pondělí 27. února 2017

Super rychlá snídaňová ovesná kaše

Ahojte! 
Delší dobu jsem pro Vás nepřidávala jen tak recepty a tak to hodlám ve spolupráci s BENU.cz napravit. Na to jak vařím ovesnou kaši se mě ptáte hrozně často. Nejčastěji ji připravuju tak, že povařím ovesné vločky ve vodě a po zhoustnutí vmíchám protein.... Ale protože kaše miluju na sto způsobů, když se objeví nová možnost jak si ji užít jdu do toho. 
Tentokrát jsem se rozhodla vyzkoušet snídaňovou směs z Alnatury, která má super složení, jen celozrnné ovesné a špaldové vločky, oříšky, burizony, amarant a vanilku. Stačí zalít horkou vodou nebo povařit jak jste zvyklí a je to. Rychlovka a ke všemu výborná. Oříšky tam udělají divy. Zkusila jsem ji uvařit v neslazeném ovesném mlíce (které bylo kupodivu dost sladké i tak) a bylo to tak dobré, že jsem po dlouhé době neměla potřebu do kaše přidávat protein pro dochucení. Bylo mi líto to chuť proteinem přebíjet...Třeba Vám zachutná jako mě :)


Na porci:

1 čajová lžička medu
Hrst mražených lesních plodů

Snídaňovou směs smícháme s mlékem a na mírném ohni vaříme za stálého míchání do zhoustnutí. V průběhu vaření si na další plotně rozehřejeme lesní plody. Poté, co pustí šťávu stáhneme z ohně a vmícháme lžičku medu. Kaši servírujeme ozdobenou horkým ovocem a posypanou semínky.  

Tak ať se Vám lépe vstává :)
Mějte se báječně, Vaše V.

1 komentář:

Každý komentář mě potěší ♥