čtvrtek 3. prosince 2015

Seminář Efektivní hubnutí je za dveřmi!

Ahoj!
Hubnutí na sto způsobů bude jistě tématem číslo jedna všech blogů, časopisů a dámských magazínů hned jak odzvoní Vánocům. Nový rok je vždycky nejlepší čas na nový začátek. O tom proč tyhle začátky nemám ráda a předsevzetí si zásadně nedávám se rozepíšu třeba někdy jindy. Dneska mám ale pozvánku pro ty, kteří to myslí vážně a v tomto odvětví se chtějí dozvědět něco jiného. 




Letos v létě jsem měla poprvé tu čest být hostem na semináři Efektivní hubnutí Fitness institutu, jak jinak než v čele s Honzou Cahou. 

Byla to skvělá víkendová akce. Sobota byla plně pod palbou informací Honzy, který se ve stravě vyzná jako málokdo. O hubnutí celkově, o jednotlivých živinách, ale i o způsobech hubnutí. Na závěr trocha počítání a sestavení vzorového jídelníčku. Po té si vzala slovo jedna z mých nejoblíbenějších bloggerek Blanička. Kdo ji znáte, určitě víte, že téma zdravých receptů je ji blízké a tak její tipy pro nízkokalorický, zato chutný jídelníček přijde každému dietáři víc než vhod (aneb jak nahnat objem jídla bez kalorií!). Na závěr soboty ještě moje krátké povídání a diskuze s holkama (a dvěma klukama ;) a šli jsme plni dojmů na kutě, abychom se v neděli sešli v brněnském fitku MišMaši.


Úvod tradičně patřil Honzovi...jak sestavit trénink, jaké jsou možnosti dělení tréninků, jak často chodit trénovat, jak má vypadat trénink, ale i kardio a mnohem více. Pokračovali jsme prakticky, rozdělení na skupinky. Jedna skupinka šla makat na sálovou lekci zaměřenou na posilovačky problematických partií, další skupinka šla trénovat se mnou a poslední s Honzou. A pak se všichni prohodili, aby nikdo o nic nepřišel :)

Byl to skvělý víkend a holky mi ještě později psaly a potvrzovaly jak fajn to bylo. 

No a konečně se tak dostávám k jádru věci :D Pokud máte chuť, můžete se  i Vy obohatit o nové informace, utřídit si ty stávající co se hubnutí týče, ale hlavně si užít skvělý víkend v té nejlepší společnosti :)

Další seminář bude dřív, než bys řekl Vánoce:

Neváhejte, kapacita je omezena a dost míst už je zabraných :) Cena semináře je 2.000 Kč. 

Budeme se na Vás moc těšit!
Vaše V♥

4 komentáře:

  1. Ahoj, moc se mi seminář líbí, je vhodný i pro začátečníka hlavně co se stravy a fitka týče? Pohyb mi není cizí, závodila jsem v lezení, ale toto je jiný šálek čaje. Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači, určitě i pro začátečníky 😊

      Vymazat
    2. Ahoj Kači, určitě i pro začátečníky 😊

      Vymazat
    3. Super, už jsem se tedy i přihlásila, tak se stačí jen těšit :-)

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥