neděle 10. dubna 2016

Pozoooor novina!

!Důležité!
Představte si, že máme možnost vytvořit nové, vlastní produkty.

Píšu my, protože vím, že vy, stejně jako já, chcete pro své tělo jen to nejlepší. Žádné látky navíc, jen aby to mělo hezkou barvu, žádné zahušťovadla jen proto, aby to mělo trochu lepší konzistenci.
Na trhu je strašná spousta doplňků, já ani nechci vytvářet nějakou novou velkou konkurenci, chci jen pro Vás a pro sebe to, co doopravdy potřebujem, využijem, to co doopravdy prospěje našemu tělu.

Co by to mělo být? To záleží taky na Vás. Je něco, co Vám chybí? Co třeba užíváte, ale nelíbí se Vám složení? Nemůžete sehnat nějakou superfoods? Nebo si nejste jistí kvalitou? účinky na tělo?
Můžeme si namíchat defakto cokoliv, poptat se dají všechny složky, které Vás napadnou.
Co je jisté už teď je, že to bude funkční - protože na produktech budu pracovat s lidmi, kteří lidskému tělu a výživě perfektně rozumí.
-že to bude přírodní - protože nechci do těla nic, co tam není třeba
-že to bude mnohem levnější - protože nemusíme mít obaly se stříbrným nápisem a nebudeme to plošně prodávat v obchodech, už jen tady se dá ušetřit hromada peněz, které můžeme investovat do kvality a stejně ušetříme.

No co vy na to? Já jsem nadšená, že společně můžeme vytvořit něco, co sami chceme :) Těším se na Vaše komentáře.

5 komentářů:

  1. Super. :) Nejlépe asi nějaký flapjack nebo prostě nějakou zdravou mňam tyčinku či dobrůtku do tašky či kabelky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak říkáš, je to super :) Nejlepší by byla ořechová másla bez přidaných blbostí, proteiny nebo bcaa bez barviv, a jak je psáno v komentáři nade mnou, nějaké dobré tyčinky i proteinovky (protože ty jsou často plné palmáku a tak) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková ořechová másla vyrábí LifeLike:)

      Vymazat
  3. Taky bych brala nějaké proteinové tyčinky bez čokoládových polev - typu quest bar, co se dělají z toho vitafiber syrupu. A nebo flapjacky s nižším množstvím tuku, to je celkem problém sehnat.

    OdpovědětVymazat
  4. Nugát. Nugátovou příchuť. Ta mi ve zdravých verzích chybí. Sladidla, tyčinky, protein cokoliv. Jediný, co vím, že nugátový tyčky má Nutrend, ale tam je složení naprd a nějaké proteiny jsou vždy nugát-něco... J.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥