pátek 14. prosince 2018

Co se dá stihnout do konce roku?

Ahojte :)
Nevím ani jak se to stalo, ale rok 2018 se chýlí ke konci. Možná už pomalu začínáte přemýšlet nad tím, co jste si nastavili za cíle a jestli jste je splnili? Jaký ten rok vlastně byl? 
Každý rok dělám svoje ohlédnutí a nebude to jinak ani letos. Ale tento článek bude o něčem jiném. 



Začala jsem vzpomínat na cíle, které jsem si dala. Některé se mi splnily a za některé jsem na sebe fakt pyšná (více v tom shrnovacím článku). Pak jsou tu věci, které se mi nepovedly a které budu muset posunout do dalšího roku. Chtěla jsem ale přidat na svůj seznam ještě něco, co mi nechá ten pozitivní pohled na celý rok. Něco co si budu moct odškrtnout a být za to na sebe pyšná. 

No a tak jsem mrkla na ty cíle a vidím - vyjít Lysou horu 24x. Byla jsem tam hodně krát, že jo. Koukám na instagram (ještě že si ten deníček tak poctivě vedu :D) a vidím, že jsem tam byla "jen" 12x. No tak to ne. To ještě můžu dohnat, říkám si. A tak jsem sama se sebou uzavřela challenge, že to do konce roku dám. V tu chvíli mi nedošlo, že budu muset jít několik dnů za sebou, což bolí :D Že moje tělo na to není už tak navyklé. Což bolí. A taky, že dost z těch dní už mám v plánu strávit mimo dosah Lysé hory. Suma sumárum, sama jsem na sebe zvědavá jak to teda dám :D Nicméně motivace a chuť je. Pokud bude i zdraví, tak já to prostě dám. 


Do konce roku mě totiž čeká ještě pár akcí. (Letošní vánoce rozhodně nejsou dny lenošení a klidu :D, ale ruku na srdce, já mám přesně tenhle šrumec nejraději)

co mě do konce roku ještě čeká? 
15-16.12 Víkend v Brně. Sobota ve znamení vánočního večírku Fitness institutu, neděle ve wellnesku, který jsem si hrozně přála navštívit - Maximus resort. Na to se moc těším. 
Středa 19.12. - Vánoční večírek z firmy, kde pracuji. Na to se taky moc těším. 
20-23.12 - Splněné přání tohoto roku - navštívit Řím. Nemám slov na to jak se moc těším.
24.12. - To bych asi měla být doma, že jo :) Těším se na to.
25-26.12 Rodinný výlet do Lednice - pohodička na kterou se moc těším. 

..ale konec roku mám vyčleněný pro tu Lysou a nějakou práci :D

... no moc těch volných dnů nezbývá, či? :) O to zajímavější to bude. Pokud byste měli chuť vyjít jeden z těch výšlapů se mnou a pomoct mi ten cíl doklepnout, tak se můžete přidat k události tady, vypadá to, že nás půjde už docela parta. Zvažuju taky výstup 24.12 na vánoční východ slunce. Z Říma se sice vrátíme 23.12 v noci, anebo 24.12 brzy ráno, na druhou stranu by to byl dobrý hec! Co vy na to? Vánoční čepky na hlavu a jde se?

Budu se těšit, že se na kterém výstupu na Lysou potkáme. Dejte mi vědět, jestli taky ještě doháníte na poslední chvíli některé z cílů, anebo máte vše pro tento rok splněno :)

Vaše V❤️.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Každý komentář mě potěší ♥