chtěli spálit vše co šlo, aby to mohli nahnat v cukroví :D


Odpoledne k nám dorazila moje maminka a sestřička, které s námi zůstali i na večeři. Mamka nachystala salát, obalila řízky a uvařila skvělou hrachovou polévku. Na mě už pak zbylo jen jídlo dochystat, udělat salát sobě a připravit stůl. 

Jak jsem zmiňovala, moje večeře byla letos ošizená, ale zase jsem přišla na nový recept pro salát! Zálivku jsem tvořila z avokáda, citronu a pepře. Na kostičky jsem krájela mrkev, celer, brokolici, bílky a přidala jsem i cibuli, kyselou okurku a hrášek. Bylo to vážně dobrý. K tomu kuřecí plátek a oči byly spokojené a břicho nakonec taky :)
Stromeček, který nám doma stojí, by mohl být pro většinu z Vás kýčem prvního kalibru. Umělý stromek, ještě z komunistických dob, malované baňky všech barev, svítící lucerničky. Pro mě ale melancholická vzpomínka, která mi Vánoce vytváří. Jednou si snad pořídím živý a více moderní stromeček, zatím to ale nechci.



S krasavcem jsme se dohodli, že si letos nebudeme kupovat velké dárky, že si pak zajdeme na výprodeje pro oblečení.... No ani jeden z nás dohodu nedodržel :D ale já jsem za to vážně šťastná. Nenechte se zmýlit, není to o drahých dárcích, ale o tom, že ten druhý sežene to, co vážně nejvíce chcete. Už jste asi postřehli, že jsem našla pod stromečkem vážně chtěný Olympus Pen. Chtěla jsem si ho koupit sama, no krasavec mě předběhl a udělal mi obrovskou radost.

Moc mě taky potěšil i nový tyčový mixér - protože starý nepřežil tvorbu vánočního cukroví. Vánoční teplé ponožky, krásný třpytivý  náramek, dálniční známka na celý rok.. mohla bych pokračovat ještě dlouho :)




Nejvíce jsem ale byla ráda, že jsme měli krásný večer i s mojima holkama, že to bylo všechno tak krásně pohodové a uvolněné a že nám bylo prostě dobře... #rodinaNadevše

První svátek vánoční jsme vyrazili na tradiční kačenu ze zelím, kterou krasavcova babička umí bezkonkurenčně. Odpoledne jsme se jeli potkat ještě s rodinou krasavce, kde jsme dostali ty nejlepší chlupaté deky pod sluncem (deky jsem si taky chtěla koupit, letos se všichni trefili!)...tuším, že budou sloužit nejen jako hřejivá přikrývka, ale taky jako podklad spoustě fotek. Nebo taky ne, jsou totiž okupovány v jednom kuse Kešulkou...






Druhý svátek vánoční jsme s mojima holkama (rozuměj s maminkou a sestřičkou) vyrazily utratit peníze, co Ježíšek nadělil. Při té příležitosti jsem navštívila novou restauraci v Nové Karolíně Spicebox a dala si tam bezkalorické konjac nudle PadThai. Jakože vážně dobrý jídlo. A když chci dobrou kávu a né jen pěkný kelímek, sázím na jistotu a jdu do Tchiba.





Třetí svátek vánoční sice neexistuje, ale u nás je tradičně zapsaný jako den "Vánočního vječurku" u mé nejdražší tety, její rodiny a rodinných kamarádů, kteří jsou už vlastně taky rodina. Sejde se nás každý rok kolem 15-20 lidí, nosíme si dárečky za 5Kč a vždy se bavíme tím, co ostatní vymyslí. Letos jsme navíc slavili hned dvě 50tky našich skvělých chlapů a tak bylo o zábavu postaráno. 


Jak jsem říkala, prostě vážně krásné vánoce. Ještě jsem sice nestihla jen tak proležet den a koukat na pohádky, protože pořád někde lítám a s někým se potkávám...ale to já mám vlastně nejradši. 

Jaké byly Vaše Vánoce? Co jste našli pod stromečkem?
Vaše V♥

















5 komentářů:

  1. jeee tak konečně máš vysněnej foťáček, to budou krásný fotky!! :)
    A s tím stromečkem to úplně chápu, taky máme doma spoustu vánočních dekorací co nejsou nijak stylový ani moderní, ale mám k nim tolik vzpomínek, že bych místo toho nic hezčího stejně nechtěla:)
    A Spice Box je super, za 3 dny v Ostravě jsem tam musela jít 3x :D 3x na pad thai, a jednou taky s těmi bezkalorickými nudlemi - a jak normálně takovým věcem moc nefandím, musím říct, že jsem se mýlila, protože to chutnalo fakt dobře:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu zelenou kouli máme taky :D Jinak pěkný Nový rok holky, ať vám to píše :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. super :) take jsem dostala olympus... :) mas k nemu i nejake spesl objektivy nebo zakladni? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, ja dostala, permanentku do posky, vanocni caj - rozumej tento http://www.lecivemasti.cz/tipy-na-vanocni-darky-levne-darky-na-vanoce/vanocni-cas-rooibos-ve-skle-50g.html , potom sperky, kosmetiku a vylet s pritelem s prekvapenim, takze nevim kdy a kam. to jsem zvedava :-D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥