pondělí 25. února 2013

Výherní snídaně

Krásné pondělí ráno!
Jak se máte? Já mám spoustu novinek, ani nevím kde začít! Tak v první řadě jsem dodělala všechny zkoušky a začal mi letní semestr. Což je super, protože letní samozřejmě evokuje oteplení, které jistě brzy přijde. Další novinkou je, že se opět budeme stěhovat. Tentokrát do vlastního...prozatím nechci nic víc prozrazovat, zbytek až to bude maximálně aktuální..každopádně každý kdo zařizuje nově byt i pokojík jistě ví, že většina času zabere plánování a neustálé hledání inspirací na internetu, tak jako teď mě:D
Další novinkou je, že jsem také díky Vám vyhrála soutěž o nejlepší snídani!! a to na blogu u fitness girl! Mockrát děkuji všem, kteří pro mé pohankové lívance hlasovali. Děkuji!

Co jsem vlastně vyhrála? Soutěž se dělila mezi hlasování na facebooku a blogu již zmiňované slečny. Já vyhrála tu facebookovou část a proto mi přišel domů balíček plný dobrot. Nevím jak vy, ale já balíčky miluju. Je skvělé rozbalovat krabici a čekat co tam vlastně bude. Druhou -blogovou-část vyhrála M* z tohoto super blogu, který taky delší dobu sleduji...vyhrála poukázku na Mix it...mimochodem, její koláč vypadal úžasně, zřejmě ho taky vyzkouším. Tak jako většinu dalších snídaní:)

Teď už tedy k mé výhře:

Musím říct, že největší radost jsem měla z proteinů. Jeden jaohodový s bílou čokoládou (doposud neochutnaný, trošku si ho šetřím:)) a druhý banánový, ten byl výborný. Překvapením pro mě byly jáhlové vločky. Kaše z nich byla výborná a od teď mají u mě v krabičkách mezi ostatníma dobrůtkama své čestné místo. Grahamové sušenky jsem znala, stejně jako tyčinku galaxy. Proteinová tyčinka Flapjack byla další novinkou, potěšila mě její velikost. Chuťově patří ale k těm průměrným, nevím jestli bych si ji sama koupila, každopádně zasytila skvěle. Oříšková oplatka stále čeká na svou příležitost:) Celkově musím poděkovat fitness girl za skvělý nápad na soutěž a také krásně výhry!


PS: Byla to snad moje první výhra v životě:) Co jste vyhráli vy a udělalo Vám to radost?

6 komentářů:

  1. Jé, moc gratuluji k výhře! :))
    Doufám, že se ti stěhování bude dařit a aby s tím enbyl problém! :)) Pak se musíš podělit o fotečky nového bytu! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Díky holky:) o fotečky se určitě podělím Koouky;)

    OdpovědětVymazat
  3. Také moc gratuluji k výhře, vypadá to všechno moc mňam zatím jsem z toho měla jen jáhlové vločky, které mám moc ráda, protein wpc a sušenky pana Havlíčka ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥