pátek 7. září 2012

Párečky...a dobré!

Zdravím Vás!
Jak se máte? už Vám začala škola? nebo jdete do školy až ke konci září jako já? popřípadě zůstáváte v pracovním koloběhu?
Já mám školu moc ráda(zní to strašně šprťácky), je to hlavně z toho důvodu, že si odpočinu od práce, dostanu se do jiného prostředí a prostě mě baví získávat nové, někdy i zajímavé informace a zapisovat si je. Taky mám ráda spolužáky a obědy, které si v restauracích při školním dni dopřáváme. Samozřejmě co se učení týče, už to tak horké není:D

Dneska pro Vás mám tip na super párky. Možná si řeknete, že uzeniny, tedy hlavně párky moc se štíhlou linií nekamarádí. No určitě záleží KTERÉ párky;)Když si dobře vyberete, nemusíte se jich vzdávat.

Já doporučuji tyto Vodňanské. Jsou bezlepkové a navíc mají známku KLASA, což je pro mě tip na kvalitní výrobek. Obsahují jen 10% tuku(což je skvělé, protože obsah tuku u párků většinou bývá kolem 30%). Výčet složek je velmi krátký, což je určitě dobře;) Obsahují 61% kuřecího masa. Možná si řeknete, že je to málo, a měly by mít přes 90%...ano párků s obsahem masa přes 90% je jako šafránu, avšak důležité také je, co doplňuje zbylých 39%. V tomto případě je to vláknina a koření a to není nic špatného. Takže směle do nákupu!Já jsem je viděla zatím jen v Globusu, za cenu 34Kč.

Co se chuti týče jsou moc dobré, jediné co mi trošku vadí je tužší slupka, trošku ale změkne, když je uvaříte klasicky ve vodě(já jsem je zpočátku ohřívala v mikrovlnce). Nezapomeňte si k nim nakrájet zeleninku;) Dobrou chuť;)

Hodnoty na 100g jsou krásných 644KJ
B 15,5g
T 9,8g
S 0,8g

Máte rádi párky?

5 komentářů:

  1. Párky kupujeme v německu a mají těch 90-96% masa.

    OdpovědětVymazat
  2. určitě vyzkouším! děkuju za tip :)
    http://michallka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Po téhle sérii výrobků už se dlouho dívám. Mají i kuřecí šunku bez éček. Ale bohužel jsem na ně ještě nikde nenarazila. Je pravda, že v Globusu jsem nebyla, takže si nejspíš udělám výlet i tam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že u nás globus není, hned bych je vyzkoušela. U nás jsou párky takové- HNUSNÉÉ! ;)
    Ale super TIP!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥