pátek 1. května 2015

Recenze dobrůtek z Veganza Store

Krásný prvomájový pátek Vám přeji!
Jak trávíte volný den?
Já jsem si dopoledne dala společný trénink s mojí báječnou klientkou/kamarádkou a teď se snažím dohnat nějaké resty. Mezi nimi je už delší dobu plánovaný článek o dobrotách, které mi poslala milá Kačka z Veganza Store. Zítra bude závodit na Mistrovství Čech, držte ji spolu se mnou palce, vypadá totiž moc dobře!

Nebyl to můj první balíček a tak mě nabídka vyzkoušet nějaké dobroty moc potěšila. Jednání je totiž vždy hrozně milé a balíček přijde domů v cuku letu. S klidným srdcem Vám tak nákup tam můžu doporučit.





Nudle bez kalorií
Tohle je pro mě prostě vynález století. Rozuměj dát si těstoviny, které se nijak nepodepíšou na vašem příjmu, zasytí a ještě si na nich pochutnáte? Navíc víte, že do sebe nedostáváte žádné umělé potraviny, ale čistě přírodní produkt?To je skoro jako sen, hlavně ve dnech, kdy musíte se sacharidy šetřit. Takový miska špaget Vám pak přijde jako absolutní blaho. Měla jsem tři varianty, nudle, špagety a tenké andělské vlasy. Musím říct, že na tvaru mi moc nesejde, chuťově jsou všechny stejné. Chutnají mi jako rýžové nudle, jen lehce křehčí. Připravovala jsem je tak, že jsem je scedila a propláchla a pak jsem je v misce zalila vroucí vodou, nechala na chvíli odpočinout, pak jsem je scedila a přidala na pánev k orestovanému masu se zeleninou. Zasypala jsem kořením, trochou sojovky a pochutnávala jsem si jako v čínské restauraci. Jediné mínus, které bych na nich našla je docela nelibá vůně po otevření sáčku, trochu po rybině. Po procesu s vroucí vodou už ale nejsou nijak cítit a tak mi to nijak nevadí. Navíc může být docela odrazující vysoká cena, ale co by člověk pro to jídlo neudělal :D Za mě tedy rozhodně vyzkoušejte, k sehnání tady!

Kokosová mouka
Tuhle dobrotu jsem chtěla zkusit už hrozně dlouho. Pojme hrozně moc vody a má tak schopnost hrozně zvětšit objem jídla, do které ji přidáte (a o zvětšování objemů jídla něco vím :D). Navíc má výborné hodnoty a tak i v té nejpřísnější dietě Vám může pomoc při pečení. Na sto gramech jen 26g sacharidů, zato vysoký podíl vlákniny, která zasytí. Tím, že stačí třeba lžička do lívanců, což je asi 10 g, je množství přidaných sacharidů zanedbatelný. V jídle pak chutná vyloženě skvěle a dodává vynikající jemnou kokosovou chuť. Já jsem ji přidávala vždycky po lžíci do lívanců, nebo třeba do mugcake z bílků a proteinu. Rozhodně se na ni chystám v nejbližší době znovu, vy můžete taky přímo tady.

Raw máslo z vlašských ořechů
Asi trochu čekáte, jak se budu rozplývat, protože víte, jak ořechová másla miluju. Máte pravdu. Chutnalo mi hrozně moc :D Tak trochu vánočně, protože zrovna to období mám s vlašáky spojené. Moje stálice kešu, arašídové a mandlové ale z žebříčku neshodí i když jako občasná změna to není vůbec zlý. Je taky na první ochutnání jemné a ta pravá chuť se rozplyne až po polknutí...je tak dost těžké zůstat u jedné lžičky..to ale není u ořechového másla žádná novinka jak víme :D Určitě tedy pro změnu vyzkoušejte právě tohle máslo :)

Pro dnešek to je z mé strany všechno, užijte si prodloužený víkend a vychutnejte si dobré jídlo
Vaše V♥

3 komentáře:

  1. Kokosovou mouku miluju! <3
    Nudle bez kalorií mě teda vůbec nezaujaly, ale chápu, že třeba před soutěží se hodí. :-)
    Máslo z vlašských oříšků mám tuze ráda. Objednávala jsem si ho asi zatím jen dvakrát (přeci jen ta cena :/), jednou dokonce s nějakým perníkovým kořením a byl to luxus!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Nudle jsem zkoušela, a názor mám tuplově stejný :). Dokonce jsem si je i připravovala stejně :D

    OdpovědětVymazat
  3. aoj :) tak tie rezance vyzerajú ako záchrana pre každého diétara :D teda aj pre mňa :D len kombinácia dietár + študent nejde dokopy s cenou tých rezancov :D i keď rozhodne ich vyskúšam :) však, niekto míňa na jedlo dva krát toľko čo ja a potom dva krát toľko aj váži :D však moje nákupy teraz tvorí iba rybie maso, brokolica a vajcia :D ... no odskočila som od témy :) ... všetky maslá išli z mojej mini špajzi preč :D aby ma nelákali :D preto ta obdivujem :D ja by som na toto nemala gule :D ale to maslo z vlasských orieskov musí byť super, pred nedávnom som si kúpila olej z vlašskych orechov a je veľmo chutný :) taký vianočný :D :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥