neděle 9. září 2012

Přestěhováno!

Zdravím Vás do slunečné neděle.
I když je venku krásně, chladnější vzduch již hlásá příchod podzimu. Jak se na něj těšíte? Na jednu stranu mě trochu mrzí konec léta, na druhou slunečný podzim plný barev má něco do sebe. Letos se hlavně těším na dýně, konečně musím vyzkoušet několik nastřádaných receptů:)

Konečně jsme se přestěhovali a zabydleli:) Nemáme ještě vše dokončeno podle představ...musíme na to postupně(zejména kvůli financím), avšak díky tomu se nám bude prodlužovat radost z finálních úprav;) Kuchyně je až na tapetu a jednu skřínku hotová a musím říct, že se povedla podle představ! Můj přítel je hrozně šikovný a je to tedy hlavně jeho zásluha. Moc jsem toho ještě nenapekla a nenavařila, hodlám to ale brzy napravit;)Pro představu přikládám foto krásné kuchyně.



Čeká nás ještě vymalovat ostatní pokoje a vytvořit z jednoho šatnu. Dneska máme v plánu nákupy v Ostravě, takže se nám to začne rýsovat:) Jaké máte dneska plány? Také si budete užívat volna jako já?

PS: včera jsme byli s přáteli na Pustevnách a s kamarádkou jsem si dopřála hodinku svižné chůze z kopce dolů. Není nad to udržovat se fit kdekoliv! V.



4 komentáře:

  1. Kuchyň je krásná (To tam máte pračku? :o, ještě jsem to neviděla, ale vypadá to dobře! :) )
    Přeju abyste se zabydleli podle vašich představ!
    volna si u nás užívám také, je pěkně, tak vyrazím také po krásnách naší Vysočiny! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano máme tam pračku, vlevo je sporák který není vidět a je ve stejném odstínu jako pračka;) Užij si den:)

      Vymazat
  2. Je, to je dobře! :)
    No já dneska byla na rodinném obědě u prarodičů, takže jak to asi mohlo dopadnout... Mám plný pupík! :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥