neděle 29. listopadu 2015

Recept na Snow balls

Tak Vám přeji krásný začátek adventu :)
Aby pro Vás byl tento čas opravdu začátkem Vánoc, mám pro Vás první Vánoční recept.
Získá si Vás rozhodně svou rychlostí, krémovostí a kokosovou jemností.
Příliš dlouho je neskladujte, přeci jen jsou z tvarohu a nepojí je žádný konzervant. Věřím, ale že se na talíři stejně dlouho neohřejí :)


Krásný Vánoční čas, Vaše. V.♥

15 komentářů:

  1. Vypadají úúúúúžasně <3
    A šlo by něčím nahradit kešu máslo? Všechny potřebné ingredience mám doma až na to máslo... :(

    OdpovědětSmazat
    Odpovědi
    1. A jiné máslo nemáš? Mandlové, arašídové? Trochu se ti samozřejmě pozmění chuť podle oříšků, ale jinak by to myslím šlo v pohodě :)

      Smazat
    2. No vidíš to :D Mám doma burákové, ale nějak mi nedocvaklo, že by šlo použít :) Děkuju :)

      Smazat
    3. Kešu je zvolené záměrně protože je sladké, ale jinak se určitě nic nestane když tam dáš jine

      Smazat
  2. Wow, vypadají opravdu skvěle.. ! :) Ale věřím, že když je těď udělám, budou tak do 10ti minut pryč :D

    OdpovědětSmazat
    Odpovědi
    1. :-D to si taky myslím. Ony stejně není dobré dlouho skladovat ;-)

      Smazat
  3. Super recept! Rozhodně ho využiju, děkuju. :) :)
    Š.

    OdpovědětSmazat
  4. Dotaz :) Osladí to ten šmakoun krém?

    OdpovědětSmazat
  5. můžu se zeptat jestli tvaroh byl hrudkový nebo měkk (ten v celofani)? děkuji =)

    OdpovědětSmazat

Každý komentář mě potěší ♥