pátek 5. srpna 2016

Staň se svým vlastním hrdinou

Ahojte do konce pracovního týdne. 
Doufám, že se máte aspoň z poloviny tak báječně jako já :)

Dneska se s Vámi jen na rychlovku zastavím, abych Vás seznámila s krásným projektem dvou milých mladých lidí. 




Možná tušíte, že jsem člověk podnikavý. Radši čas řídím podle sebe, než abych se musela podřizovat ostatním. Raději se věnuji své práci a tomu co mě baví, než abych pracovala pro druhé.. proto je mi moc blízká myšlenka podnikání a líbí se mi, že tahle doba je příznivě nakloněna novým projektům a vlastním bussinessům mladé generace. 

Ještě než Vám povím, o co jde, vysvětlím proč Vám to vlastně říkám. S Alčou jsme se setkaly na základě její milé zprávy docela nedávno nad brněnskou kávičkou, aby mi vysvětlila, čemu se s bráškou věnují a že by mě chtěli zapojit. Slovo dalo slovo, chvíli na to jsem seděla na kávě i s Peťou a vymýšleli jsme další společné kroky. Nechci Vás připravit o moment překvapení, a tak prozatím neprozradím co jsme dohromady vymysleli, ale určitě se Vám to bude líbit, já se na to moc těším :)

Sourozenci Cigánkovi jsou mladí, energičtí, podnikaví lidi, kteří si vzali do rukou poměrně velký oříšek, a sice naučit česko etiketě. Pomáhat druhým lidem rozvíjet dobré vlastnosti, chovat se k sobě slušně, což se ve finále může pozitivně projevit jak v osobním, tak profesním životě. V podstatě chtějí udělat ze světa lepší místo.. nemožné, říkáte si? Já říkkám, že kdo věří, že nic není nemožné, může měnit svět :)


Tuhle myšlenku promítají do projektu Staň se svým vlastním hrdinou. Ochranou ruku nad ním drží ten nejpovolanější, odborník na etiketu pan Ladislav Špaček. (Věříte na vesmír, osudy a tak? Tak si představte, že Alča mi napsala zrovna ve chvíli, kdy jsem začala číst Špačkovu knihu o etiketě.. náhoda?:)

O tom, že "učení" etikety pojali za ten nejlepší možný konec, bude asi lepší, když se přesvědčíte sami na jejich stránkách a mrknete na videa, které za tímto účelem vytvořili. Momentálně se tak můžete naučit jak by se měl gentleman chovat ke slečně (možná znáte Raega? Tak právě s ním vytvořili videoklip, kde to všechno můžete vidět :)), když s ní jde večer ven nebo jak by mělo a nemělo vypadat domácí stolování (a to mě vážně pobavilo mrkněte sami :) Všechno vtipnou a nenásilnou formou, tedy takovou, která bude mít podle mého nejlepší dopad :)





To by bylo dneska vše, pracujte na svých dobrých vlastnostech, chovejte se hezky, buďte milí a dělejte ze světa krásnější místo... třeba pak budeme moci všichni být hrdinové a bude na světě vážně krásněji :)

Mějte se báječně, Vaše V.

2 komentáře:

  1. Vypadá to opravdu zajímavě, už teď jsem zvědavá... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujeme moc Veru, strašně se na to těšíme <3

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥