čtvrtek 2. srpna 2012

Dovolenáááá

Zdravím Vás do krásného letního dne!


Užíváte si teplíčko? já určitě, i když ho musím trávit v práci. Nevadíí protože už zítra ráno odjíždím na dovolenou do Černé hory! A tam je prý pořádné teplo, takže si to řádně užiju! Jedeme autobusem, tak snad ta cesta rychle uteče. Vidina čistého moře však pomůže cestu přečkat;)
Je to vůbec poprvé, kdy se svým přítelem jedeme na dovolenou jen sami dva. Je to trošku k nevíře, protože letos na konci prázdnin oslavíme 6 společných let :* Né že bychom nikde nikdy nebyli, ale protože jsme společenští, většinou jsme jeli s kamarádama;) Takže to jsou skoro líbánky, co:D A co vy?Jezdíte radši s přítelem, přáteli nebo rodinou?
Proč to vlastně píšu...jednak proto, aby jste věděli, že zřejmě ten týden nebudou nové příspěvky. Aby Vám to ale nebylo líto, až se vrátím určitě Vám popíšu jak jsem si dovolenou užila, navíc chystám článek o svých začátcích (+ foto před a po!). Taky už nějakou dobu pracuju na lívancích z tvarohu, ale ještě pořád nejsou takové, abych se o ně mohla podělit. Nějak se mi trhají...hned jak příjdu na to, co jim chybí, přibude nový recept na zdravé lívance s velkým obsahem bílkovin!
Taky by mě zajímalo, jak trávíte léto vy? Byli jste někde na dovolené, nebo se teprve chystáte?
Přeji krásnééé léto. :* V.

4 komentáře:

  1. Tak si to užij! Já jedu tento víkend akorát na návštěvu za rodinou na jižní Moravu a poslední týden v srpnu možná na Slovensko, chodit po horách, taky s rodinou :)

    No a na článek o tvých začátcích jsem moc zvědavá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já myslím, že i takový relax tady u nás stojí za to;)

      Vymazat
  2. Ja už mám dovolenku za sebou a trochu vám závidím to more :) Užite si to :)
    Moja dovolenka bola tu: http://www.activeway.sk/2012/07/zapadne-tatry-iv.html

    OdpovědětVymazat
  3. Užij si krásnou dovolenou! Kamarádce se v Černé hoře strašně líbilo.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥