středa 11. května 2016

#8TydnuABuduFit... Tak jsme fit?

Krásnou středu moji drazí :)
8 týdnů výzvy pro fit tělo, duši a vše co jste si zamanuli je u konce. Moc Vám děkuji, že jste se zapojili a že jste na instagramu postovali svoje krásné formy, jídla radost z pohybu. (Celých 279 příspěvků! všechny najdete na #8TydnuABuduFit). Je to vážně radost po hledět, jak se ostatně můžete sami přesvědčit :Jste moje motivace a já Vám za to moc děkuji. 
Není to žádná závratná změna, ta která se hlavně udála tu stejně není vidět :) ale srovnávačka je třeba, uznejte. Za dalších osm týdnů věřím bude lepší :) 





Moje výzva nakonec dopadla jinak než jsem si na jejím počátku plánovala. V tuhle dobu jsem chtěla být už o pět kilo lehčí a připravená do plavek. Namísto toho jsem získala něco mnohem lepšího. Znovu jsem se naučila mít radost z pohybu a dělat ho tak, ať z toho mám v první řadě radost. Znovu jsem si našla režim ve kterém se cítím dobře a tělo mi to začíná konečně vracet :) Hraju si s jídlem a dělám si ho pestré. Cítím se skvěle a do léta mám ještě čas tu formu dohnat, protože teď už vím, že to půjde. Důležité také je, že jsem si potvrdila, že jsem spíše sacharidový typ. Sacharidy potřebuji, dělají mi dobře, necítím se po nich unavená. Není tak důvod odpírat si pečivo, vločky a jiné sacharidové zdroje, když po nich moje tělo někdy doslova prahne :)

Někdy je třeba dopřát si čas, odpočinout, nechat tělo nadechnout. Vypnout hlavu, na nic nemyslet. Netlačit na pilu. Pak se dostanete tam kde potřebujete pro novou práci a nové výzvy. 
Začala jsem si nový režim, abych do léta nějak vypadala, jaký ten režim je Vám ale chci ukázat až když uvidím nějaké hmatatelnější výsledky. Zatím se cítím moc dobře a odezva těla taky není zlá :)















Tak co myslíte, doklepneme to do toho léta? Jak ste na tom vy? Co se Vám podařilo a co ne? Máte ještě na čem pracovat? 
Mějte se báječně, Vaše V.

2 komentáře:

  1. Krásný článek a nádherné fotky! :) Já jsem si dala cíl - zhubnout 5 kg. Stravu jsem víceméně změnila, ale jsem závislák na sladkým a sem tam si něco odepřít nezvládnu. :D I když to na váze zatím není tolik poznat, jsem se sebou a se svým odhodláním spokojená. Snažím se teď zaměřit hlavně na svůj cíl, protože ta motivace občas kolísá (na tohle téma jsem napsala článek: http://danielleshan.blogspot.cz/2016/05/motivace-prvni-krok-k-uspechu.html), tak uvidíme, jak to půjde dál. :) Přeju hodně štěstí! :) http://danielleshan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nemuzu se dockat na clanek o tvem novem rezimu :)

    Ivet - TheRightMe

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥