neděle 19. srpna 2012

Zpátky v realitě

AHOJ!!!
Tak Vás zdravím, už zpátky ze své báječné dovolené.
Užila jsem si sedm báječných dní plné slunce, moře a odpočinku. Se svým přítelem jsme si každý den dopřávali teplé pohlazení slunečních paprsků, nemohli jsme se dostatečně nabažit nekončícího šumění moře...úplný balzám na duši:)
Co se pohybu týče, chtěla jsem chodit běhat...ale:D ..ne vážně nebylo kde. Jediná cesta kolem pobřeží byla druhá hlavní spojnice mezi městy a tamější řidiči jsou docela...bezohlední, takže to by bylo o život. Dvakrát ráno jsem ale navštívila cvičení našeho hotelu. Pilates a jógu. Pilates se mi moc líbilo, pěkně jsem se protáhla, jóga(nebo alespoň ta jejich)mě nenadchla. Na mě až příliš pomalé a meditační. Plavání je u moře samozřejmostí:)Co se jídla týče, ani to nestojí za řeč:D prostě mi moc nechutnalo. Příliš mastné...musím se ale přiznat, že nejčastějším jídlem byla zmrzlina v jakékoliv podobě. V tom horku si tělo vysloveně žádalo o zchlazení:D Snědla jsem zmrzliny za týden, co předtím asi za rok...taky jsem se vrátila o trošku těžší, ale nic co by nespravila správná strava a trocha pohybu:)
Teď už ale zpátky do reality. Mám před sebou stěhování. Byl nám (mě a mému příteli) přidělen městský byt a proto se do konce měsíce stěhujeme. Je na docela hezkém a klidném místě(pěkné místo pro běhání), a není mi úplně cizí, protože nedaleko jsem vyrůstala. Chtěli jsme sice zůstat v rušnější lokalitě, ale vybírat si nemůžeme. Takže teď jsme většinu volného času v obchodě a nakupujeme vše potřebné nebo jsme na novém bytě a zatím děláme (tedy hlavně můj přítel a jeho tatínek;) takovou tu špinavou práci s omítkou, sádrováním apod.
Dneska jsme si koupili novou linku(stávající měla už svá nejlepší léta za sebou). Za levné peníze je moc hezká, tmavě hnědá, ale větší radost mám z tapety v barvách bílé, zelenkavé a fialové, která přesně vystihuje barevné ladění kuchyně. Zbytek budeme muset dělat postupně a to v rámci finančních možností:)
Slíbené články budou co nevidět, jen co se mi naskytne trošku času k psaní.
Prázdniny už mají pěknou půlku za sebou...jaké máte plány až skončí? půjdete do školy nebo do práce?
Užívejte ještě pár letních dnů, které nás čekají. V.


2 komentáře:

  1. Teeda, to jsou novinky, gratuluji k bytu:)! Vy už spolu bydlíte a stěhujete se nebo se sestěhováváte dohromady? My se sestěhovávali loni na podzim (teď už je to skoro rok, kdo by to byl řekl!) a dokupování mám v živé paměti:D, moc si to užívejte, jsou to krásné starosti!
    A nějaké to půlkilo neřeš, na fotce je luxusní kočička a nikde nic navíc nevidím;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už rok bydlíme spolu, ale v bytu, který musíme opustit;) takže jsem si to už jednou užila:) ale taky jako by to bylo včera;)jinak děkuji za pochvalu:*

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥