čtvrtek 14. března 2013

NEW IN!! potraviny

Zdravím nadšence zdravého životního stylu!
Jak se Vám daří? Dnes mám pro Vás takové malé NEW IN, co jsem v posledním týdnu nakoupila za potraviny. Možná mezi nimi bude i pár tipů pro Vás;) Nebo naopak Vás odradím od koupi něčeho co za to nestojí.
Co se mého cvičení týče, tak stále chodím s přítelem do posilovny, nemám zatím vytvořený speciální trénink, ale dodržuji počet cviků a sérií a cvičím většinou celé tělo. Zatím mi to takto vyhovuje, možná po víkendu i sepíšu co vlastně v té posilovně cvičím. S přítelem se hecujem, že do léta budeme k nakousnutí..no ne že by už teď nebyl:D..každopádně zpět k potravinám a pěkně popořadě.




  1. Protein. Je to můj první samostatný protein:) Vždycky jsem jej totiž kradla mému příteli, teď už je ale jen můj:) Tento má 90 g bílkovin na 100 g a vybral mi ho můj drahý s tím, že je vhodný do diety a rýsování. On sám si taky jeden objednal, ale má méně bílkovin a proto je prý vhodný do objemu. Tento má vanilkovou příchuť a stál mě kolem osmi set korun (je to kilovka). Pokud Vás to zajímá, můžu na něj sepsat recenzi;)
  2. Proteinovka. Byla součást naší fitness objednávky z internetu. Má 75 g, jahodovou příchuť a stála kolem 40-ti Kč. Po obědě jsem si dala půlku ke kávě, chuťově dobrá, ale docela sladká na můj vkus. Celou bych ji najednou asi nesnědla. 
  3. Sójová mouka. Pro mě naprostá novinka. Uviděla jsem ji ve zdravé výživě, balení (cca 200 g) za 20,-Kč. Vysoký podíl bílkovin. Zřejmě ji o víkendu vyzkouším do ranních snídaňových lívanečků. Určitě zrecenzuji.
  4. Sušená rajčata kupuji v Globusu, toto balení vychází kolem 30-ti Kč. Skvělý způsob jak ozvláštnit jídlo, pokud nemáte rádi rajčata v oleji:)
  5. Bulgur. Moje nová nejoblíbenější příloha. Stál 26,-Kč. Chutná mi to jako něco mezi rýží a kroupama, určitě doporučím těm, kteří své přílohy rádi obměňují. 
  6. Vlašské ořechy. Zdravý zdroj tuků, který miluji...sleva z 75 na 35 byla pro mě jasný důvod ke koupi.:)
  7. Dobrá vláknina. Tato je s příchutí čokolády a višně. Koupila jsem si jí proto, že absolutně zbožňuji kakaovou dobrou vlákninu, navíc má roztomilý kulatý tvar. Tato má také jen necelých 1400KJ /100 g....ale chuťově to teda není žádná hitparáda. Pokud máte dobrou vlákninu rádi, nedoporučuji koupi této příchuti. 
  8. Datlový sirup. Další nový přírustek pro víkendové snídání. Lívanečky ve spojení tohoto, po datlích chutnajícího sirupu je neskutečná báseň. Láhvička stojí 55,-kč ve zdravé výživě a má necelých 1000Kj/100g což je na sirup slušné:) Zaslouží si mé doporučení!
  9. Troufám si říct, že většina z Vás je stejný blázen jako já do arašídového másla. Proto mám hned dvě. Jedno jsem koupila v Albertu slevněné o 50% (původní stovku bych za něj nedala) a druhé je jistě Vám všem známé máslo z Amerického týdnu v Lidlu:)
  10. Philadelphia milka. se mi na fotku nevešla, každopádně je to věc, o kterou se s Váma taky musím podělit. Je to termizovaný sýr obohacen o příchuť milky. má necelých 1400 KJ / 100g a chutná  naprosto báječně. Pro milovníky čokoládových mazání určitě zdravější a lehčí varianta. Pokud jej namažete na pečivo s tvarohem jako já, dodáte ještě potřebné bílkoviny a skvělá snídaně je na světě:) Normálně stojí kolem 40,-Kč, přítel na ně včera narazil v Globusu za 13,-Kč..asi nemusím vysvětlovat, že koupil rovnou dvě;)
Co nového jste si naposledy koupily Vy?

22 komentářů:

  1. aaaa ta Milka, tu musím taky někdy ochutnat:)
    dobrou vlákninu kakaovou miluju, ale tuhle jsem nikdy neměla (což je asi dobře.), na burákovém másle jsem závislá, a datlový sirup mi nesmí doma chybět:)

    OdpovědětVymazat
  2. To já protein kradu příteli a pořád...:)
    Proteinové tyčinky mám hodně ráda, hlavně během dne, když nestíhám pořádnou svačinu...

    OdpovědětVymazat
  3. philadelphii milkovou mám moc ráda
    a arašídový máslo, jo! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Arašídový máslo, mňam!
    Protein jsem dobrala a znovu nekupuji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my jsme taky teď nějakou dobu doma protein neměli a nic se nestalo;)

      Vymazat
  5. Tyjo, kam chodíš na takový slevy?! :D Já když jdu nakupovat, tak nikdy nikde nic zlevněnýho nemaj :D

    OdpovědětVymazat
  6. z tvého seznamu jsem zkoušela jen vlašské ořechy :D uups,stydím se!
    a mám stejnou otázku jako Bjetka, ty slevy?! :D

    OdpovědětVymazat
  7. holky na slevy mám asi štěstí:) je mi někdy líto dát hodně peněz i když je to hříšná dobrota. V dm mají vždy košíček, kde jse několik potravin z alnatury ve slevě, zkuste se po něm podívat i u vás;)

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrou vlákninu úplně zbožňuji, mám takové ty dlouhé nudle, nevím jestli je to ta kakaová? :D O Philadelphia v Milka provedení jsem už slyšela, zítra si jí taky musím pořídit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty dlouhé nudle jsou bez příchutě tuším, ale kakaová je lepší;) vyzkoušej;)

      Vymazat
  9. Ahoj.
    Super nákup, moc se mi líbí! :) Je pěkný, že ti přítel s tímto pomáhá. Jak jsi an tom s pokrokama, dlouho jsi nenapsala jak na tom jsi, nebo fotka, co? :)
    Oříšky mám moc ráda, a vlašský obvzlášť! ♥
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na zveřejnění pokroků se určitě chystám, děkuji za zájem, zatím to ale není nic s čím bych se chtěla chlubit;) každopádně časem určitě fotečka přibude:)

      Vymazat
  10. nákup je perfektní, ale hláška.. ,,...můj první samostatný protein..." mě dostala do kolem.... :D :D :D :)))))) Máš to tu pěkné... jdu ti to tu prolézt celé :D :)))

    OdpovědětVymazat
  11. Nákup vypadá fakt dobře! :) Každopádně mě hodně zaujala ta Philadephia Milka. :) to jsem ještě neviděla.

    Také bych tě chtěla pozvat na svůj blog. Můžeš se třeba zapojit do výzvy - dřepování. Jedná se o 30denní výzvu. :) Tak kdyby se ti chtělo... Pěkný zbytek dne!

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý nákup! A parádní stránečky, jsem novou čtenářkou ;) musím se tu pořádně porozhlédnout, protože se mi to tu moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  13. datlový sirup mi strašně chutná!:-)máš super blog!:-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥