pondělí 30. listopadu 2015

Čím potěšit na Vánoce fitnessku?

Krásný den všem!
Protože máme za sebou první adventní neděli a do Vánoc zbývá 24 dní, je nejvyšší čas myslet na dárky pro naše nejbližší. Možná si marně lámete hlavu, čím potěšit toho Vašeho fitness milovníka. Mám tady pár nápadů, které si myslím, nemůžou urazit a dokonce si myslím, že radost je zaručena :)






1.SPOLU label
Oblečení máme moc rády a když je to oblečení do fitka, tak neznáme hranic naší peněženky :D A když je to oblečení do fitka a je tak krásné, že ho můžeme nosit i normálně, tak je to SPOLU label a a budeme Vás za něj milovat! Ceny se pohybují různě, podle výběru. Objednat můžete na webu SPOLU label.

2.Freddy jeans
Dřepujeme, výpadujeme, hipthrustujeme a já nevím co všechno ještě děláme, aby byl náš zadek v oblečení (i bez něj samozřejmě :)k nakousnutí. Když existují kalhoty, které jsou pohodlné a zároveň podtrhnou tu naší snahu, vrníme blahem. Stojí 2.199,-Kč, seženete třeba tady

3.Olympus Pen

Pokud je Vaše holka do fitness zapálená, určitě víte, že se často fotí (musí kontrolovat progressy, že jo!), taky že všechno jídlo musí být zdokumentováno (a na to je potřeba kvalitní foťák!) a nedej bože pokud je i bloggerka a chce natáčet videa, potřebuje i kameru. Klasická zrcadlovka je příliš velká, ale tento Olympus ji dá vše co potřebuje a vleze se do kabelky....kterou nejlépe rovnou taky kupte :D
Cena těla začíná na 11.tis, podle objektivů se pak šplhá kolem 16-18.tis. K dispozici tady

4.Ořechové máslo
Jsme mlsné jazýčky od přírody a jídlo si chceme vychutnávat na maximum, ale přitom nechceme ohrozit linii nebo své zdraví. Ořechové máslo je výborná kombinace všech těchto parametrů. Nesáhnete vedle s výběrem jakéhokoliv druhu, můj soukromý tip je kokosové, vlašské nebo kešu.
Cena se pohybuje podle objemu, 250g kolem 139,-Kč, kilo většinou kolem 400,-Kč, ty nejlepší kousky seženete tady 

5.Fitness diář
Pokud je Vaše holka zamilovaná do plánování jako já a diáře má moc ráda, tak ji diář, ještě zaměřený do fitness lifestyle, určitě potěší! Motivace ke každému dni, recepty a moc příjemný desing. Cena 315,-Kč. Objednat můžete tady

6.Z fitka do kuchyně 3
Zaručeně potěší každou milovnici dobrého jídla. Receptů, které neohrozí linii, ale potěší mlsné jazýčky, je plná kniha. Nechybí ani motivace jednotlivých autorek, ale i tipy na výběr potravin a cvičení :) Vychází kolem 500,-Kč, e-book můžete koupit tady, pevnou vazbu s osobním předáním u mě :)

7.Poukaz na kurz

Jsme holky zvídavé a rády se učíme novým věcem. Pokud navíc víme, že nové informace pocházejí z věrohodných zdrojů a ještě se týkají našeho fitness světa, jsme nadšené! Vybrat můžete třeba kurz, který ji rozhodně udělá konečně jasno v tom hubnutí – Efektivní hubnutí hned z kraje ledna v Brně
Cena kurzu efektivní hubnutí 2.000,- Kč( jednodenní semínáře kolem 500,-Kč). Objednat můžete tady

Určitě mi dejte vědět co by potěšilo Vás, ať dáme dohromady co nejvíce inspirace :)
Krásný vánoční čas, Vaše V.




4 komentáře:

  1. Přesně :D super výběr Veru. Já jsem si letos doma řekla o ten fitness diář a moc moc se na něj těším. Jen škoda, že není růžový :)

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Možno by som k tomu ešte pridala poukaz na nákup doplnkov stravy a pod. z nejakého fitness eshopu :-) .. a dotyčná si môže vybrať čo len chce :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vybrala bych si, máslíčka, freddy, legíny.. :) Knížku vím, že má Ježíšek už koupenou, tak jsem na ní zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Knížku taky dostanu a Ježíšek byl tak hodný, že mi dovolil ji prolistovat..je úžasná :) Pavlína

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥