pátek 16. května 2014

Music please!

Zdraví do upršeného počasí.
Jak ten pochmurný nečas zvládáte?  Mě těší že je pátek a že na příští týden už hlásí hezky teploučko, navíc jsem se úspěšně poprala s nejtěžší zkouškou semestru a to už je pořádný důvod k dobré náladě :D tak se s tím tak nějak v pohodě vyrovnávám :D

Abych Vás uvedla do obrazu, už jsem si nasadila dietku. Myslím, že dvě kilča nahoře bohatě stačí, navíc už jsem se necítíla moc dobře a myslím si že už není třeba nabírat...naopak je načase zbavovat se tuku. Radši hezky pozvolně, ať spolu s ním odejde co nejmenší množství svalů. Jaké jsou teda změny v jídelníčku?
Je jasný, že jsem si ubrala sacharidy, teď jich hodlám jíst v netréninkový den 180g a v tréninkový 120g. Bílkoviny jsem měla nastavené docela vysoko, takže ty prozatím nechávám tak. Tuků budu mít prozatím cca 40-50g na den. Uvidím, jak rychle se bude tělo toho tuku zbavovat, popř. si to ještě upravím. Na posledním semináři jsem se dozvěděla, že v dietě by nemělo vadit kyselé ovoce (citrusy, bobuloviny aspol.), takže si je na snídani prozatím ráda nechám :D Trénink si budu muset taky upravit, ale abych byla upřímná, nejsem si v tom na sto procent jistá...ale už hledám někoho kdo mi s ním poradí ;) (možná Vás překvapí, že nemám trénink od Roberta....no řekl mi, ať se vrátím k původnímu tréninkovému plánu a to já nechci. Byly tam cviky pro začátečníky...takový trénink je pro mě krokem zpět...a to teda ne, já chci jít dopředu!Takže se teď snažím si trénink sestavovat sama, ale brzy už mi s ním snad bude radit někdo jiný;)) Nicméně to pro mě momentálně znamená více opakování, kratší pauzy mezi sériemi a více kardia.


Dietka...protože stehýnka to už potřebujou jako sůl :D
Většina lidí které znám poslouchají při cvičení hudbu. Já taky, asi už víte, že bez sluchátek na uších mě ve fitku nepotkáte. Snažím se hudbu obměňovat a pořád hledám inspiraci pro můj playlist. Tak jsem si řekla, že se podělím o písničky které mě teď baví a pomáhají nakopnout a vydat ze sebe maximum. Na oplátku budu ráda, když se i vy podělíte o svoje favoritky.











Jinak písničky si do mobilu nestahuju, ale poslouchám je přes aplikaci youradio, kterou mám stáhnutou do mobilu, volím si vždycky sekci populární novinky. Třeba se Vám bude taky tahle aplikace hodit ;)
A co vy a Vaše nakopávačky?
Vaše V♥

22 komentářů:

  1. já normálně se sluchátky necvičím, potřebovala bych mp3ku nebo tak něco, mobil je děsně velký :D (a navíc se bojim, že ho rozbiju :D) ale včera jsem po dlouhé době šla na pás se sluchátky, dám shuffle play na spotify a první písnička co na mě vyskočí - work bitch .. tak jsem si řekla, GOT IT, a šla jsem na to :DD karma prostě ... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jojo ta písnička mi začne hrát většinou když už nemůžu :D náhodička;)

      Vymazat
  2. Gratuluji ke zkoušce! :) Mě tohle všechno teprve čeká. :(
    Já většinou poslouchám písničky, které mám stažené do noťasu. Je jich tam tak moc, že ani nevím, při které se mi cvičí nejlépe, ale asi to jsou spíš písničky ve stylu disco a tak. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky potřebuju pořádné beaty;) díky moc, ještě dvě, ale ty už nebudou takové utrpení. Hodně štěstí!

      Vymazat
  3. Gratuluju ke zkoušce :-) Mi zrovna skončilo zkouškové, tam mám teď na chvilku volno, než začnu dělat na dizertaci :-)
    Myslím, že vypadáš moc dobře už teď :-) Po dietě to bude úplně super :-)
    Já cvičím většinou doma podle videí, takže hudbu neřeším. A když cvičím bez, tak si najdu nějaký náhodný playlist na youtube.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, no to i tobě gratuluju a držím palce na tu dizertaci;) A díky za chválu♥

      Vymazat
  4. Šikovná ! já začínám zkouškové v pondělí a hned mě čekají 4 zkoušky v jeden den :( :D no už teď přemýšlím, kterou vynechám, protože to není v mých silách, navíc když máme s drahým naplánovaný společný víkend (i s cheat day :D ), pak se mi tam taky musí vlézt fitko žejo :D no a učení.. to nevím kde tam šoupnu :( playlist mám celkem podobný :) ale asi 3 písničky jsem od tebe obšlehla :D a už stahuju aplikaci, dneska ji vyzkouším :) jinak mě nesmí chybět u cvičení třeba Ben - bomby, nebo Tsunami a taky Dašenčino WHO! :D
    P.S. už se těším na další info ohledně tvého nového trenéra ! :P
    Měj krásný den :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím ti moc palce hvězdičko, určitě to všechno zvládneš :* Užijte si cheat :D PS: pořád čekám na odpověď :X

      Vymazat
  5. aoj :) dobra je aj https://www.youtube.com/watch?v=8-bDRIILzZ8 A skvela motivacka https://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA :) inak len technicky otazka? ty mas menej sacharidov v treningove dni ako netreningove? alebo to je en preklep?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za tipy:) Není to překlep, je to tak schválně;) Nezávisle na sobě mi to poradili dva lidi co tomu rozumí, že prý tělo má pak větší tendenci sahat do svalových zásob a v regenerační den potřebuje dostatek energie pro obnovu. Tak to teď testuju, jak to bude na mě působit;)

      Vymazat
  6. Gratulace ke zdolání zkoušky! :))
    Ať se ti v dietě daří. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Já nevlastním MP3 bohužel, ale do budoucna si něco plánuju koupit (až budou prachy). Do diety ti držím palce, věřím že to zvládneš.

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji ti Veru :-)!

    Držím palce s dietkou, sacharidy máš nastavené hezky...teď se stravuji normálně, občas si pěkně zahřeším, takže jsem zvědavá, kdy mě popadne dieta zase :D:D...ale jinak jedu pořád hodně kardia...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem viděla včera cheesecake:) Jen si dej, jednou za čas to nikomu neuškodí;)

      Vymazat
  9. Gratuluji Verčo :) Skvělá volba muziky. Chtěla jsem se zeptat: ty máš zaplacenou spolupráci s Robertem, ale nepojedeš podle něho? Není to škoda peněz? A jak dlouho budeš na dietě? Přimlouvám se za inspiraci jídelníčků O:-). Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Robertovi jsem platila vždycky za konkrétní úkon, tzn. za sestavení jídelníčku nebo tréninku. Takže to, k čemu teď chtěl abych se vrátila, už bylo jednou zaplacené a mnou využité. Takže určitě ne škoda peněz. Nejsem rozhazovačná;) Na dietě budu až do soutěže, tzn. jestli to teda dobře půjde až do října. ;)

      Vymazat
  10. Díky za ten tip na tu aplikaci! I na písničky, začala jsem to mít ohrané a tak jsem kolikrát raději nechala sluchátka v šatně! :)) Ale s nimi to jde líp. Jinak k tomu tréninku, já bych zkusila přidat jen kardio a když změníš jídelníček, půjde to podle mě samo :)) no a to počasí...hypnotizuju těch úterních 25 stupňů co mi ukazuje mobil a přeju si, aby už to bylo hned teď! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo kardio přidávám:) díky za tip. Ani nemluv, na konci týdne má být 28°..nádhera :D

      Vymazat
  11. Už teď jsi nádherná a co teprve až to trošku vyrýsuješ..to bude boží forma :)
    Chtěla jsem se zeptat..budu končit objemovku, tak se poohlížím po nějakém izolátu..pamatuji si, že jsi o nich psala a měla několik, který a jakou příchuť bys mi doporučila a považuješ za "top"? Díky moc a měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda děkuju moc♥ No z isoprime od amixu mi nejvíce chutnala vanilka, čokoláda a banán. Teď jsem měla od extrifitu iso90 a ten banán byl top ;)

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥