pátek 29. prosince 2017

About 2017

Sotva uběhlo pár dní a je tady zase konec roku. Otáčím se za sebou a dívám se na to jaký byl. Byl to zvláštní rok. Na jednu stranu jsem zažila jedny z nejkrásnějších chvil v životě, na druhou stranu i ty nejhorší. Ale to tak k sobě asi patří, harmonie musí být. Byl to rok cestovatelský, plný spontánních akcí, sportu, učení sebe i druhých, pevných přátelství a smíchu, lásky i trochy trápení. Když tak na to ale koukám, byl to vlastně hezký rok.


Nový rok jsem začala po boku mé spřízněné duše Janičky výšlapem na Javorový. Možná taky proto jsem tento rok horám propadla více než kdy jindy a staly se mi novou láskou a útočištěm.





Byl plný zážitků a začalo to výletem na Slovensko na Bikini fitness kemp, kde jsem si užila čas se skvělýma lidma a dozvěděla jsem se hromadu zajímavých skutečností ze světa bikini fitness.




Díky partě Online fitness jsem se poprvé (snad né naposledy:) dostala před televizní kamery v pořadu Sama doma. Zážitek nad zážitky, co Vám budu povídat :)


S Online fitness jsme taky pořádali akci pro klienty ČSOB, kde jsem přednášela a předcvičovala a to byl jeden z mých nejlepších zážitků.






Byl hodně cestovatelský a to se mi na něm líbilo nejvíce. Souhrou náhod jsem se dostala do Rakouska k jezeru Atresee a na výlet do Salzburgu a zamilovala jsem si to tam během vteřiny. Ten klid a majestátnost Alp mě naprosto uchvátila. Určitě to bylo taky tím, že jsem byla s mýma holkama. Snad se tam ještě někdy vrátím. 


A cestovala jsem i kratší trasy, třeba do Polských Katowic, které samy o sobě nejsou nic úchvatného, ale mají tam super nově postavený lunapark a hrozně levné hotely na wellnes víkend :) 


Nepřestala jsem běhat. Myslím, že už nikdy nepřestanu. 


Možná i díky tomu jsem se stala díky společnosti Spokey součástí Rainbow runu a to ve všech třech městech - v Ostravě, Brně i Ústí nad Labem. Zaběhat si barevný běh, užít si tu atmosféru a cvičit s Váma kruháče to bylo moc fajn. Děkuji za tu příležitost. 






S mojí zlatou Verunkou jsme se rozhodly koupit levné letenky do Milána a rozšířili jsme trip ještě o Lago di Garda a Veronu, kterou jsem si zamilovala. Byly to jedny z nejkrásnějších dní vůbec. Obědvaly jsme zmrzliny, nachodily destíky kilometrů, užívaly si jedna druhou a léto a utvrdilo nás to v tom, že jsme cestovatelské duše. 


Začala se moje spolupráce s Ladylab, která je jedna z nejhezčích vůbec. Způsob jakým mě přivítali do týmu, překvapení, které se mi dostalo i ta péče je moc krásná. A tak každý týden natáčím videa pro jejich yt kanál zanedbávám tak tím ten svůj :D (ale to chci změnit :) ale odměnou je mi třeba i moje maličkost na je jich BCAA, kdo to může říct? :D


Pořád píšu články pro Tchiboblog a je to spolupráce, které si moc vážím a jsem za ní ráda. Občas se stanu i k vlastním článkům modelkou a to mě prostě baví. 



Konečně jsem se byla podívat na Stezku v oblacích na Dolní Moravě a zjistila jsem, že pro krásné místa se nemusí jezdit za hranice. 


Po letech přemýšlení jsem si nechala udělat tetování. Teď nás pojí mimo sesterského pouta i naše písmo na ruce. Protože jsme "jedno jen ze dvou částí"





Lysou horu jsem vyšla hned několikrát a jednou jsme na ni dokonce zůstali i s mýma láskama přes noc pod širákem. Bylo to jedno z nejlepších dobrodružství vůbec a já jsem viděla ty nejjasnější hvězdy, západ slunce a taky východ a to všechno uprostřed týdne v pracovním provozu. 




Dostala jsem možnost mít vlastní přednášku o zdravém živtním stylu na Teambuildingu v jedné Ostravské firmě. To bylo tento rok jedno z mých největších flow. Moc díky!


Letní rána jsem před prací trávila na kolečkových bruslích a už se nemůžu dočkat až to budu dělat zase. Nic Vás nenabije energií víc, než vycházející slunce a endorfiny. 



Jedna z těch stinný stránek roku, že jsem koketovala se záchvatovým přejídáním. Jedno z největších vítězství bylo, že jsem dokázala mít jídlo pod kontrolou. Alespoň na nějaký čas. Jedno z největších uvědomění je, že když se to jednou povede, neznamená to, že už se to nestane. Jednou vyhraješ, jednou se poučíš. A taky jsem se ujistila, že vím co na mě platí, že energetická bilance je vše na čem hubnutí stojí a že je prostře jen třeba vydržet. 




Ve fitness institutu proběhly dva víkendy Efektivního hubnutí na kterém se aktivně podílím a ze srdce to miluju. Měla jsem tu čest se taky podílet na předávání informací budoucím fitness instruktorům. Moje další flow. 





S Janičkou Polsko podruhé, kde jsme si vyšly na česko polskou hranici, užily si skvělý odpočinek a ochutnaly to nejlepší jídlo na světě. Celý tento rok vůbec byl ve znamení toho nejlepšího jídla, které jsem kdy ochutnala. Od šneků přes nejjemější steaky po lanýžovou zmrzlinu. 






Byl to rok spontánních akcí. Na otázku, nechceš jet příští týden do Paříže běžet 10 km na we run Paris s Nikem jsem řekla ano. A tak jsem zažila další perfektní dny v skvělé společnosti, v romantické Paříži, eifelovky ze všech stran a zažila jeden z nejlepších 10 km běhů ever, v neuvěřitelné atmosféře, nádherném počasí v centru Paříže po boku Verunky. Co je víc?


Herbamedicus (moje srdcová firma kde pracuju s nejlepšíma lidma na světě) oslavila 10 let úspěšného fungování a oslava byla ve velkém stylu. Na letištní dráze jsem sešlápla plyn ferrari, lamborgini a mustanga až na podlahu a žažila tak největší adrenalin ever. 




Byla jsem nejen v procesu učení druhých, ale taky učení sama sebe a splnila jsem si tak jeden z dávných snů a udělala si kurz Poradce pro výživu. Na to snad můžu říct jen Konečně! Bylo to skvělý!


2017 byl zvláštní rok. Nádherný i bolavý. Život musí být v harmonii. Naučila jsem se brát příležitosti, které se naskytnout a že být spontánní může přinést zážitky, které nevymažeš. Že je dobré občas dělat věci, kterých se bojíte. Že je dobré, překonávat sama sebe. No tak vzůru do nového roku, nemůžu se dočkat co přinese, protože už teď vím, že tam bude plno skvělých věcí... mám tolik plánů! :)

Přeji Vám, ať je rok 2018 Váš rok plný nekončících úsměvů a splněných cílů. Nezapomínejte, že vše máte ve svých rukou. Budu se těšit, že tu budem společně pro sebe a ve svých cestách a cílech se budem motivovat. Tak vzhůru do toho. 
Vaše V.

10 komentářů:

  1. píšeš mít jídlo pod kontrolou 'aspoň na nějakou chvíli', co to znamená?
    je všechno v pohodě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejspíš to,že jedla na co přišla a váha jí o něco stoupla...nemyslím to zle....když není něco ok tak člověk sáhne po jídle....a pokud se mýlím tak se omlouvám,nemyslím to špatně naopak Veronice držím pěsti ��

      Vymazat
    2. Už se těším, až se zase přes tohle příbírací špatné období dostane a upřímně nám o tom zpětně řekne. Je to hrozně divné, jak většina blogerů, když je něco v jejich životě špatně, tak se tváří, že nic, a pak zpětně přijdou s tím "měla jsem se špatně, bylo to blbý ale je úžasný, že je to za mnou". Verča takhle reflektovala minulé jaro teď během podzimu, Péťa Elblová to dělá prakticky pořád a má na tom založený business.
      Trochu mě to irituje, jak moc to lidi, kteří tvrdí, že jsou autentičtí nedokážou narovinu říct "mám se špatně".
      Hm...

      Vymazat
    3. terezzz myslím tím to, že když mám těžké období, tak se mi s jídlem nedaří být kamarádka. Ale usilovně na tom pracuju a vypadá to všechno na dobré cestě.

      Pro Anonym - Podívej, snažím se vždycky říkat všechno na rovinu. Jsou ale chvíle, kdy musím být trochu sobecká a nechat si něco pro sebe. Když se ti takhle nedaří, je to poslední co bys chtěla vyjít s tím ven a nechat si "radit" jak to zvládnout. Nepříjde mi nic špatného na tom říct to, že to to tak bylo. Ale v té chvíli je člověk tak zranitelný, že je trochu sebevražda ještě to někde rozmazávat.

      Vymazat
  2. Měla jsi úžasný a produktivní rok, je skvělé kolik jsi toho dokázala! A jsem ráda, že už nemáš takový problém se záchvatovým přejídáním :) Na Dolní Moravu bych se ráda letos podívala, tak budu doufat, že mi to vyjde :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :) Morava je krásná, určitě se ti tam bude líbit

      Vymazat
  3. Veru hodně jsi přibrala což není špatné,pořád jsi kočka jen mne napadá.. budeš ještě někdy závodit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy bych ještě chtěla, ale nechávám si to otevřené :)

      Vymazat
  4. Nezkoušela si někdy cukrfree/lowcarb dietu? Já na sobě totiž pozoruji, že záchvaty přejídání mám zejména, když jím více cukru a sacharidů.. a věřím tedy, že jsme tak trochu závisláci na cukru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela ale sacharidy mi dělají dobře, nemůžu je moc seseknout:) Omezit ale cukr a sladké je na druhou stranu dobrá cesta, taky se mi osvědčuje:)

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥