pátek 13. července 2012

POP pilates!

Ahoj holky, chci se s Vámi podělit o mou současnou závislost!
Stalo se jím cvičení s Cassey Ho. Znáte ji?


Je to instruktora pilates a fitness, za své domovské města uvádí jak Los Angeles tak San Francisco. V roce 2009 dokončila studium biologie, medicíně se však věnovat nechtěla a proto začala předcvičovat pilates v malém studiu přímo v kampusu. Díky tomu se pak pilates stalo součástí jejího života. Další rok založila oGorgeous(eshop s věcmi vlastního designu), díky tomu, že nemohla najít správnou tašku na cvičení. Její první návrh tak byla taška s dostatkem místa i kapes na věci potřebné k cvičení.

Své první video s pilates natočila po dokončení studia. Nebylo jich zpočátku moc, díky jejímu pracovnímu vytížení(pracovala v oblasti módy). Poté co s prací skončila, rozjela se šňůra natáčení:) Z počátku nevěřila že by její videa mohla někomu pomoct, ale motivovalo jí to v její práci instruktorky. A co se nestalo? Lidé začali její videa sledovat a využívat k zdravému životnímu stylu, číst její blog. Díky tomu je její životní styl její prací.

Její blog se spoustou receptů, tipů, videí, kalendářem cvičení a všeho možného najdete zde. Její videa také najdete na you tube a má účet na twitteru i facebooku.



Doporučuji její challenges neboli výzvy, což jsou velmi intenzivní cvičení v několik minutách. Řeknete si pět minut? to nic není...ale na konci už nemůžete vydržet:D Moc se mi líbí její nadšení a povzbuzování, má hezkou angličtinu takže jí jde dobře rozumět. Mluví celou dobu cvičení což Vám dodává pocit že je to pro ní lehké a to mě osobně pohání zvládnout to taky. Nejvíce motivační ale je, pokud se podíváte na staré video, kde byla taková normální a na nové video, kde je krásně vyrýsovaná. To je důkaz, že její videa fungují a její tělo je fakt krásné;) Zamilovala jsem si její řadu cvičení bikini blaster, kdy každé video je zaměřeno na určitou partii a nevynechává ani tzv. madla lásky na něž se cviky těžko hledají. Pro cvičení Vám stačí připojení k internetu, karimatka a prostor.

Videa si můžete skládat dle vlastního uvážení, podle toho kterou partii chcete zrovna cvičit(doporučuji ze startu začít zlehka jedním videem, aby jste si zvykli na zátěž, poté přidávat a na jednu partii odcvičit několik videí, která jsou zpravidla dlouhá kolem 13-ti minut) nebo také můžete jet podle jejího cvičícího kalendáře, který najdete zde. Novinky na blogu můžete sledovat prostřednictvím newsletterů, které po registraci chodí na Váš mail. Pro představu vkládám video na tricepsy, které je z bloku challenge, je to vážně sada! Ale ten pocit když to vydržíte je báječný;)
Hezké cvičení:)



4 komentáře:

  1. Jo Cassey je skvělá, taky ji mám moc ráda. Necvičím ji každý den, ale alespoň 1x týdně ji většinou zařadím. A její blog čtu pravidelně! Moc se mi líbí její nadšení do života a přístup ke zdravému životnímu stylu. Pořád je tak úžasně vysmátá a ukecaná. Zkrátka mi vždycky zvedne náladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jsi vystihla důvody, proč je i mojí oblíbenkyní;)

      Vymazat
  2. Do POP Pilates jsem se zamilovala asi před měsícem a cvičila jsem její videa denně. Teď mám zase jinou závislost, ale moc se mi líbí, že její videa jsou jednoduchá, krátká a intenzivní. A hlavně díky její ukecanosti mi cvičení rychle utíká!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥