čtvrtek 11. dubna 2013

Jen tak o mě

Zdravím své milé čtenářky do konečně krásného jarního počasí!
To se na ten svět hned dívá, co říkáte? Když Vás ráno hladí sluníčko po tváři, konečně oblečete svou novou jarní bundu (no a co, že je Vám v ní ještě chladno) a lidé se konečně nemračí a všechno je tak trošku hezčí:)
Dneska to nebude zřejmě ničím přínosný článek....nevím jak vy, ale já strašně ráda čtu příspěvky formou deníčků. Jak se daná blogerka má. Možná to je tím, že už některé sleduju tak dlouho, mám pocit jako bych je sama znala a tak se ráda dozvídám něco o jejich životě. No proto jsem se rozhodla pro takový příspěvek taky:)

Co je nového?
Co se týče mého zdravého životního stylu, nic zásadního se nemění. Jsem v hubnoucí fázi (6800Kj). Ano, zase hubnu. A řeknu Vám proč. Protože udržet si váhu je mnohonásobně těžší než se na ni dostat. Fakt. Když hubnete víte prostě že něco nesmíte, že už máte sacharidů dost a tak si to nedáte. Ale když už jste tam kde chcete tak si přece můžete dopřát, tak si dáte skleničku vína a dobrůtky na večer...no jo, jenže pokud nemáte dostatek pohybu (což jsem přes zimu teda neměla) tak se to zákonitě někde odrazí že jo...třeba na Vašem zadku. No a tak, když jsem se náhodou změřila metrem (váha mi doma nefunguje, upřímně ani mi to nevadí), zjistila jsem, že mám o pár cm více než před tím, tak zase koukám dělat vše pro to, abych byla do léta jako laňka. Přece chci aby mi to fitko k něčemu bylo, že jo:) Takže si teď hlídám zase jídlo, ale není to nic strašného, docela to mám v oku, přesto si to zapisuju, protože bez toho se mi to hlídá těžce. A přidala jsem si na pohybu...když už je konečně jarně, začnu běhat..jupííí;)

LW - choreografie That´s good a ohlášení vítězství:)
Když už jsme u toho pohybu, určitě víte, že závodně tancuju v jedné havířovské skupině a právě nám začala taneční sezóna. To je na celém roku to nejlepší, vidět ostatní skupiny jak na sobě zamakaly, jaké mají nápady, potkáte známé tváře a ta atmosféra je absolutně k nezaplacení. Nedejbože radost, když se hezky umístíte nebo dokonce vyhrajete;)Minulý týden, jsme trávili víkend v Opavě a musím říct, docela hezky jsme se umístili. Nemluvím o mladších velmi šikovných dětech, my s hlavní věkovou jsme získali dvě krásné druhé místa v extralize (je to takový tématický tanec s názvem Angels & Demons, hudbou i dějem se snaží trošku přiblížit souboj mezi anděly a ďábly a abychom se nemuseli rozhodovat kdo bude kdo, dali jsme si kostým napůl;) a s jedním takovým pokusným tancem, kde jsme se spojili se skupinkou kluků, jsme dokonce vyhráli;) Ta radost je k nezaplacení. Pro ilustraci přikládám fotku, na které jsme se právě dozvěděl i, že jsme první + druhou, z toho druhého místa;) Tento víkend se chystáme na mistrovství Moravy do Brna, tak držte palečky:)
S tou nejlepší přítelkyní na světě, regionální soutěž v Opavě.

Co se našeho bydlení týče, jsme ve fázi čekání, čekáme na peníze z banky a ještě nějaké papírování ze strany prodejce. Doufáme však že už max. do 14-ti dnů dostaneme přístup k bytu a začneme ho upravovat. Jako první jde na "holení" koupelna. Chtěli bychom ji udělat do přírodních barev, namixovat velkoformátové kachličky s mozaikou:) V neděli jedeme do Polska podívat se na spoustu věcí, já teď každou chvíli trávím na inspiracích na internetu...no co Vám budu povídat, jsme natěšení jako malé děti. Pokud Vás to zajímá, můžu pak přidat nějaké fotečky z rekonstrukce bytu;)

Co je u Vás nového?
PS: konečně jsem vyzkoušela polentu a kokosový olej:)

6 komentářů:

  1. Určitě hoď fotky z rekonstrukce bytu, mám ráda tyto změny před a po :)...
    Jinak s tím jídlem máš pravdu, člověk se chvíli nehlídá a jde to nahoru jedna báseň...pak dolů je to milionkrát těžší...a je to pěkně nefér :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! kdyby to tak bylo naopak:D fotky bytu teda přidám;)

      Vymazat
  2. Držím ti palce, ať ty centimetry zase zmizí! :)
    Můžeš sem hodit i fotku třeba postavy, jak a co se změnilo, už sem ě dlouho "neviděl" :)) A máš pravdu, také u některých blogerů mám pocit, jako by to byli mí kamarádi! :D
    Určitě sem hoď fotku rekonstrukce bytu, zajímá mě to! :))
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  3. A nemáš nějaké video, kde bychom se na vaši taneční skupinu mohli mrknout? :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥