pondělí 7. ledna 2013

2013!

Zdravím své věrné čtenáře?
Jak se máte? Jaké byly svátky? U mě báječné..měla jsem pracovní volno, takže jsem si ho náležitě užila a vychutnávala pohodu. Ačkoli před Vánocemi jsem se bohužel uchýlila k shonu, kterému se tak snažím vyhýbat...to víte, termíny s odevzdání prací do školy hořely..dárky žádné..a tak jsem byla nucena nakoupit vše až 22!...ale za to si můžu sama a tak si nijak nestěžuji:D
Vánoční svátky jsem přečkala klidně. Nakonec jsem si dopřála pravý řízek a klasický bramborový salát. Můj milovaný dědeček nás totiž s přítelem pozval k němu...a protože miluji všechno jídlo které uvaří..dopřála jsem si i tradiční štědrovečerní večeři! Pohoda jak má být:) Po té jsme navštívili rodinu mého přítele a večer zase moje rodinka navštívila nás! Tak jsme alespoň nikoho nezanedbali;)
Co se dárečků týče bylo jich hodně, ale nejkrásnější dáreček jsem dostala od mého přítele...byla to vytoužená žehlička na vlasy Remington..je to ta se zakulacenýma hranama pro tvoření vlnek..zatím mi to moc nejde..ale snad se to brzy naučím:D
Silvestr jsme trávili s kamarády a bylo to moc fajn. Večer jsem měla silvestrovské vystoupení..to víte penízky se hodí vždy...navíc když tancujete s takovýma super kočkama jako já, je to k nezaplacení;)

Jak to tak na Nový rok bývá..ani mě se nevyhlo novoroční předsevzetí! Normálně na nic takového nevěřím, ale není to nic zlomového, proto si věřím, že to dodržím:) a jsou dvě:)
  1. Chtěla bych si zformovat tělo tak, jak to tom již delší dobu toužím. Protože mám aktuálně 54kg, chci se dostat na 50kg. Pokud ale budu vypadat tak jak chci při 52 tak tam taky zůstanu. Uvidím jak to půjde. Každopádně je mým cílem trochu zeštíhlet a viditelně vyrýsovat svaly, zpevnit tělo a zmírnit celulitidu, která mě trápí. Prostě do plavek ať jsem holka jako lusk:)(jen mezi náma, můj přítel chodí již nějakou chvíli do posilovny a je to na něm opravdu vidět, takže tak trochu moje motivace souvisí i s jeho proměnou...chci, aby vedle sebe měl patřičnou kočku, když je takový krasavec;)
  2. Vařit nové recepty. Když mě tlačí čas, uchyluji se k tomu, že vařím již ověřené a stále stejné recepty dokola. Abych tomu zamezila, chtěla bych stále zkoušet nové věci a recepty. To je mé druhé předsevzetí. Mám doma super kuchařku, kterou jsem dostala od maminky a je tam spousta receptů, které čekají na vyzkoušení. Některé jsem již vařila a opravdu stály za to. Určitě Vám brzy nějaký přidám:)Takže vzhůru do toho.
Abych si vždy připomněla, o co se vlastně snažím, chci si vytvořit do diáře stránku, která bude polepená motivačníma obrázkama:)

Jaká předsevzetí jste si dali vy?
PS: Nevím proč, ale nejdou mi vložit obrázky...no zkusím je přidat později.

3 komentáře:

  1. Jé, jsem strašně ráda, že jsi zase přispěla, už si mi tu chyběla! :))
    Mám se celkem na nic, pořád ve spěchu, ale to asi každý zná. Svátky byli chaotické, co na to říci! :))
    Je super číst, jaké jsi měla báječné svátky, když si dárky sháněla na poslední chvíli i tak určitě byly krásné a potěšily! :))
    Na předsevzetí také moc nejsem, to si mohu dát každý jiný den! ;)
    Mám stejný cíl jako ty s tou "formací" i kdybych měla 56 a vypadala tak jak chci( svaly, pánev viditelná a tak..) tak na té váze klidně zůstanu! ;)
    S přítelem to také nemáš jednoduchý. Mlj přítel má také svaly, nádherný tělo ♥ a já si vedle něj chci připadat taky pěkná, né žádné špíčky apd..
    Držím ti palce. Ty to zvládneš, jsi šikulka! :))
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a já jsem se těšila na tvé milé komentáře:)to víš, nemáme to s klukama jednoduché, ale aspoň je to motivace, která za to stojí:) držím nám palce:)

      Vymazat
    2. Jé, to je milé! :))
      Ale oni si pořád stěžují na nás, kde to žijemee, hi! :D Opečováváme a jim se nezavděčíme! :D
      Už se těším na to, až půjdeme obě v létě s našemi miilými na "pláž" a ukážeme se tam! :) My to zvládneme!

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥