pátek 12. července 2013

We Run Prague

Ahoj!
Ani se nebudu ptát jak se máte, při pátku se musí mít každý fajn:) Škoda jen toho deštivého počasí, ale snad to o víkendu přejde.

Jak už víte, docela mě chytlo běhání, obzvlášť když je venku hezky to se běhá jedná báseň. Občas mám ale problém se přemluvit, abych vyběhla, i když pak už to jde dobře a cítím se po tom neskutečně. No už nějakou dobu jsem pokukovala po závodu We Run Prague. (protože pro Nike v běžeckém oddělení mám trošku slabost). Hrozně se mi líbí jejich reklamy, upoutávky, tématika běžet pro sebe, pro zábavu. No a tak jsem si začala pohrávat s myšlenkou, že bych se i zúčastnila. 10 km je pro mě ještě dost, ale zase je to super motivace pro to, abych se na tu 10 tku dostala a posunulo mě to dál. (Musím říct, že kdyby mě někdo přesvědčoval dva roky zpět zúčastnit se takovéhle akce, asi bych si poklepala na čelo, je zvláštní jak se priority, druhy volnočasových aktivit s věkem mění)

Tak jsem ze srandy napsala jedné mojí dobré kamarádce o které vím, že taky běhá. Musím říct, že mě nezklamala a nadchla se pro to stejně jako já (Zdravím Janičko!). Takže dnes ráno jsme provedly registraci a 31. srpna startujeme v centru Prahy závod na 10 km!
Nutno říct, že naší prioritou není vyhrát, ale doběhnout do cíle. Protože co si budeme povídat to není jen tak najednou uběhnout 10 km, když běžně běhám sotva polovinu.
Motivace je to ale řádná. Na stránkách věnovaných tomuto závodu je dokonce rozepsaný trénink, pro začátečníky i středně pokročilé jak běhat před závodem, abychom závod hravě zvládli. Tak jsem si ho stáhla a budu se snažit podle něj řídit.
Co se mi na závodu moc líbí, že startovní číslo je moc pěkné tričko, na které si můžete napsat vlastní motto. Bude teda zajímavé sledovat, kdo si co nosí na zádech. Součástí startovacího setu je i jednorázový čip, který bude měřit uběhnuté kilometry a časy.
Takhle bude vypadat to naše:)
Další příjemnou výhodou pro běžce je 20% sleva do sportissima, navíc jsem jako studentka, držitelka ISIC karty měla zlevněné startovné za 390,-Kč, což je podle mě slušná cena, vzhledem k tričku, navíc bude k dispozici občerstvení po trase závodu, doprovodný program, večer afterparty, co Vám budu povídat, těšíme se jak malé holky:D
Myslím, že je super změnit prostředí běhu, když je to rovnou v centru Prahy s takovou spoustou nadšených běžců (už je přihlášeno kolem 8 tisíc běžců!), hrozně se těším na tu atmosféru:)
Trasa závodu
Takže teď nezbývá než poctivě běhat! Držte palce, ať nám to pěkně jde.
Zúčastníte se taky někdo We Run Prague?

Obrázky: werunprague.cz

6 komentářů:

  1. Jéé, poběžíš pár metrů od bytu, kde teď bydlím :D To se asi toho 31. srpna půjdu mrknout na nadšené běžce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už o tom uvažovala loni, ale vždycky mi to nějak nevyjde

    OdpovědětVymazat
  3. Pane jo, také bych se chtěla něčeho takového zůčastnit, časem se do toho také obuji. Držím ti palce! :))

    OdpovědětVymazat
  4. škoda, že nebydlím u Prahy, běžela bych taky, 10 km není tolik na to, že je to maraton :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥