pátek 8. července 2016

Výletování

Ahojte moji drazí,
doufám, že si užíváte léto tak jako já :)
Tento týden nám vyšly státní svátky krásně do pracovního týdne a to bylo potřeba využít. Žádné troškaření, rovou do Německa za zábavou pro dospělé... do Legolandu :D



Vyjet jsme museli už v pondělí v noci, protože není uplně jednoduchý dostat se z Havířova do Prahy na pátou ranní. Vyjížděla jsem tedy kolem osmé hodiny z Havířova, přes Brno jsme se pak dostali vlakem do Prahy (ještě že usnu kdekoliv a kdykoliv.. klidně ve vlaku na dvojsedaččce jako na posteli.. jako dáma:D)

Před pátou ranní se naše skupinka rozrostla do úctyhodných 12 lidí, a tak jsme zabrali celou zadní část autobusu směr Německo. Po dlouhých pěti hodinách (které jsme stejně skoro všichni zase prospali) a snídani v McDonaldu, jsme se radovali jako malé děti před bránou Legolandu.


 Díky tomu, že byli všichni tak strašně fajn, jsme vyzkoušeli všichni všechno co jsme chtěli. Legoland je spíše zábavní park pro menší děti. Pro ty co milují lego nadevše. Protože z lega tam jsou atrakce, malé městečka, které věrně kopírují třeba Berlín. Lego everywhere. Spousta atrakcí je vyloženě pro prcky, ale našly se i takové, u kterých zářili oči i nám... ale ne že bychom neměli dětské dušičky :)


Naše první atrakce létající draci.. Poměrně nepříjemný pocit volného pádu. Ti zdatnější se navíc mohli ve své ose ještě otáčet kolem dokola.. mě to nešlo!

Další zastávka na hradě s horskou dráhou


To byl vážení můj oběd :D Dva kopečky zmrzliny, jahody a banán.. za 4eura.. nekup to!


Pidi midi horská dráha

Tohle byl pohled z výhledové atrakce, po které Vás vozili vozíčky z lega :) Atrakce vzadu byla největší dráha parku. Jak říkám, spíše pro děti :D


Nejvíce nejlepší atrakce. Počasí nám vyšlo perfektní, a tak jsme i vodní spršku na konci dost uvítali. 

Legové městečko





Chtěla jsem pro moji Marketku vyhrát polštář, bohužel mi basketball nikdy nešel.. 
Protože volná byla i středa, rozhodli jsme se využít čas pro toulky Prahou. V Národním muzeu je aktuálně výstava Retro, kterou Vám určitě doporučím navštívit. Je moc hezky udělaná, uvidíte jaké oblečení se nosilo a nosí teď (a nepoznáte rozdíl), kdo jste komunisitcké a postkomunistické děti, určitě najdete i spoustu hraček, které jste doma měli, nebo třeba nádobí, televize a tak. Upozorňuji ale, že si pak budete připadat trochu staře :D




I kloboučky jsme si mohli vyzkoušet :)

Do promítaného filmu si můžete udělat retro fotku :)
Podle předlohy nakreslit Fifinku
Zavzpomínat na kreslení na tabuli. Zvládla jsem srdíčko, heč :D

Vyzkoušet jak bude znít tvůj hlas jako z gramofonu
Po Výstavě na oběd. Zase :D (PS: v půlce jsem musela předat dál, protože jinak bych snad měla cukrovku :D nejvíc mega sladká věc, kterou si už nikdy nedám :D ale zkusit jsem to musela)
Báječný výlet jsme zakončili projížďkou na Vltavě kolem Karlova mostu. Dozvíte se spoustu zajímavostí, vezmou vás do čertovky a uvidíte Prahu zase z jiné perspektivy. Moc fajn 


Dva dny plné smíchu, bez sociálních sítí (kamarádka mi dokonce začala psát jestli žiju, že nikde nic :D), na zmrzlinách s rozcuchanýma vlasama, spaním ve vlacích a autobusech. A bylo to strašně fajn. Občas je potřeba zapomenout na všechny pravidla a jen tak žít. A teď je zase čas na krabičky a moje milované fitko.
Co plánujete na léto? Mějte se báječně, Vaše V.

47 komentářů:

  1. Ahoj Veruš, je super vidět, že si užíváš života, jen mi to nedá se nezeptat, nelituješ trošku toho jak teď dopadla tvoje postava? Máš v plánu vůbec ještě někdy soutěžit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Nelituju, všechno co jsem v minulosti dělala mě někam posunulo, jsem za to ráda a stálo mi to za to. Nemám problém s tím jakou mám teď postavu, takže nelituju ničeho :)

      Vymazat
    2. A ano, pokud tělo dovolí, chci zase soutěžit. Ale až na to bude ready

      Vymazat
    3. Jak jako dopadla jeji postava? To, ze ma svaly ted trochu zality, neznamena, ze uz je nema..Naopak ted potrebuje dalsi nabrat, tak si musi telo taky trochu odpocinout. Fakt nechapu tohle..lidi si snad mysli, ze bikini nejsou lidi nebo co. Mozna se neni cemu divit, kdyz vetsina z nich dava jen vysekane fotky a nic aktualniho. Ale priberou vsechny, protoze soutezni vaha neni nic zdraveho. Ale je to docela psychicky narocny. Vazim si toho, ze Verca nic netaji, je uprimna a konecne si to zacina srovnavat v hlave a uzivat si zivota. A pak prijde nejaky takovy chytrolin..Neres to Veru, jen tak dal! ;) Betty

      Vymazat
    4. Betty ty jsi super. Moc děkuji. Já si z toho nic nedělám. Je to součást toho procesu. Učím se ze svých chyb a nelituju toho. Navíc ta váha teď nějak není to co by mě trápilo. Cítím se dobře, mám energii na trénink, tělo se konečně dává dohromady a já na něj chci být jen hodná :)

      Vymazat
    5. Já jsem to nemyslela nějak zle, to opravdu ne a pokud to tak vyznělo tak se omlouvám. Větou jak dopadla její postava jsem myslela spíše, že se pozávodní období trošku asi vymklo a myslím, že aktuální postava není to co měla Verča v plánu, ovšem pokud se mýlím, tak se ipět omlouvám. Samozřejmě je super že se cítím dobře a je šťastná, to především. :)Opravdu jsem to ale nemyslela zle.

      Vymazat
    6. Vymklo se všechno včetně přípravy samotné. Když tělo huntuješ, vrátí ti to. Bez ohledu na to, že po závodech jsem řešila osobní starosti a po stresu bohužel nehubnu :D Vím jak jsi to myslela, bohužel tělo není blbé a vrátí ti to všechno a to bez ohledu na to, jak moc jsem chtěla vysekanou postavu udržet. (tohle není stav do kterého bych se dostala tím, že bych se po nocích ládovala pizzou) Dostala jsem další facku a jsem zase o něco chytřejší do dalšího boje :) To mě na tom ale tolik baví víš, že se pořád učíš, víš co příště nedělat a co zase jo :) proto to za to stojí.

      Vymazat
    7. No a není to chyba trenéra?

      Vymazat
  2. Postava je krásná! Verča jí umí nosit!

    OdpovědětVymazat
  3. Jak dopadla jeji postava? �� To jako vážně? To že nemá soutěžní formu znamena, že vypadá jak? Zdravě, nepodzivene? Verča má moc hezkou, vysportovanou postavu, co ještě, jak už bylo napsáno, umí navíc nosit a každá druha by tohle brala... fakt tyhle dotazy nikdy nepochopim...sekne ji to ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Docela haluz, že míváš proslov na kurzech o hubnutí atd a přitom vypadáš jak vypaáš..kolik ted vážíš?jsi fakt zalitá nejen tělo ale i obličej...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši, lidi umí být tak neskutečně zlí! Já jen doufám, že si z toho, Verčo, nic neděláš, protože tohle samozřejmě umí napsat jen anonym. Fakt pěkně trapné! Závist je prevít, jinak nechápu, že by tohle někdo napsal.

      Vymazat
    2. Nee Leni, kdybych si měla dělat hlavu z každého komu se nelíbím, tak bych nedělala nic jiného :* Děkuji za tvoji podporu :)

      Vymazat
    3. Pro anonyma: Nevím kolik vážím, není to pro mě podstatné momentálně. Na kurzech o hubnutí přednáším, myslím, že už jsem několikrát ukázala, že s tím mám zkušenost :) a Jak vypadám? Šťastně? Protože to je tak jediné co mě momentálně zajímá :)

      Vymazat
  5. Ahoj Verunko, opět super článek a děkuji za tip na Retro výstavu, kterou určitě navštívím. Tvůj IG a blok jsem začala sledovat skoro před rokem v době, kdy jsi se chystala na soutěž a hodně jsi mě inspirovala k tomu, že jsem opět začala pravidelně chodit do fitka na Power Plate, začala jsem se o hodně zdravěji stravovat, tím nemyslím diety, ale pravidelný režim - jím víc. Podařilo se mi díky pravidelnému pohybu a výživnější stravě nabrat svalovou hmotu, zpevnit a vytvarovat zadek a konečně mám vyrýsované břicho, o kterém se mi loni ani nesnilo. To Vše DÍKY TOBĚ!!! Jsi velká inspirace, ukazuješ nám bez obalu i druhou stranu Fitness soutěží, ne jenom výsledky tvrdé diety a za to máš můj veliký obdiv. Moc Ti to sluší, je vidět, že jsi nyní spokojená a šťastná. Jen tak dál. Přeji krásné léto :) L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vážně? ježíš to je tak hezké, "made my day" :* moc děkuji a držím palce i nadále :)

      Vymazat
    2. Děkuji :) Ano, opravdu. Chyběla mi v té době motivace, do fitka jsem chodila buď 1x týdně nebo 1x za dva týdny, zkrátka se mi nechtělo. To stejné stravování, moc jsem jídlu nedala a tak jsem si udržovala štíhlou postavu. Ale pak jsem objevila Tvůj blok a to byla ta správná motivace začít chodit pravidelně 4x týdne do fitka. Díky zvýšené zátěži jsme začala víc jíst, ale zdravě, začala jsem si chystat jídlo do krabiček, zajímá mě vše ohledně výživy a sportu, teď na jaře jsem dostala k narozeninám Fitmark tašku na svačiny. :) Začátky byly těžký, nejhorší byly první měsíce v překonání lenosti, ale kousla jsem to, šla, výsledky se dostavovaly pomalu, ale jsou.:)
      Jak jsi psala, je důležité najít určitý balanc a být tak spokojený. Samozřejmě jím čokoládu, to je moje závislost, dám si s chutí jednou týdně menu v MC nebo KFC, dle chutí zmrzlinu atd. ale bez výčitek :) Opravdu jsi motivace :) Přeji Ti? ať máš stále chuť psát blok a hlavně ať se Ti v životě moc daří, držím palce :* :) Lída

      Vymazat
    3. Lido, mam to stejne! Take si dam jednou dvakrat do tydne to, co bych si driv nikdy nedala. Dusicka spokojena a cely zbytek tydne jedu zdrave (coz neznamena nizkokaloricky). A cviceni miluji porad, ale kdyz mi obcas misto ctyrikrat vyjde fitko jen dvakrat, uz se nehroutim a pridam treba dlouhou prochazku. Je to vazne jen o tom najit ten svuj smer a balanc. A v tom mi take Verca pomohla a ja ji dekuji! Cvicim mene, nejsem otrok jidla ani cviceni a jsem spokojena. A stastna:-).

      A Verca je proste uzasny slunicko a motivace.

      Vymazat
    4. Luci, Lído, moc děkuji. Tohle je totiž přesně to co mi dělá největší radost. Že všechny ty moje myšlenky, blbosti, co s Vámi sdílím občas k nečemu fakt jsou :) Jste báječné, moc Vám děkuji :*

      Vymazat
  6. Je teda opravdu vidět ten rozdíl u postavy soutěžní a u postavy, kterou nosis ted...chápu, ze jsi tělo opravdu asi zatezovala, takže ted mu davas klid a hodně jídla, je vidět, ze si to užívás a to je hlavni ...nemyslím to zle :) hlavně, ze jsi šťastná ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jasně že je to vidět, nejsou to dvě kila :) Odpočinek si ale zaslouží, musím na něj teď být hodná :)

      Vymazat
  7. Je teda opravdu vidět ten rozdíl u postavy soutěžní a u postavy, kterou nosis ted...chápu, ze jsi tělo opravdu asi zatezovala, takže ted mu davas klid a hodně jídla, je vidět, ze si to užívás a to je hlavni ...nemyslím to zle :) hlavně, ze jsi šťastná ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Na Verce je krasne to, jak si umi ten zivot uzit...ten obycejny a kazdodenni i ten soutezni vcetne pripravy.
    Jasne, vsichni vidime zmeny, ale kdo tohle vyvesi s takovou otevrenosti krome Verci? Napada me jedine Makunafit (IG).
    Navic nepochybuji, ze moc dobre vi, co dela a az prijde ten spravny cas, zase uvidime nadhernou bikinu, utreme slinu a pujdeme namotivovani do fitka.
    A ty si Veru uzivej krasne leto, jak se sportem, tak i se zmrzlinou (nebo obcasnou sklenickou vina). Oboji patri k zivotu a prave rovnovaha je na nem tak strasne fajn a dela nas happy.

    OdpovědětVymazat
  9. V Legolandu jsme byly asi 3x a je super pokaždé jsme tam našly něco nového (jinou atrakci), plánujeme vyjet zase znovu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt? nepřišel mi tak velký :) ale je to skvělý výlet, to rozhodně :)

      Vymazat
  10. Prý zalitá :D ten anonym co ti to napsal/a tak asi nevi jak vypadá zalitý člověk :) si krásná, neřeš to a buď jen šťastná :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Prý zalitá :D ten anonym co ti to napsal/a tak asi nevi jak vypadá zalitý člověk :) si krásná, neřeš to a buď jen šťastná :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Panebože, to se zase člověk u těch komentářů fakt pobaví :)... Nojo, každej je už zblblej z toho, co ukazujou jiný bikiny za fotky na instagramu. Uvědomte si lidi, že ne každá bikina ukazuje svoji postavu po závodech a taky to, že každej člověk reaguje prostě jinak.
    Veru, jsi jedna z mála holek, která ukazuje prostě realitu tak, jak je, a proto mě bavíš. Působíš prostě jako kamarádka. Sleduju tě i na snapchatu a jsi hrozně milá. Života si umíš užívat a vypadáš spokojeně a sluší ti to i s kily "navíc" (tím navíc nemyslím navíc doslova, ale navíc oproti soutěžní formě) jsi krásná ženská ze které to štěstí srší, hlavně si nic nedělej z ostatních a buď stále psychicky v pořádku :).

    OdpovědětVymazat
  13. Veru,sleduju tě už dlouho, máme tě rádi právě za to, jaká jsi!
    Sylvi

    OdpovědětVymazat
  14. Veru a kde máš "krasavce" ?nikde ho na fotkách nevidím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevidíš, protože tam není. Už se mnou nejezdí na výlety :)

      Vymazat
  15. Tudíž nyní ani jídlo nepočítáš a neřešíš? Jíš na co máš chut? :-) to je dulezite!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo tohle bylo pár volných dní, snažím se trochu hlídat, ale nezblázním se když to nejde :)

      Vymazat
  16. Pěkný článek... A krásné fotky, vypadá to tam vážně dobře :)
    Jednou tam určitě taky zajedu.... Hlavně, že sis to užila :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Verunko kde v Praze jsi koupila ten trdelnik? A muzu se zeptat ty uz nejsi s "krasavcem" jen se ptam je to tva vec nemusis mi odpovidat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne,uz spolu nejsou, skoda, byli krasny par,,,

      Vymazat
    2. Trdelník je z dolní části Václaváku. Ne s Kubou už nejsme spolu.

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥