neděle 11. září 2016

New in! dobroty a nové místa

Ahojte, jak se daří?
poslední dobou se mi nastřádalo hned několik dobrůtek, které by ocenil nejeden fitnessák a tak si říkám, že by byla škoda se s Vámi o ně nepodělit. Které za to stojí a které méně?



Ovesnou kaši můžu pořád a i po těch letech co ji snídám se mi nikdy nepřejí. Občas si ji dopřeju jen s bílkami a karobem. Sladkost se snažím řešit různě. Naposledy jsem objevila stévii, která je výborná. Nemá takový ten ocásek, který většinu lidí odrazuje od používání. Vysoká sladivost a sáček asi za
30 Kč. Myslím, že je z Brna ze zdravé výživy ve Vaňkovce.  


Quest barky nejsou tyčinky, které by potřebovaly dlouho představovat, občas ji k nákupu přidám i já. Někdy se na svačinku prostě hodí a z proteinových tyčinek mají jedno z nejlepších složení (až na ten palmový olej:(. Čokoládová s mátou mi chutná moc a vedle té s bílou čokoládou a malinami je pro mě jedna z nejlepších. Oproti tomu arašídové máslo docela zklamalo a už bych si ji nekoupila. Vychází přes 60 Kč. Objednáno z kulturistika.com


Když jsem vybírala protein, uvědomila jsem si, že za celou dobu, co se fitness věnuji, jsem neochutnala ty věhlasné Reflex proteiny. Nechala jsem se zlákat příchutí banana topfee pie a je to bez přehánění jeden z nejlepších proteinů, které jsem kdy měla. Akorát sladký, není prašný, perfektní rozpustnost, do kaše jedna báseň. Už chápu, proč to jsou tak chválené produkty a tady fakt platí, že za kvalitu se oplatí připlatit. 900g vychází na 825,- Kč, složení je skvělé. Rozhodně stojí za vyzkoušení. K dispozici tady 


Proteinové kafe jsem taky přihodila do balíčku na kulturistice, protože občas ráda zkouším nové dobroty. Tohle ale není věc, kterou bych si někdy objednala znovu. Takové trochu kávové mlíčko (co bych taky s 2% kávového extraktu čekala :D) Neoslní, neurazí. Milovníci ledového kafe si třeba pochutnají, já zůstanu radši u pořádného pressa :)


Šmakouny miluju a to vy víte :) Na cesty jsou mi nejvěrnějším společníkem. Protože bílkoviny chápeš :) Tahle nová verze provensálského koření je moc dobrá a vedle mexika si ho řadím mezi favority. Sice je dost slaný a já bych té slanosti ubrala, jinak ale není co vytknout. Nejlepší svačina na cesty :) K dostání určitě ve Vitalandu ;)



Kakaové buttonky patří k té nejvíce hořké čokoládě, kterou jste ochotni koupit (tedy čisté kakaové boby) nicméně já tu kakaovou chuť miluju a do pečení buchet nebo jen tak na ranní ovesnou kaši mi to příjde jako skvělý nápad. Teoreticky by se daly i rozpustit a smíchat třeba se stévií a udělat si tak domácí čokoládu sladkou podle Vás :) Variabilní a moc dobré :) Jsou z My proteinu k dostání tady, za 8,59e



Miluju sýry a tak byla jen otázka času, než tohle vyzkouším :) Bez laktózy, jen bílkoviny a tuky. Řekla bych dobrá svačinka, ale nezasytí Vás to ani omylem :D Zahučí to do Vás ale raz dva, pokud máte rádi sýry. Zdá se to být dobrou alternativou ke klasickým brambůrkům večer u televize :)
Objednáno z aktinu, myslím, že balíček stál kolem 30 Kč. (ještě že se znám a objednala jsem si ten nejmenší :D)







 A nakonec jedno doporučení do Prahy. Nejsem člověk co by si liboval v alkoholu, ale pozvání do Gin & Tonic jsem si nechtěla nechat ujít hlavně kvůli tomu jídlu :D Přesto mě koktejly, které nabízejí, vážně dostaly. Nikdy jsem nepila nic tak dobrého. Číšník nám donesl (tedy mě a Verunce) koktejl podle toho jak sladké či hořké pití jsme chtěly a trefil to dokonale. Přednesl nám k tomu dokonce příběh o ginu, který v je v koktejlu použitý. Na romantické zahrádce nám pak Chef Kuba donesl jedno z nejlepších jídel, které jsem kdy měla. 
Bramborové pyré s vanilkou je kombinace, kterou bych nečekala ani omylem a dostala mě naprosto. Lepší úpravu brambor jsem v životě neměla :D Krevety a rybíz k tomu dotvářely exkluzivní kombinaci, na to si tam určitě zajděte :) (ale jen do konce září, pak bude zase jiný jídelníček). Pro Verunku Kuba donesl myslím celerové pyré s vepřovou panenkou a grilovanou zeleninou a kaviárem z ginu a ta si taky nemohla vynachválit :) Porce jsou degustační, ale zasytí a tak se tam můžete bez obav vydat i v dietě :)

To je pro dnešek všechno :) Dejte mi vědět co zajímavého jste v poslední době ochutnali vy, ať mám zase co zkoušet :)
Mějte se báječně, Vaše V♥







2 komentáře:

Každý komentář mě potěší ♥