neděle 17. května 2015

Vy se ptáte, já odpovídám

Krásný nedělní den :)
Jak jste si užili víkend? Já jsem včera prubla tak trochu jiné kardio a legday v jednom. Vydali jsme se s krasavcem na firemní závod na kolech, výjezd na Ostrý. Byla to sranda, zabíračka, inetervalové kardio bez nízkých intervalů :D. Malé křeče na vrchu pak zahnalo magnesko a vitamín C a samozřejmě BCAA nachystané v oblíbené růžovce.
 Ten výhled na vrcholku však stál za to, stejně jako neskutečný pocit, že jsem to fakticky celé vyjela Počasí nám krásně vyšlo, ale dneska jsem byla ráda za ty činky. Občas to prostřídat ale není na škodu :)

Poměrně úspěšně většinou dopadá volný prostor pro Vaše otázky, který dávám i teď. Pokud je něco na co by jste se rádi zeptali, klidně se ptejte, na co budu chtít, odpovím :)
Užijte si neděli a mějte se báječně. 
Vaše V♥

21 komentářů:

  1. Ahoj, chci se zeptat, proč nejíš moc mléčných výrobků. Přitom s´do sebe valíš spoustu proteinů na syrovátkové bázi...plné umělých sladidel...nebojíš se trochu?
    A pak také - když jíš, je to s hladem neb protože víš, že by jsi to dle výpočtů(pokud si je děláš - kde? V jakém programu?)mě se zdá, navzdory všem komentářů., že jíš docela dost, i když je to skoro vaječně based jídelák.
    zajímalo by mě také, ve které části dne(denně?cvičíš, kromě denního kardia.
    Poslední dotaz, jejej, kdy to tíháš si takhle vařit, ráno, nebo večer předem? Toužím přibrat,a proto ocením rady ohledně toho, jak se to třeba podařilo Tobě, pokud jsi někdy přibrat chtěla.
    díky:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj ;) Chtěla bych se zeptat na proteinový prášek. Po tréninku se prý mají co nejrychleji doplnit sacharidy a bílkoviny. Když si bereš proteinový prášek, doplňuješ ho třeba kusem ovoce ? myslíš, že to je vhodné (vzít si k němu třeba půlku jabka?) ? Za jak dlouho po proteiňáku by se měla přijimout normální strava? Moc ti fandím, máš úžasné fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslíš i na "dalekou" budoucnost? :) Víš jak, jak dlouho ještě chceš závodit a jestli se třeba nebojíš, že si tím docela drastickým životním stylem (přeci jen jíš z objektivního, ne-bikini hlediska strašně malinko v porovnání se cvičením) do budoucna "zavaříš"? (a jen dodávám, že to nemyslím ani trochu rýpavě, však mě znáš :D :*)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně by zajímalo, co plánuješ dál kariérně po škole. :) Jakou práci, případně jestli plánuješ pracovat ve fitness.
    Dále bych se ráda zeptala, jestli s ostatními holkami plánujete dělat zase v Brně nějaký podobný seminář jako jste měly teď nedávno. :)
    A potom by mě zajímalo ohledně tvého jídelníčku a spolupráce s trenérem. Jak to vlastně mezi vámi funguje? :) Dostaneš přesný rozpis jídla s váhami, gramáží a podle toho se přesně řídíš? A je jídelníček taky nějak tvořen podle tvých oblíbených potravin apod.? Celkově by mě zajímalo jak to s Honzou Cahou funguje, celkem jsem taky trochu uvažovala o tom ho oslovit, ale ráda bych nejdříve věděla trochu víc detailů o tom. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj !! Často koukám na tvůj blog;) .. Hodně tě obdovuju a zajímalo by mě jak jsi začínala, jak ses dostala k fitness, byla jsi vždycky tak hubená? Taky mám silné nohy, ale trápí mě bříško. Nechceš taky kouknout na můj blog? Teprve začínám, ale dost bys mi udělala radost, kdybys přišla, něco napsala a sem tam ho taky zkoukla. :)

    http://fit-and-healthy-m.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí opravdu jen minimálně zalistovat na tomhle blogu, abys zjistila, že Verunka vždycky tak štíhlá nebyla a odpověděla si pomocí předchozích článků i na zbytek otázek :)

      Vymazat
  6. Ahoj :) Ptám se na to už poněkolikáte a ještě nikdy jsem nedostala odpověď :) Jaké jsou tvé míry (hlavně přes pas, zadek, stehno)? Vždycky napíšeš, že se změříš a pak dáš vědět, ale asi na to potom taky zapomeneš, což je naprosto pochopitelné, vzhledem k tomu, jak nabitý program asi máš :) Hrozně by mě zajímalo, jaké jsou míry bikinky takhle mimo sezónu, protože bych ráda dosáhla podobné postavy, jako máš ty právě teď (netoužím být extrémně vyrýsovaná, podle mě teď vypadáš naprosto ideálně :*). Také ti přeji hodně úspěchů, ať už co se týká soutěží do budoucna, tak taky v osobním životě :) Moc ti fandím a hrozně ráda sleduji a pročítám každý tvůj nový příspěvek, ať už zde na blogu, fb nebo ig :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj krásko, zajímal by mě tvůj názor, za jak dlouho se úplný začátečník s minimální formou může dostat do soutěžní formy a zkusit si prkna :-) nepřemýšlíš taky, že bys nějakého klienta připravila na soutěž a jaké by to bylo v kůži trenéra? Haňa Gajdaczová

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky Verunko, mam na tebe otazku, jak dlouho pred spankem mas posledni jidlo a co nejcasteji??:)) a jak to mas se sach. do kolika je prijimas ve strave a co jis pred treninkem?;) moc dekujuuu. Katka

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Veru, mě by zajímalo jestli chceš mít někdy do budoucna děti? Mám několik kamarádek, co o tom kvůli postavě nechtějí ani slyšet. Také cvičím a děti nechci, ale úplně z jiného důvodu. Budu moc ráda za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Verunko, moc ti fandím, můžu se tě zeptat, co je pravdy na tom, že by se k ranní ovesné kaši nemělo jíst ovoce? díky za odpověď Monika

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Verun, líbí se mi, jak nazýváš svého muže "krasavec" :) Jak to vzniklo? Musím teda uznat, že fešák to je :) Je taky fajn, že máte stejnou vášeň. Fandím vám.
    Hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Veruš, mně by zajímalo jak to máš s kardiem, jestli ho děláš v tepovce a jestli tak při kolikati tepech se zhruba pohybuješ? Ráda běhám (nalačno) ale tepovka mi skáče hodně vysoko,pálím i takto tuky? Používám bcaa při běhání. Děkuju a krásný den

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj. ja by som sa chcela opytat kolko asi davok alebo gramov proteinu denne spapas ? vratane pridanim do kaše ci buchticiek a pod :)

    OdpovědětVymazat
  14. Veru, ako casto cvicis brusko a ake cviky konkretne ? Dakujem, K.

    OdpovědětVymazat
  15. Chcem sa spytat, ako si pripravujes ovesnu kasu ? mas ju taku krasne kremovu a redsiu. predpokladam, ze si robis s vodou a nie mliekom. ked robis redšiu, cize das viac vody, neni potom menej chutna ked mas vela vody ?

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Verunko, můj dotaz bude možná trochu rozsáhlejší, ale snad nevadí. Začala jsem asi před měsícem a půl hubnout, cvičit, zdravě jíst. Výsledky již vidím, první 4 kila dole, začínají mi být velké věci, okoli si začíná všímat, mám radost, jen vidím pochopitelně asi jako každý z nás ty nedostatky. Takže místo abych měla radost ze shozených 7 cm na bocích, jsem nešťastná, že přes stehna jsem shodila jen 1 cm. Prostě je to asi má problémová partie, můžeš mi prosím dle tvého názoru poradit, co sníží objem stehen? Spinning? Běh? Rychlochůze? Nebo posilování? Snažím se dělat jak cardio tak silovky, ale prostě ty stehna.... to je boj. No a druhý dotaz je bříško. Po ránu si sebe tak ráda prohlížím, když vidím ty změny, mám radost, ale hned po snídani se břicho zase nafoukne a přijdu si o ty 4 kila zase tlustší, nějak nemůžu vyzrát na klasický belly fat, měla bys pro mě nějaké rady? Díky za tvůj čas a za to, že jsi inspirací :) ať se ti daří!

    OdpovědětVymazat
  17. Veru me by zajimalo, kolik meris a jaka je tvoje soucasna a zavodni vaha? Doufam ze ti neni tento dotaz neprijemy :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky...jake je tvoje zaměstnání a cim si vystudovana?

    OdpovědětVymazat
  19. Prosím jaký odstín a značku tvářenky používáš? Moc se mi na tobě líbí, skvěle podtrhuje tvůj krásný obličej :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥