pátek 17. ledna 2014

Jak si baštím

Krásný páteční den Vám přeji.
Už se těšíte na víkend? Já ano, miluju to volno, kdy můžu dělat jen to co chci:) Doufám, že bude krásně, ať můžu jít ven běhat a v neděli pěkně fitko s krasavcem. Řeknu Vám, je to pěkná závislost, vždycky se tam hrozně těším:)
Dneska Vám ukážu jak si baštím po dobu diety, takže spousta fotek. Nečekejte žádné kouzelné kreace, moc se s těmi potravinami čarovat nedá, ale snažím se;) Jinak je to vše foceno mobilem, takže prosím omluvte kvalitu. Nezapomínejte na své cíle a hlavně myslete na to co jíte;)


svačinka: cottage se zeleninou

Svačinka: protein s oříšky

Svačinka: cottage a zelenina (zeleniny není nikdy dost:D)

Musela jsem to sem dát:D to je totiž druhý největší milovník zeleniny u nás doma. Když chroupu mrkev, vždycky na mě takhle valí očka, ať nejsem škrt a podělím se. Jinak ještě miluje mrkev.

Oběd v tréninkový den: Dušené hovězí s brokolicí

Když Vás honí mlsná, vyzrajte na ni! Cuketové chipsy z trouby. Mňam

Oběd: celozrnné těstoviny, tuňák a zeleninka

Jedna z nejčastějších snídaní: Vločky s proteinem. Mňam

Potréninková večeře: Kuřecí s rýží, pórkem a kapustou

Tréninková snídaně: Rýžové chlebíčky s bílky (možná jsem divná, ale chutná mi to:D)

Obídek: Kuřecí s rýží a pórkem...to máme doma často:D

Večeře: zelenina se sýrem

Večeře: tofu s cuketou a žampiony. 

Můj nový shaker:)

Oběd: losos s cuketovými nudlemi a žampióny

svačinka(vážně;):) losos se zeleninou

Pro změnu rýže s kuřecím, pórkem a žampiony

aaa tady máme snídani v cheat day: špaldová krupička s medem, arašídovým máslem, banánem a navrch polité datlovým sirupem. The best!

Další cheat day:) svačinka: velký hrnek ovoce všeho druhu, půlka proteinové tyčinky.


To byla ale nálož:D To ať máte představu co si tak baštím. Jinak můj cheat day jste v dopolední části viděli na posledních dvou fotkách, na oběd jsme měli pizzu, na svačinu jsem si dala obdobný ovocný mix s arašídovým máslem a na večeři jsme byli v restauraci, dopřála jsem si těstoviny se špenátem a smetanou, lososa a jako dezert vanilkovou zmrzlinu. Jinak je mi jasné, že pro někoho to možná nevypadá úplně vábně, ale světe div se, vše z toho mi chutná, a ani kuře s rýží mi ještě krkem neleze;) Přeji Vám krásný páteční den!

PS: jak si po čas dietky baštíte vy?

33 komentářů:

  1. Mě se to všechno líbí a vypadá to chutně :) Asi bych měl problém s pórkem a žampiony, ale to se dá snad něčím nahradit. Přemýšlím, že bych si dnes na večeřku dala tu zeleninku se sýrem, vypadá to božsky!! :) Jinak Verunko, držím palce a jen tak dál. Je to i pro nás dobrá motivace, když vidíme, že to jde zvládnout :-* Haňa G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hvězdičko! pórek a žampiony být nemusí, to je jen mám ráda. Zelenina se sýrem je ta nejlepší večeře, vybírej ale s rozumem ten sýr, ať z toho není kalorická bomba;) Hezký den:*

      Vymazat
    2. A jaký si např dáváš ty? :) Právě jsem nad tím uvažovala, jestli to není spíš bomba :D

      Vymazat
    3. Já mám nejraději madeland fitness nebo eidam 20%;)

      Vymazat
  2. Mně už tedy to kuře krkem leze. :D Proto se snažím to střídat se šmakounem, ať je alespoň nějaká změna. Občas si dám i to krůtí.
    Obdivuju tě, že sníš cottage, mi moc nejede. :/
    Jak máš na oběd v tréninkový den hovězí s brokolicí, to cvičíš před obědem nebo až večer? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si našla zálibu v tofu, šmakoun zase moc nejede mě. Cottage miluju, zkus ho smíchat s troškou proteinu, mňam;)
      Mám trénink až v pět, svačinku před mám sacharidovou;) ty cvičíš kdy?

      Vymazat
  3. Všechno to vypadá moc pěkně, hlavně ta sváča s lososem mě úplně láká :D
    Já vždycky vytvářím články s jídlem hrozně dlouho, protože buď to snim dřív, než to stihnu vyfotit a nebo to vypadá naprosto nevábně...to tvoje je oproti tomu opravdu nádhera, to mi věř :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky byla moc dobrá;) Já už to mám automaticky, jak nachystám jídlo na talíř, beru hned telefon do ruky a fotím. Některé fotky jsou ale nepublikovatelné, na fotce to někdy nevypadá, že by to mělo být k jídlu:D

      Vymazat
  4. Ten shaker je luxusní, ten by se mi moooc líbil...

    Jinak jídlo vypadá skvělé! Všechno bych snědla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. shaker můžu jen doporučit. Neteče a je pěkný a skladný;)

      Vymazat
  5. To co jíš v cheat day si já dávám běžně v i tréninkový den.. :-P
    Jídlo vypadá hezky, jen bych doporučila tam jak máš protein a oříšky.. vyměnit oříšky = tuky za ovoce = sacharidy, ty totiž tvoje tělo líp využije po cvičení a tuky se po cvičení nemaj jíst protože zpomalují vstřebávání živin :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ovoce nebaštím pokud nemám cheat day. Svačinka je dopolední, není potréninková. S těmi tuky souhlasím, po tréninku je nikdy nemám;)

      Vymazat
  6. Ta kaše o cheat day je luxusní! A určitě vyzkouším ty cuketové "chipsy". Tvoje pevná vůle je záviděníhodná ;)

    http://fitjane.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za chválu. Cuketové chipsy jsou super, určitě vyzkoušej;)

      Vymazat
  7. Ahoj, také u mě vede kuřecí s pórkem a žampiony a pak losos, jen bych mohla pro změnu i zařadit ten cottage sýr. Nemám s ním žádné zkušenosti, ale koukám na svačinu by nemusel být špatný. Nebo k večeři.
    Někdy si taky kuřecí nabo krůtí nasekám (v mixéru), přidám cibuli a naplním do slovanských paprik a dám do trouby. Nebo si udělám špízy v troubě - jen kuřecí a zelenina a příteli i klobásky a tak.

    Také mám tuky (ořechy) jen dopoledne ke svačině a lžicku oliváče k obědu a pak až oříšky před spaním za celý den cca 30 g.

    Koukám, že asi používáme stejný protein, protože jsem teď dostala taky nový shaker :-)

    Já mám cheat day teď v pátek (dávám si ho 23. den) už začnu přemyšlet, co si dopřeju :-) Musí to být nějaké bomby. Mezitím jsem snědla z ovoce jen 4 banány a to proto, že po tréninku na mě šla nějaká slabost - tělo si řeklo o doplnění cukrů (což z proteinu nemělo), tak jsem si vždycky dala půlku z banánu. To mě hned nakopne. K druhému měsíci diety chci přidat kreatin monohydrát (objednávala jsem si BCAA a zdarma k tomu dostala pixlu kreatinu) jen je vhodné ho podávat společně s jednoduchými cukry a to např. s glukózou tak asi půl banánu po tréninku bude nutností.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lososa bych mohla jíst pořád. Cottage doporučuji, je hrozně dobrý, teď jsem si ho začal míchat na tu svačinku i s trochou proteinu a po tom se můžu ujíst. Nebo na slano s míchat se zeleninou. Mňam. Jínak děkuji za tip na krůtí, to určitě vyzkouším, jako změna se to hodí.
      Hele 30g ořechů nebo tuků za den? protože 30g ořechů by bylo málo tuků za den. Protein používým IsoPrime, nemůžu si ho vynachválit, má jeden z nejlepšícho hodnot a navíc zatím jsem s každou příchutí spokojená. Teď se chystám na čokoládový tak snad bude dobrý:) Jinak ještě jsem chtěla k tomu kreatinu, jestli hubneš, tak bych s ním asi byla opatrná. Zatím se v takových suplementech nevyznám, ale můj přítel ho baští a je v objemu;)

      Vymazat
    2. 30 g tuků za den. A to sníš k svačině celou tu vaničku Cottage? Snažím se držet tak 120 g bílkovin za den.
      S tímto proteinem jsem taky max spokojená, doporučuju ho každýmu na potkání :-)
      S kreatinem mi trochu zamotali hlavu, vůbec bych to neřešela, kdyby mi ho nestrčili k objednávce. Hodně jsem googlila a ptala se trenéra v posilce, je pravda, že na váze se projeví asi 2 kila, protože se bude ve svalech zadržovat voda. No nevím. Ještě mám do soboty čas popřemýšlet. Mám 50 kg na 165 cm.

      Vymazat
    3. Tak v tom případě jsou tuky ok;) Ano, k svačině 150g cottage. No na poměr výška váha musíš být hubeňoučká, tak doufám, že nějak neblbneš s hubnutím.

      Vymazat
  8. ne vůbec neblbnu, mám takové porce jako ty (soudím podle počtu rýžových chlebíčků na fotce :-) držím sacharidy kolem 180. Moje potencionální tchyně když viděla tu misku se 100 g vloček a pak odpolední nálož před tréninkem (opět 100 g vloček) a k večeři přes půl pytlíků rýže s rybkou, tak říkala, že jím hodně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je dobře, ale já hubnu;) Jaký je teda tvůj cíl? myslím to tak, že máš na svou výšku docela nízkou váhu pokud je tvým cílem hubnutí, tak z toho důvodu se ptám :*

      Vymazat
  9. zbavit se podkožního tuku a být vyrýsovanější :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, plánuješ udělat nějaké srovnání postavy, váhy, mír a tak před zahajením jídelníčku a tréninku a nyní? Vím že nejsi u konce, spíš tak motivačně ukázat jak na to jsi a jaké jsou pokroky, díky Simča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simčo, v sobotu mám naplánované měření, tak uvidím jak to bude vypadat a popř. z toho vytvořím článek;)

      Vymazat
    2. Super! Těším se moc na tvoje výsledky! :-*

      Vymazat
    3. Ahojky. Já v tom jedu se supertrener.cz už 14 dnů a zatím jsem moc spokojená :-). Žádný hlad, žádné chutě, vše mi zatím chutná a i nějaké malé změny už na sobě vidím. Těším se na další články, jak to u tebe pokračuje :-). Hodně zdaru!
      Monika

      Vymazat
    4. No to jsem moc ráda, se ti daří, díky za podporu a tobě taky držím palce:)

      Vymazat
  11. Ahoj to je super článek, budeš takové přidávat častěji? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky:)budu, jen co zase nasbírám fotky. Můžeš se na něj těšit už brzy

      Vymazat
  12. ahoj,odkud máš tu krásnou srdíčkovou misku? z té se to musí jíst jedna báseň:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, jíst se má i očima. Mám je ve třech velikostech takovou sadu, prodávala se v tescu ve vánočním oddělení, nevím jestli je tam ještě k sehnání. Tenkrát tam byla i ve tvaru hvězdy. Sada mě vyšla tuším do dvou stovek, ale už nevím přesně. Byla levná;)

      Vymazat
  13. Jak pripravujes to kureci s ryzi a porkem? Mam ted taky jidelnicek od supertrenera a moc si nevim rady s pripravou masa bez tuku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuřecí si vždycky na sucho na nepřilnavé pánvi orestuju, pak ho zaliju trochou vody, okořením (občas přidám kousek kuřecího bujonu), přidám zeleninu a zahustím lžičkou škrobu. Takhle vesměs dělám všechny omáčky. Pokud vaříš jen pro sebe je super dát vody více a rýži dát vařit přímo k masu. Napije tu vodu, ale udělá to super omáčku, jen je třeba to míchat a hlídat:)

      Vymazat
    2. Díky moc!:))

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥