pondělí 13. října 2014

Růžová láska z fitmark

Krásný start do nového týdne přeji!

Jaký jste měli víkend? Já jsem ho tradičně strávila v Brně na kurzu fitness instruktora...už se nám to blíží ke konci a to mě docela mrzí. Sešli jsme se super parta.

Možná jste taky postřehli že střípky z přípravy zaznamenávám na aktin.cz, první dva články si můžete přečíst tady a tady

Jedna z kurzu. Fotka z kruháče, který jsme si sami sestavovali.
 Tím že teď hodně cestuji, jsem z domova vlastně celý víkend, musím sebou vozit krabičky s jídlem na celý víkend. Nemůžu si dovolit spoléhat na obchody nebo restaurace, režim mi to zkrátka neumožňuje a tak jediná cesta je vozit si vše sebou. Největším pomocníkem mi je taška z fitmarku, kterou jste u mě už určitě na fotkách viděli. Protože se mě na ní často ptáte, rozhodla jsem se ukázat Vám ji blíže.





Velikost kterou jsem si pořídila je BOX LG. V tomhle boxu najdete čtyři velmi dobře těsnící krabičky a shaker, který taky často používám (obojí je součást tašky). Místa je tam docela dost, takže pokud vyndáte shaker, klidně se tam ještě dvě krabičky vejdou (mám odzkoušené žluté s puntíkama z IKEA).

Z počátku jsem přemýšlela, kterou velikost si objednat. Ale teď jsem fakt ráda, že mám tuhle větší variantu. Do té menší se podle obrázků vejdou jen dvě krabičky (4 pokud nedáte shaker). A pokud cestujete jako já na celý víkend, není šance aby Vám to všechno pojala. Tahle velká tedy zvládne pojmout jídlo na dva dny, za předpokladu, že třeba šmakouna mám zastrčeného za síťkou. Přitom to není žádná obrovská brašna, která by nějak překážela.
Pro představu, velikost u těla. (takhle chodím někdy ověšená, jedno rameno na jídlo a druhé na trénink :D

Co se kvality tašky týče, zatím si nemůžu stěžovat. Všechny švy jsou krásně pevné, začištěné a taška je pořád krásná. Uplně jsem přestala nosit kabelky, protože do zadní kapsičky dám peněženku a diář, z boku nosím kapesníky, klíče, krém na ruce a v přední malé kapsičce drobnosti jako jsou žvýkačky bez curku. Takže zvládně všechno co chci. Navíc vzhledově je prostě úchvatná, růžová barva to je něco na mě :D Uvnitř má krásou stélku s motivačními nápisy, prostě něco co plně doplňuje Váš životní styl. Já osobně mám hrozně ráda takové "uložné" prostory a tak se pak jídlo i lépe chystá :D



Taška obsahuje dva sáčky s jakousi gelovou hmotou. Dám je nachadit přes noc do ledničky a takové chladnější prostředí vydrží od rána asi do brzkého odpoledne. Pokud ale jedu na delší cestu, dám sáčky do mrazáku a vydrží tak chladit až do večera. Nekecám!

Taška vyšla na 2.350,-Kč a objednávala jsem ji odsud.
Pokládám to za jednu z nejlepších investic, časem bychom chtěli pořídit jednu i krasavci. Takže za mě můžu jedině doporučit. 

PS: Pokud je to pro vás příliš, krásné termotašky se dají koupit i v IKEA, jejich krabičky jsou taky supertěsnící. 


Aktuálka nakonec, 33 dní do závodů :)

Jak zvládáte cestování a jídlo vy?
Vaše V♥


21 komentářů:

  1. já jsem na krabičkování strašně zlenivěla :D půlku jídel si stíhám dát doma, protože mi to pěkně vychází se školou, a když ne, tak většinou skončím u obloženého lisovaného chleba :D ale zatím jsem se toho nepřejedla, tak si nestěžuju ^^

    OdpovědětVymazat
  2. ten box je strašně pěkný! jen mi přijde až moc velký...a super forma! krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je snad ale jedno jestli má člověk tašku na jídlo z fitmarku nebo z jinama ne?:D Důležité, že ji má, ta kvalita se nijak neliší:DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě že je jedno odkud člověk tu tašku má, já jen říkám, že mám tuto a jsem s ní spokojená ;)

      Vymazat
  4. Taková taška by se hodila, ale ta cena...Bude to muset počkat do léta, až si něco vydělám na brigádě :D
    Ty vypadáš čím dál líp! Přijde mi, že za posledních pár měsíců si se hrozně vypracovala. Břicho máš naprosto dokonalé a nožky krásně štíhlé, od zadku ani nemluvím. Prostě jsi celá skvělá :)

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. nekrabičkuju už dlouho, raději si dám půst a najím se až doma, nj lenoch a pak toho můžu sníst víc :D ale je nádherná, fakt že jo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aaa to bych nikdy nedala! jak nemám do tří hodin od posledního jídla další chod, jsem nervozní :D

      Vymazat
  6. Verunko vypadáš skvěle, o tom žádná, jde vidět dřina a odříkání si nevím kolik věcí! Jediná věc, co se mi na všehnom totom závodění nelíbí je fakt, že to holkám a teď nemyslím jen tebe, neskutečně rozhodí metabolismus :-( Všude se uvádí, že by žena měla jíst okolo 8000KJ-samozřejmě ne z pizzy :-) a když jsi teď už nastavila i nějaké 0g sacharidů,jak jsi psala na FB...není to už velký hardcore? Samozřejmě na soutěži držím pěsti,ať to klapne,forma tam je neskutečná! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Ptala jsem se na to trenéra a říkal, že tělo si s tím zvládne v pohodě poradit, pokud taková fáze trvá jeden, max. dva měsíce. Něco jiného by bylo, kdybych na takových vlnách jela třeba půl roku. Kromě drsnějších posledních týdnů před závody si myslím, že ta životospráva je dobrá. Samozřejmě ale pro kočky, co nezávodí, je pak chození na nulu zbytečné ;) A jen dodám, že s nulama vlastně začínám až měsíc před závody a vzhledem k tomu jak se to střídá v týdnu, tak jich ani moc nebude ;)

      Vymazat
  7. Tahle taška vypadá skvěle (ne jen proto, že je růžová:D), hlavně se tam vejde evidentně všechno, co člověk potřebuje:) Právě jsem skvělé viděla i v IKEA, ale nikdy jsem nezaregistrovala, že by e prodávaly i s krabičkami, nenapadlo mě je otevřít :D A vůbec-máš za to krabičkování, dřinu a míření za svým cílem můj neskutečný obdiv, od té doby, co jsi se rozhodla, že půjdeš do závodů, jsi udělala ohromný kus práce, vypadáš každý den lépe a lépe!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo i ta z té IKEI je super. Jinak díky moc. Jak si člověk jednou zvykne chystat krabičky, stane se z toho trochu závislost :D

      Vymazat
    2. Dobrý den moc prosím nebylo by možžno vložit odksz ns tu z Ikei? Na jejich stránkách sem ji nenašla :-(

      Vymazat
  8. Tyjo s tím krabičkováním máš můj obdiv.. To já to vždycky hodím do pytlíčku a jdu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Nad nějakou takovou taštičkou taky přemýšlím, ale furt mě odrazuje ta cena =/ nepoužívala bych jí tak často, tak furt váhám...ale je tak pěkná a praktická! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus mrknout na tu ikeu. Pokud se ti ale líbí tahle, běž do toho fakt ;)

      Vymazat
  10. Ahoj máš nádhernou postavu, držím pěsti aby to se závody dopadlo jak si přeješ..

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥