pondělí 9. února 2015

Seminář se Sabinou Plevákovou

Krásný start do nového týdne všem!
Jak jste si užili víkend? 
Netajím se tím, že Sabina Pleváková je jedna z mých vzorů a idolů v kategorii bikini fitness, když jsem se dozvěděla,  že Fitness institut chystá seminář s touto kráskou, byl můj plán na osmý únor jasný.


Je vždycky zvláštní vidět někoho, koho znáte jen z fotek a internetových sítí, na živo. Když Sabina vešla do místnosti plné nedočkavců (seminář se tradičně konal v příjemném prostředí Avanti hotelu), všechny zraky se stočili k ní. 
Holky co se cvičením snaží o kulatý zadeček pochopí, zbytek nečte :D Celá první řada (samé holky podotýkám), jsme nemohly spustit zrak z jejího zadečku. :D kdo neuvidí, nepochopí!

Sabinka působila hrozně sympaticky, mile a velmi skromně. Celé dopoledne moderoval, jako vždy perfektně připravený a pohotový Honza Caha a možná i díky němu se pak fanoušci nestyděli klást vlastní dotazy. Skvělé bylo, že nebyla žádná oblast, na kterou by Sabina neměla odpověď nebo by se zdráhala o ní mluvit a to i když se brousilo do docela intimních záležitostí.

Jako vždy v první řadě :D
Na úvod nás seznámila se svými úspěchy (a že jich je!, namátkou mistryně Evropy v juniorkách i ženách za loňský rok, vítězka Olympie Amateur v nejnižší výškové kategorii a hromada dalších!), mluvila i o svých plánech a sice získání profi karty. Podmínky jejího zisku se docela ztížily (je potřeba vyhrát buď soutěž, kde ji závodním může rovnou získat, př. mistrovství světa, anebo se snad budou sčítat body za vítězství na velkých soutěžích...tak nějak její dosavadní vítězství se snad nepočítají a o to těžší to bude mít). Nepochybuji ale o tom, že si na ni brzy sáhne. 


Všechny přítomné slečny (mezi nimi i hromada závodnic) zajímal především trénink a strava černovlasé krásky. Co by pro Vás mohlo být zajímavé, že Sabina zvedá poměrně slušné váhy a to i v dietě (rozhodně se toho nebojí a je tak nádherným důkazem, že těžké váhy nedělají mužská těla). Dbá na klasický kulturistický trénink, hlavně základní cviky jako jsou třeba dřepy nikdy nevynechává. Protože má do prvních závodů (Arnold Clasic v USA) už jen poslední 3 týdny, přidává k silovce i kardio (trénuje tak většinou dvoufázově s tím, že neděle je volná).

Samozřejmě nechyběla podpisová akce, už mi visí na ledničce :D


Co se jídelníčku týče, žádná velká překvapení. Aktuálně vlní sacharidy, které ji dle jejich slov nejlépe zabírají. Zajímavostí může být, že tahle drobná dívenka v objemu baštila kolem 350g sacharidů a absolutně si mě získala, když přiznal lásku k arašídovému máslu ! :D


Co mě osobně zajímalo byla její váha. Na konci objemu 57 kg, na závody doufá v 51kg. (protože když jsem ji viděla na Olmypii byla hrozně hubená. Sama přiznávala, že to bylo příliš, tehdy vážila pouhých 45kg).

Se Sabinkou a Markem, který má na svědomí všechny tyhle krásné fotky


Setkávání s osobnostmi, které sledujete a máte svým způsobem rádi, je vždycky hrozně zajímavé a neskutečně motivační. Sabina byla neskutečně milá a hlavně je hrozně krásná. Pokud budete mít někdy možnost se s ní potkat, rozhodně to doporučím ;)


Koho by jste nejradši potkali vy?

Mějte krásný den! Vaše V♥

10 komentářů:

  1. Teda já si pamatuju na ten tvůj komentář z Olympie, kdy jsi psala, že si vedle Sabči připadáš jak slůně. :D A teď když vás vidím spolu, tak ty jsi, Veru, skoro jako Sabina! :-)
    Já Sabču sleduju na FB a samozřejmě jako ostatní holky, které závodí, si jí moc vážím. :-) Podle fotek vypadá sympaticky, takže to asi bude prima holka. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi hrozně milá, skoro jako Sabina je ale obrovské SKORO :D (ale jsme skoro stejně vysoké :D)
      Vypadá na super holku ;)

      Vymazat
  2. Ja ti tak závidím :( ani som o tom seminári nevedela, keby tak by som si naň našla čas...akurát tento víkend som nemala čo na robote (čo sta stáva len veľmi ojedinele) ... tak vidieť Sabinin zadok na živo je motivačka ani delo :D A potom už len kúpiť ruženec a modliť sa, že nech máme aj my taký, samozrejme spolu s tou drinou by to malo hádam zabrať :D ... A ozaj nastúpila si už do nejakej federácii alebo stále si na takej volnejsej nohe?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však Veronika je od začiatku IFBB :) načo by prestupovala, veď je teraz v tej najlepšej :)

      Vymazat
    2. Ano závodím za IFBB, nemám v plánu nikam přestupovat ;)

      Vymazat
  3. Paráda! Honza a Sabina dohromady? Hvězdná kombinace! :D
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  4. A nespomínala Sabina nejaké triky na zadok? Ći v objeme či v diete :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kladla důraz hlavně na vysoké váhy, dřepy, tlaky na legpresu ;)

      Vymazat
  5. Nerikala nahodou kolik jede serii a opakovani v objemu?:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥