čtvrtek 21. srpna 2014

Vlníme! 1.

Krásný čtvrtek!
Venku je typické podzimní počasí, ale v rádiu slibují, že se to na odpoledne protrhá. Snad jo, zítra odpoledne máme totiž oslavičku s mojí nádhernou sestřičkou! 15 let! Letí to jako blázen. No a máme to samozřejmě u grilu venku, že. Tak držte palce ať nám hřeje sluníčko :)
Ráno, když jsem vstávala na kardio byla venku tma jako v pytli a to znamená jediné, dny se začínají krátit a tak to léto s námi asi dlouho už nepobude. Škoda, brala bych ho celý rok!

Slíbila jsem, že Vás seznámím se změnou v jídelníčku. Schválně jsem si to nechala trošku uležet, abych mohla napsat dojmy a myslím, že už je správný čas.

Moje motivační koláž do nového nádherného růžového diáře :)

Jak to mám nastavené
Asi jste zaregistrovali, že jsme začali s vlněním. Jsou to spíše takové jemnější vlnky, aby se rozjel metabolismus a abychom viděli reakci těla. Mám teda sacharidy nastavené na 100g, 150g a 220g. Sacharidy jsou vázané na tréninky a sice v den, kdy mám silový trénink mám 100g (to je 4x týdně), v den kdy mám jen kardio to je 150g (2x týdně) a jeden den 220g (taky kardio).
Z toho jeden den k silovému tréninku dělám navíc kardio, mám v ten den teda dvoufázový trénink.

Pocity
Protože se po ránu potřebuju hodně najíst, mám vždycky více sacharidů ráno. V den kdy mám pak sacharidů nejméně mám druhou větší nálož na oběd a zbytek už velmi poskromnu. Zajímavé je, že v tyto dny funguju docela dobře. Dojídám se zelenou zeleninou (hlavně okurky a čínské zelí) a nemám hlad, necítím slabost nic.
Na vyšší množství sacharidů se vždycky těším, ale přijde mi, že občas bývám více unavená, než v ty nižší dny. Ale není to nic co by se nedalo zvládnout. 
Všechno je to totiž dost v hlavě. První týden, jsem hrozně myslela na to, že to je hrozný, jen 100g, budu unavená...no a byla jsem :D Teď na to ani nemyslím, který je zrovna den a helemese, vůbec nevnímám, jestli mám těch sacharidů ten den více nebo méně. Všechno je to v hlavně vážení. Jo, neříkám, že jestli budu mít do budoucna 50g nebo nedejbože 0g :D tak to určitě pocítím. Ale zatím je to pohoda. 
Trénuje se mi dobře, žádné pocity slabosti nemám. Většinou mě dobře probudí, když se mi rozproudí krev, ale to není žádná novinka, že jo :D Našla jsem si taky novou hecovačku. Když už nemůžu říkám si, jsi sračka nebo bikinka? Buď bikinka! :D (proto i v motivační koláži ten růžový čtvereček. Be místo buď tam je jen proto, že pěkné písma neumějí ď ;)

Změny
No a jaké výsledky s vlnama mám? Aktuální váhy je 53,2kg. Váha teda hezky pozvolna klesá. Nemůžu ale říct zatím přesněji, neboť jsem měnila antikoncepci a myslím, že mi ten první měsíc váhu zuby nehty držela. Je jasný, že tělo se s novými hormony musí poprat, že. Teď už se to ale začalo hezky hýbat, váha tedy klesá a cm jdou dolů (přes stehno jsem si naměřila 53,5cm, což je o 5cm méně než na úplném počátku spolupráce s Honzou! Asi nemusím říkat jak velkou radost z toho mám, já snad budu mít ještě štíhlé nožky :D) Takže i přes nějakou dobu stagnující váhu a centimetry mám nakonec radost :) Jo holky a celulitida už je skoro úplně fuč. Jupíí jeej!

Případné dotazy klidně pište do komentářů. Závody se blíží, už jen 86 dní. Pomalu se začínám koukat po botičkách a ozdobách na plavky. Pokud by jste měli nějaké tipy na levné botičky, kamínky, štras napište mi prosím do komentářů :)

Pokud by si chtěl někdo počíst a ještě neví, jaká byla moje cesta k fitness, máte teď možnost v článku na Ronnie.cz 

Vaše V♥



76 komentářů:

  1. Verunko moc ti fandim, si pro me velka motivace, protoze mam skoro stejnou postavu jako ty a vzdycky jsem si myslela ze nemuzu mit hezke nohy, ale ted kdyz vidim tvoje nohy ....fakt krasa, uplne me to nakoplo. Jinak mas kazdy den stejny prijem kalorii??
    MOC TI FANDIM, nechapu jak ti minule nekdo mohl napsat, ze nemas postavu na bikini fitness
    Kacka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači děkuji moc! Nene, Každý den je ten příjem jiný právě kvůli těm sacharidům. S bílkovinama a tukama se mi nehýbe;)

      Vymazat
  2. jůůů, krásný článek jako vždy. Já jsem se nakonec do vlnění také pustila, a zatím mě to baví a mám z toho super pocit. Chtěla jsem to zkusit, tak to zkouším :) Jsem zěvdavá na výsledky. Jinak postavu máš luxusní :) Držím ti palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak držím palce, ať jsou i výsledky stejné, jako tvoje nadšení :) A díky moc :*

      Vymazat
  3. Verunko, s každým dalším článkem mě překvapuješ víc a víc! Změna je to veliká, článek na ronie strašně motivační :) Tvé tělíčko se mi fakt líbí, nejsi kost a kůže jak některé bikinky, já vím že o tom to možná je, ale prostě za mě jsi jednička .))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi úžasná! Ani nevíš, jak moc mě takové krásné komentáře povzbuzují. Děkuji mnohokrát ♥

      Vymazat
  4. Jako vždy super, mluvíš mi z duše..
    Přesně tak, všechno je to v hlavě :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Super :) Krásně se ti tvarují nožky a zadeček, skvělá změna ;) Jde vidět, že vlnky mají vážně něco do sebe :D Já vlnit začínám od zítřka, tak uvidím, jak to budu zvládat :D :)
    Jen taková otázečka. Kam na závody se chystáš? Jen abych věděla, kde čekat takovou konkurenci :) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to držím palce ať to jde podle tvých plánů ;) Jistou mám zatím jen Ostravu 15.11, zbytek asi podle formy ;) Kam se chystáš ty?

      Vymazat
    2. Jéé Ostrava? Tak to se potkáme ;) Tě konečně uvidím naživo :D :))
      Já razím ještě do Brna :)

      Vymazat
    3. No tak super :) Já doufám, že mi Brno taky výjde. No uvidíme co na to trenér;) Nechceš mi napsat na fcb? taky bych chtěla vidět konkurenci :D

      Vymazat
  6. Veru, už na insta jsem koukala, jak se ti krásně vytvarovaly nohy. No naprosto boží! A ten zadek taky :) Jsi šikula a s tímhle přístpem to dotáhneš daleko. Jednou mi budeš dělat trenérku a výživovou poradkyni, platí? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty nohy opravdu prokoukly, článek na ronnie jsem četla, moc pěkně napsáný.

    OdpovědětVymazat
  8. Jsi nádherná a moc obdivuju, co jsi za tak krátkou dobu dokázala!:) nožky máš top, to už jsem ti psala na fb a bude už jen a jen hezčí :)
    Celušku bych taky potřebovala poslat kamsi do teplých krajin :D

    OdpovědětVymazat
  9. Přečetla jsem tvůj pribeh .. nedáš link na toho online trenéra?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. byl to supertrener.cz, psala jsem o tom i na blogu, když to pohledáš, najdeš;)

      Vymazat
  10. Muzu se zeptat na jake partie mas rozdelene ty treninky??chodim prave taky 4 tydne do posilky tak by me zajimalo jak to mas rozdelene ty, kdyz mas tak krasnou postavu. Fakt mas vystavni nohy
    Diky za odpoved
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi výstavní je docela silné slovo :D ale díky, makám na tom ;) procvičuju 2x týdně celé tělo + 2 dny v týdnu jsou zaměřené na slabší části jako je břicho, nohy, zadek ;)

      Vymazat
  11. Porad ako zacat cvičit a hubnut.. A ake cviky odporučaš na celulitove stehna?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus projet blog, na hubnutí jsem psala několik článků;) cvičení na celulitidové stehna? no jako na každé jiné přeci, základem jsou dřepy a výpady a samozřejmě správná strava

      Vymazat
  12. Já bych to asi nezvládla dodržovat. Jsem hrozně nervózní, když si mám počítat gramy a kalorie, tak to radši nedělám. Ještě bych zjistila, že jsem za den snědla 500g sacharidů, a to bych radši vědět nechtěla :D
    Vypadáš krásně a podle mě máš úžasné nohy! Já s nima mám docela problém. Moc se jim hubnout nechce :D Jde to hodně pomaličku, ale hlavně, že vůbec. Chci tvůj zadek, asi bych na něm měla začít víc makat :D
    Držím ti palce, ať ta váha ještě trochu klesne, i když už to vůbec nepotřeuješ a ať se ti daří na závodech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za podporu! Chce to trpělivost, já jsem typ hrušky a ta spodní část jde pomaleji. Ale jde to :*

      Vymazat
  13. Jakou prosím bereš antikoncepci? Já se celulitidy nemůžu zbavit právě kvůli ní :( a bohužel nemůžu brát tu nízkohormonální, protože mi neudrží cyklus :(
    článek na ronnie jsem četla hned, jak vyšel, divila jsem se, že ses o něm ani nikde nezmínila:P
    Hodnotí se v bikini i sympatie? To bys to vyhrála na plné čáře! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď mám Foxinette. Ptala jsem se doktora, jestli ty tabletky podporují celulitidu (jako obecně) a on na mě hleděl jak bych spadla z višně, že to ještě nikdy neslyšel :D Hodnotí se celkový dojem, ale z toho jak budu špulit zadek a pusu asi nepoznají jestli jsem nebo nejsem sympaťačka :D ale každopádně díky moc :*

      Vymazat
    2. Tak celulitidu obecně podporují ženské hormony, ne?..chlap ví prd, sám ji nikdy neměl :D
      Mohu se ještě prosím zeptat z jaké a proč jsi měnila...?
      dřív jsem brala i jednu určenou vyloženě pro sportovkyně, proti zadržování vody, ale byla na mě slabá no..

      Vymazat
    3. Měla jsem Belaru. Důvod změny není zrovna téma, na které bych se tu chtěla rozepisovat, řekněme jen, že to nebylo ze zdravotních důvodů, nebo zadržování vody;)

      Vymazat
    4. Díky..chápu, chápu, tuším, o co jde - moc ti přeji, ať změna pomůže ;) mně právě doktorka chce Belaru dát..že už je jediná s více hormony, co se smí předepisovat :( (když např Diane, Minerva jsou zakázané)..ach jo..

      Vymazat
    5. Děkuju. No já jsem jinak s tou Belarou problémy neměla ;) na těle necítím žádné změny. Nebo alespoň si to myslím, že ústup celulitidy je jen výsledek stravy a cvičení. Hubnutí jde taky stejně,takže v tomhle směru pohoda;) ale každá jsme jiná. Co sedělo mě, nemusí tobě..

      Vymazat
  14. A jak to máš nastavené v odpočinkové dny a kolik jich máš? :) jeden?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpočinkový den, je braný ten s 220g S, je jen jeden, ale i v ten den dělám kardio ;) no rest ;)

      Vymazat
  15. na podiu budeš vypadat skvěle, to je jasné, jsi moc pěkná ;) držím palce!

    OdpovědětVymazat
  16. -5cm přes stehna? Zaslouzene, ses šikulka a dres, Já snad maknu přes zimní měsíce a trochu ty svoje spicky osekam ;) ses fakt kost :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Jani. Jaké špíčky prosím tě? vždyť jsi kočka :*

      Vymazat
  17. Juuu ja se tesim az ti budu fandit!! Jsi strašně šikovná a dobra, ze to zvladas!!
    A ty nohy, paráda!!!! ;-*

    OdpovědětVymazat
  18. Páni, na každé fotce větší a větší změna! :) A ty nohy....
    Myslím, že to daleko dotáhneš :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Veru, sleduju te uz dlouho a fandim ti, ale fakt si myslis, ze mas se svoji postavou na to byt bikiny fitnesska? Podivej se na konkurenci, vzdyt ty holky jsou tak polovicni nez ty. Ja bych tu soutez nechala tak za dva roky, minimalne rok... V tom listopadu budes hrozne zklamana...
    Ahoj, Denča ( PS nejsem zavistivej a zlej anonym, jen nemam gmail)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Denčo. Ano myslim si že mužů být bikina. Protože co si člověk vysní, může se splnit. Rozhodně si netroufám říct že to všechno vyhraju a možná máš pravdu. Je to ale můj cíl se na ten listopad připravit jak nejlépe budu moct a nehodlám z toho ustoupit. Navíc s 53 kg už si nepřijdu výrazně velká. Každopádně díky za názor budu jen doufat že nemáš pravdu;) hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ty jsi i celkem malá vzrůstem, ne? :) to budeš muset dát dolů tak 10kg, ale odvodnění dělá taky dost..jen vzpomeň, jak jsi psala, že vypadaly ty bikini "nemocně", když ses s nimi fotila..:)

      Vymazat
    2. Ano mam 161cm. S trenerem planujem jit na 50 před odůvodněním, které může udělat rozdíl několika dalších kil. Každopadně neni to o číslech ale o tom jak to bude vypadat. Neboj jsem stejně zvědavá jako ty jen ja to vidim optimističtěji ;)

      Vymazat
    3. Aha, není o číslech, já právě myslela, že se musíš vejít do kategorie podle kg :) ale asi je to jen výškově rozdělené...
      jinak, viděla jsi nové foto Adenike? ta je vážně poloviční:X to budeš vypadat také tak?...

      Vymazat
    4. ako baby keď čítam vaše komenty, je mi až zle... nejde absolútne o váhu (áno, delia sa podľa výšky), ale o celkový dojem. To, že sú niektoré bikiny až príliš chudunké na súťažiach (daktoré ešte aj v objeme) je ich problém, každá je však iná! Tie naše sú drobnejšie, ale pozri si USA scénu. Mimochodom Veronika je v príprave, neviem, či ste niekedy videli bikinárky v objemovej fáze alebo na začiatku prípravy - ak nie, tak prosím, nechajte si takéto zlomyseľné úvahy. A propos, veľa z dievčat nevyzerali tak, ako teraz počas súťažnej kariéry, nájdite si pred / po fotky Michaely Bruteničovej, Michelle Lewin, Denisy Lipovskej... Takže áno, Veru môže byť bikina a k.rva dobrá, lebo je krásna zvonka aj zvnútra, držím palce! :)

      Vymazat
    5. Rozdělení je čistě výškové na váhu se nehledí. Ano Adenike sleduju a nebudu vypadat jako ona ale jako já. Navic Ade má asi 20 dní do zavodů a já přes 80 a v žádném případě se s ní nechci porovnavat. To je jiný level.
      Luc moc díky za podporu. Velmi si to cením:*

      Vymazat
    6. Mě se teda mnohem více líbí tvá postava, než třeba postava Adenike. Je taková ženštější, šmrncovnější .. :).
      Denča (jiná, než ta předchozí :D)

      Vymazat
  21. Souhlasim s holkama nademnou... Aby ses na ty soutezi pak necitila jak Fiona ze Shreka :-\

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Fiona v ty "Shrečí" verzi.

      Vymazat
    2. Podivej je moc hezke že máš o mě takovou starost. Vzhledem k tomu že se jako shrek necítím ani teď nebojím se, že bych se tak cítila o několik kilo lehčí. Měj krasny den

      Vymazat
    3. jeden link tu pre mudrlantky ;))) si pozrite fotky...
      http://mozolani.com/article/single/746

      Vymazat
  22. Páni, vypadá to, že od té doby, kdy jsi sem naposled dávala fotky, jsi udělala velkej kus práce a obrovskej pokrok. Super :)

    OdpovědětVymazat
  23. Klobouk dolů, máš úžasnou postavu! snad se k ní taky jednou dopracuju!

    www.adelaine-daily.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Všechno jde když se chce. Jen je třeba za tím jít; )

      Vymazat
  24. Ty brďo vypadáš skvěle!! Takhle to má vypadat!! Žádné kosti a kůže jakožto tolik zmiňovaná adenike! Jsem zvědavá, jak budeš vysekaná před soutěží. Tvůj blog jsem neznala,ale na nedělní počteníčko se mi perfektně hodí! :-) jenom se tě zeptám-možná už to tu někde je, tak se omlouvám,ale započítáváš přijaté proteiny po tréninku do svého denního příjmu? :-) díky moc a už jdu na to čtení! Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Díky moc za podporu:* ano započítávám do celkového příjmu. Hezký den

      Vymazat
  25. Ahoj Veru..:) a jídelníček bys asi zveřejnit nemohla,co? :/ Chci taky začít s vlnama:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlnám nějaký článek ještě určitě věnuji ale nevím jakým způsobem. Tyhle vlny jsou spočítány na mě a nerada bych tak dala špatný návod někomu dalšímu

      Vymazat
    2. Najdeš pár typů na internetu :)))
      Jinak Verůů super výkon :)) Blog http://nikol-kach.blogspot.cz

      Vymazat
  26. Nejde o to vyhrát, ale zúčastnit se a Verunka má aspoň "koule" to zkusit a už jen za to by měla mít velký obdiv. Verun, udělala jsi velký pokrok. A ať už to dopadne jakkoliv, nemáš důvod být zklamaná, ale pyšná, že jsi šla za svým snem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo díky moc za krásný komentář. Tak to taky beru, nedělám ramena, že jdu všechno vyhrát ( i když by to bylo moc pěkné :D), ale jde o to, dokázat hlavně sama sobě, že na to mám ;)

      Vymazat
  27. Si krásna, držím palce silno na sutaži :)
    a možem sa spytat, že 1, ratas bielkoviny aj z ryže alebo zeleniny? :)
    2, ked maš highcarbday, tak davaš tie sacharidky aj po treningu? :) ..
    a ešte jedna vec: 3, ako maš pri vlnách nastavené tuky? uplne na nizku hodnotu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mimochodom: MOC PEKNE TI DAKUJEM UZ VOPRED ZA ODPOVEDE :*

      Vymazat
    2. Díky za podporu. Bílkoviny většinou ty komplexní, tzn. maso, ryba, bílky atd. High carb day mám jen s kardiem, takže ne. Tuky mám nastavené jako u klasické redukce, nejsou zatím nijak nízko;)

      Vymazat
  28. Ahoj, počítají se při vlnění i sacharidy ze zelené zeleniny ( okurka,cuketa,salát)? Nikde jsem se to nedočetla. Děkuji Eva

    OdpovědětVymazat
  29. Slušíí ti to, psala jsem ti na FB zprávu, když jsem koukala na fotky na tom ronnie.cz, tak jsem zjistila, že vypadám úplně stejně jako ty, před tou proměnou a chtěla bych vypadat jako ty, teď :) mám cíl kolem těch 53-54 kg a za týden začnu také vlnit sacharidy, tak doufám, že se zase pohnu blíž k cíli, kdybys měla čas, tak prosím odepiš na zprávu, díky :-) Iwetta

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥