pondělí 8. února 2016

My last week 2. Trip to Prague

Krásný start do nového týdne Vám přeji :)
Minulý týden byl skvělý. Utekl jako voda, zejména tedy ta víkendová část #klasika 
Pojďte se se mnou na něj podívat :)



Minulou neděli jsem se po dlouhé době potkala s Katty, kterou určitě znáte. Jednou za čas se na kávičku sejdem, přeci jen to k sobě máme přes celou republiku. Nicméně občas si popovídat s někým, kdo má stejné zapálení a stejný životní styl je prostě fajn :) 


Na začátku týdne jsem musela nečekaně odjet na pracovní cestu až do Českých Budějovic. Cestuji ráda, je to skvělá změna z kancelářské rutiny, jen kdybych se to dozvěděla aspoň s denním předstihem. Musela jsem překopat všechny plány, ale výlet to byl super. No uznejte, jak často se Vám poštěstí vidět České Budějovice jako na dlani?


Sobota začínala velmi brzy, neboť jsem už krátce po čtvrté hodině vyjížděla žlutým vlakem směr Praha. V Ostravě se připojila i Verunka. Naneštěstí pro naše spolucestující jsme celou cestu nezavřely pusy :) Když o jídle se dá mluvit hodiny :D Přečíst si o našem víkendu můžete taky u Verunky :)


Jely jsme se vzdělávat v Doplňcích stravy ve Fitness institutu.. musím říct, že i když jsem tu přednášku už před rokem slyšela, zapomněla jsem spoustu věcí a hodně věcí jsem se dozvěděla i nových. Lidské tělo a výživa mě prostě nikdy nepřestane fascinovat.
Moje ovesná na cesty :)



Oficiálně miluji Delmart!

Love this city


<3

Káva s kokosovým mlékem!

Nakresli srdíčko :D

Delmart na cesty do vlaku! Super večeře

S Verunkou jsme nachodily asi milion kilometrů, taky díky mému skvělému orientačnímu smyslu. Vypily asi sedm káv, zamilovaly si Demlart.. 2x :D Brouzdaly se až jarní teplou Prahou, užívaly si bezstarostných okamžiků a byly prostě šťastné tady a teď. 
Verunka mi mimo hromady záchvatů smíchů věnovala i řetízek s přívěskem F, který jsem vážně chtěla. Jedna z profi bikin, kterou vážně obdivuji za její naturální postoj se rozhodla spojit všechny bojovníky, její příznivce právě tímto řetízkem. F neboli Fighter má připomínat, jak silní jsme a že tady nejsme jen tak pro nic za nic. Že nás jen tak něco nezlomí, protože jsme bojovníci. No asi nemám slov k tomu, jak moc mě to potěšilo...

Po vzdělávání jsme ještě rychle odskočily na focení pro Tchibo, které bylo mým zatím nejlepším focením. Obleč se do pyžama, lehni si pod peřinu a dělej že spíš... to mi prostě jde :D 


Neděle mi začala taky moc příjemně a sice seznámením s dvěma kráskama, které mě oslovily kvůli kuchařce na níž jsem se podílela, nakonec z toho byla hodinová kávička, předávání rad, zkušeností a milého povídání v oblasti našeho společného fitness zájmu.

S Haničkou a Verunkou
Protože to byl sváteční den všech Verunek, dostala jsem i nějaké milé dárečky, hlavně jarní kytičku tulipánů a ručně vyráběné přání. Taky děkuji Vám všem za spoustu přáníček, které jste mi poslali :)
K svátku jsem si dala netradiční workout venku, bavilo mě to tak, že to asi budu zařazovat častěji.

3km běhu na workout hřiště 
3 kola
20x přeskoků přes lavičku 
20x výskoků do dřepu na lavičku 
15x výstupů na lavičku s výpadkem vzad při sestupu 
4x přitahy na úzko na hrazdě 
10x tricepsový klik na bradlech 
15x přítahy noh na bradlech (každá noha zvlášť) 
12x kliky o lavičku 
Pauzy do 60 sec. 
A pak lehký výklus 2 km domů 



Uff.. byl to skvělý týden a tento nebude o nic méně lepší. Víkend trávím opět v Praze, na semináři Efektivní hubnutí. Těším se nesmírně, protože tohle mě prostě strašně baví :)

Jak jste se měli vy? Mějte se krásně, Vaše V.

2 komentáře:

Každý komentář mě potěší ♥