středa 1. června 2016

Mgr. Veronika Wisiorková... těší mě :)

Ahojte do téměř letního dopoledne :)
Je to už nějakou chvilku co jsme se slyšeli naposledy, ale bohužel někdy je třeba přenastavit priority. Tou mojí poslední týdny bylo dokončit vysokoškolské vzdělání (protože kdo sakra dělá navazující magisterské studium 4 roky :D), ale historie se prý neptá a důležité je, že jsem se konečně dokázala namotivovat a odhodlat se k těm státnicím dojít. 

Ve Starbucks jsou super :D teď v létě si ujíždím na Frappuccinu light, chutná jako kávová zmrzlina :)
Ve finale to samotné učení asi nebylo to nejhorší, paradoxně pro mě bylo nejhorší napsat diplomovou práci. Což je docela s podivem, vzhledem k tomu, že píšu poměrně často a bez obtíží... zakopaný pes byl spíše v oblasti, které jsem se věnovala... hold když k něčemu nemáte vztah, tak je pak mnohem těžší něco ze sebe vyplodit. 

Během učení jsem začala zase hodně běhat, protože už to byla jediná aktivita, která mi nevzala příliš času (protože cesta do fitka, z fitka a tak, spolkne dvě hodinky i s intenzivním tréninkem). No a tak jsem se šla vždycky na půl hodinky proběhnout... bylo to super, protože mě to probudilo a mohla jsem se pak dále učit, navíc to byla jediná chvíle, kdy jsem dokázala nemyslet na učení a v hlavě mi přestaly běhat myšlenky typu, který zákon upravuje samosprávu obcí, v kdy a jak přišli komunisti v Evropě k moci popřípadě jaké etnické konflikty jsou v současnosti problémem... :D (jo, nestudovala jsem nic s fitness světem).. asi to znáte, milion informací, které musíte v krátké době všechny pojmout a ty nejdůležitější jak naschvál v hlavě nechtějí zůstat. Nechtěla jsem zůstat úplně bez pohybu, protože pohyb samotný mě dokáže výborně uklidnit. Kromě běhu jsem dávala po ránu na probuzení ještě kardio doma. Takže kondici jsem podržela, jen váhy ve fitku jsou slabýýý :D ale to doženu:) #takUrčitě
Havířov je nádherné místo pro běhání. Ten den mi Nike aplikace, kterou používám už od uplného začátku ukázala, že jsem naběhala už 300km... no kdo by to byl řekl :) #somBěžec
 Nakonec jsem měla hrozně štěstí, protože jsem si vytáhla ze všech tří okruhů otázky, které mi byly zrovna bližší, a tak po nekonečných čtyřech hodinách čekání (protože Wisiorková je vždycky nakonci :D), kolem páté hodiny odpoledne, jsem komisi vykládala o lokálních volbách v ČR, azylové a migrační politice v EU a demokratizaci a pádu komunistických režimů ve střední Evropě. 
Vyfasovala jsem B, B a A a s celkovým hodnocením B jsem odcházela jako nejšťastnější člověk na světě. #NejsemŠprt

Těsně po státnicích, vidíte tu radost? neskutečnáááááá
To je přesně ten pocit, když se Vám zdá něco neuvěřitelně složité, neskutečně nemožné a daleko a najednou si uvědomíte, že jste to zvládli. Překonali sami sebe, vlastní lenost a nechuť. (Když už jsem měla dost, vždycky jsem si připomínala "It always seems impossible, until it's done.":)
Za odměnu jsem s mou největší podporou (kamarádkou Janičkou <3) vyrazila na pořádný domácí Hamburger (protože to bylo první pořádné jídlo za ten den :D stres dělá své #nezhublaJsem :D) a abych vyvážila misky svého štěstí, zakopla jsem na cestě a odřela si koleno..na podpatkách a v šatičkách (prostě princezna :D)

Nejlepší burger jaký jsem doposud jedla. V Opavě U Tiskárny :)
Teď už se nemůžu dočkat až na začátku července slavnostně převezmu diplom v hábitu a čepečku a slavnostně slíbím, že nebudu dělat ostudu (taky že nebudu, v tomto odvětví mě pravěpodobně už nikdo neuvidí :D ale kdo to mohl tenkrát tušit, že politologie nebude mojí vášní a bude jí lidské tělo :D) a uzavřu si tak jednu kapitolu života. 
Otevírá se nová a je velkým otazníkem co mi přinese... už teď totiž přemýšlím co půjdu studovat :D (ještě nechci být dospělá :D), ale tentokrát v oboru, který je mojí láskou. Našla jsem pár zajímavých oborů o sportu i výživě, a tak doufám, že mi moje finanční situace dovolí studovat dál. Přeci jen, člověk se má pořád co učit a já se učím ráda. #věčnýstudent

Co se fitness světa týče, tak teď se chci hlavně věnovat Vám. Konečně mám prostor natáčet vlogy, chci si předělat jeden pokoj v bytě na takovou posilovnu a prostor pro natáčení. Být tady pro Vás, psát o čem chcete, věnovat se Vám na tréninzích, seminářích a tak! 
Chci dohnat čas, kdy jsem omezovala svoje přátelé a mé nejbližší a užít si léto na maximum. V plánu mám několik akcí více či méně fitness, ale budu Vás informovat, aspoň se případně můžeme někde potkat :)
A taky se chci věnovat sobě, číst knížky, procházet se s mojí Kešulkou, hodně cvičit, dobře jíst, nakupovat a bavit se. Prostě užívat si všechno co život nabízí... protože je jen jeden :)

Moc se těším, až o Vás uslyším, jste studenti dopadli vy? 
A jaké máte všichni plány na léto? Kam stojí za to zajet?
Mějte se báječně a užívejte si krásné počasí. 
S láskou, Vaše V.

19 komentářů:

  1. S tím pořadím to znám, jsem Ž takže vždy úplně nakonci, snad jen jednou se mi stalo, že byl někdo za mnou. Už se těším na vlogy a ještě jednou gratuluju! Držím palce ať Ti vše vyjde. :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bys byla za mnou :D no jo, co naděláme, děkuji moc :)

      Vymazat
  2. Veru ty jsi skvělá!! Děkuji za další skvělý článek :-) Já se konečně musím dokopat dopsat svou bakalářku :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Verunko, moooc gratuluji k ukončení VŠ. Vím, jak se člověku uleví a jak najednou zjistí, kolik toho může dělat. Že už nemusí ležet v knihách a stále řešit čas a může rozvíjet tisíce aktivit. A člověku je najednou tak lehce a úplně báječně. Tak si užívej pomagisterské volníčko:-)a ať Ti vše šlape dle tvých představ :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Velká gratulace! Tvoje příspěvky jsou super takže když jich bude víc bude to ještě víc super! Bara

    OdpovědětVymazat
  5. Velká gratulace! Tvoje příspěvky jsou super takže když jich bude víc bude to ještě víc super! Bara

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Verčo, jsi super, tvŕ články vždycky zvednou náladu, jen tak dál :) těším se na vlogy. Nemohl bys natočit něco o záchvatovitém přejídání? Neměla jsi to po soutěži? Díky moc a ať se daří :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tím naštěstí osobní zkušenost nemám, ale staršího data je rozhovor na blogu se slečnou která tu mrchu přeprala http://www.veronikawisiorkova.cz/2015/07/ppp-o-kterem-se-nemluvi-zachvatove.html :)

      Vymazat
  7. Ahoj, už dlouho jsi nepostovala žádné fotky s krasavcem, tak nám ukaž pak nějaký pěkný společný výlet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. společný výlet neplánujem, ale ze svých výletů bude fotek určitě dost :)

      Vymazat
    2. Já jsem pochopila, že Verča je single :) proto nejsou fotky

      Vymazat
  8. Ahoj Veru. Moc gratuluji k úspěšnému dokončení studia a moc fandím ohledně volby pokračování :) já před pár týdny úspěšně odmaturovala - i s úspěchem, že jsem nesáhla po čokoládě a stres jsem vybíjela na kole a v posilovně. Díky tomu mám nádherné proužky od cyklo kalhot, takže krátké šaty moc v úvahu nepřipadají. :) Plním si své sny, od října mě čeká nová etapa na UPOLu na žurnalistice.
    Co se týče léta, ráda bych Tě pozvala k nám na golfové hřiště www.grosshof.cz. Nejen tady, ale i na celém Bromovsku je nádherně, Kešulce by se tu určitě také líbilo :)
    Měj se krásně!
    Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky Pavli a taky hrozně gratuluji k maturitě i UPOL! Golf jsem zkoušela hrát jen jednou v životě a moc mi to teda nešlo, třeba bys mi ale ukázala jak na to :)
      užíj si léto

      Vymazat
  9. Gratuluju!! Sama si pamatuju, jak moc se mi ulevilo, když jsem studium dokončila! ;)

    A.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥