úterý 15. července 2014

Soutěž

Krásný sluneční den všem.
Včera jsem už avizovala na fcb, že pro Vás mám pár malých dárečků, kterými bych někomu z Vás chtěla udělat radost. Důvod je jednoduchý. Svými krásnými komentáři a zprávami, které mi posíláte mě hrozně motivujete i ve dnech, kdy se i mě zrovna nechce nic :D
Ale od toho tu jsme, abychom si motivaci předávali♥

Protože se tedy bavíme o motivaci, můžete vyhrát tyto věci s motivačním logem Olympie a sice shaker a láhev na vodu, třeba do fitka a nálepku, kterou si přilepíte kam budete chtít. Nesmí chybět nějaké dobrůtky, jsou to oficiální evl´s barky, jedna jablíčková jedna brusinková, k tomu jedna müsli tyčinka a limetková proteinovka.

Pokud o balíček chcete soutěžit není to nic těžkého. Stačí dát lajk blogovému fcb, být čtenářem blogu přes google a do komentářů napsat co je pro Vás tou největší motivací? nezapomeňte připojit svůj mail, abych Vás mohla v případě výhry kontaktovat.

Soutěž spouštím i na facebooku, ale výherce bude jen jeden (mám jen jeden balíček). Pokud jste čtenáři blogu přes google můžete se účastnit i na fcb a zvýšit tak svou šanci na výhru :)

Soutěž potrvá do konce tohoto týdne, tedy do 20.7.2014.
Hodně štěstí
Vaše V♥

41 komentářů:

  1. Mou motivací je pohled na mé tlusté nohy/zadek/.. :D
    cristineor01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak splněno a FB jak soukromý, tak i z mého blogového FB (changelucylife.blogspot.cz) ;-))
    Jinak mou motivací, i když to zní jako klišé, je zkrátka zdraví, nic víc, nikdy nebudu/nemám dokonalou hezkou postavu, kterou by někdo mi mohl někdy závidět, naopak vím, že já budu ta, která bude závidět těm druhým, ale mou prioritou je vědět, že funguji jak mám a jsem spokojená hlavně uvnitř - sama se sebou :-)
    e-mail: Lucie.syslova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mojou najväčšou motiváciou som ja sama, chcem sa stále viac prekonávať a to je niekedy najťažšie matka.andelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. 1- jsem sama sobě motivací, když vidím že na váze je méně, když sportester ukazuje lepší a lepší tepovku, když zvládnu uběhnout víc..........2- můj přítel, když mě pochválí, řekne že jsem krásná, nebo mě jen obejme a nic neřekne:).......3-jeden skvělý blog, úžasné slečny, která mě motivuje dnes a denně:) Tak to jsou mé motivace:)))
    pichova.veru@gmail.com
    pichova.veru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mojí největší motivací byl/je můj děda :) Vždy když jsem v něčem pořádně zamakala, dělala jsem to pro něj... Měla jsem pocit, jako bych mu tu svou sílu předávala na boj s nemocí, který ale bohužel nakonec prohrál... Přesto mnoho věcí pro dědu dělám dodnes, aspoň na něj tímto způsobem často myslím :) V mé motivaci stále žije ♥
    jarca.rihova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mojí motivací jsou lidé kolem mě, kamarádi, rodina. Vždycky mě musí někdo donutit jít běhat, zacvičit si nebo se jet projet na bruslích či na kole, a ani mě to samotnou nebaví :( Ale když už se donutím sportovat, mám celý den hned lepší náladu a dobrý pocit ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Verunko,
    děkuji za super soutěž, ráda si pročtu co vedlo ostatní holky k zdravému životnímu stylu a fitness.
    U mě je to jednoduché a prosté. Nikdy jsem jídlo nijak neřešila, plácala samé sladké a taky to tak vypadlo. Jasně, jako malé holce mi to bylo jedno, jenže potom na druhém stupni mi začalo vadit jak se mi začali všichni posmívat. Vždycky jsem byla z těch, kdo si to víc bere a když na mě ve škole kluk zakřičel - "ježiš, ty máš ale velkou pr**l, tak jsem byla schopná kvůli tomu probrečet celé odpoledne. Bála jsem se hezky obléknout, chodit mezi spolužáky a byla jsem prostě takové to zakřiknuté dítě. Jednoho dne jsem si řekla, že už toho mám plné zuby a že se sebou nenechám takhle vymetat a pustila se do práce :) zdravé jídlo, cvičení, čistá mysl a hlavně pevná vůle. Hodně lidí říká, že když něco chtějí dokázat tak k tomu potřebují důvod nebo to dělat pro někoho. Já tvrdím, že člověk co má pevnou vůli a něco chce dokázat, by to vždycky měl dělat jen a jen pro sebe - aby mohl sám sobě říct, že něco dokázal:) Teď je mi 21 a od základní školy jsem z cesty ještě nesešla a doufám, že se to ani nikdy nestane:) Denča.
    email: denisa.ang@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Motivací je pro mě hlavně přítel, chci, abych se mu líbila co nejvíc, to jde :-) A navíc mě strašně těší, když mě chválí za to, že na sobě pracuju a říká, že jsem jeho vzor. Motivací pro mě taky je vidět všechny pokroky, co dělám :-)
    lenka@sumbal.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Mojí motivací není nikdo jiný než já sama. Zní to možná trochu namyšleně, ale když vidím jaké dělám pokroky a jak jsem vypadala ještě na Vánoce, tak jsem ráda, jak jsem na sobě zamakala a pořád se hecuju a plním si různé výzvy jako třeba Spartan race(příští rok dám trifektu) . Takže makám , abych byla lepší než včera, před týdnem, před měsícem...Takže doufám, že mě ta motivace jen tak nepustí, když ji mám sama v sobě :) Hlavně si říkám, že vše je v hlavě, nikde jinde!!!
    prusova.m.89@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mojí motivací je pohled do zrcadla... Nemyslím to teď tak, že bych vypadala kdo ví jak dobře, právě naopak... Je mi hrozně když vidím ten svůj velký zadek nebo tu pneumatiku na břiše, a to mě nakopne k tomu, abych začala něco dělat a jednou byla spokojená s tím, co tam uvidím :) A taky ráda překonávám sama sebe a není nic lepšího než ten pocit, který máte, když dokážete něco, co vám minule vůbec nešlo a teď najednou to jde samo :)
    Lenka.Matvijova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Mojí momentální motivací je THE BIGGEST LOSER S15. Celou serii jsem zkoukla jedním dechem. Jill, Dollvett a Bob - to je prostě nejvíc motivační trojka na světě. Ať jsou amíci jakykoliv, tak do čehokoliv se pustí, dělají s neskutečnou vervou a zápalem. https://www.youtube.com/watch?v=D9q_YZcG-1c...

    OdpovědětVymazat
  14. Mou největší motivací jsou lidé, kteří na sobě opravdu hodně dřou a jen tak něco je nezastaví. Jedním z nich jsi bez pochyb i ty! Dále je to mé zdraví v budoucím životě a chtíč vypadat a cítit se skvěle v každém věku. :))
    lucyvasatova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. moja motivacia je byt zdrava a fit :)

    OdpovědětVymazat
  16. mou motivací je být lepší a silnější a samozřejmě zdraví
    chaloupkova.ve@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Nevim jestli se tomu da rikat motivace ale neni nad to se probouzet uz s usmevem a s tim ze jsem do toho dala maximum.. Naopak rana po neuspesnem dni jsou tak tragicka ze me nakopnou na sobe zapracovat :-) nik.malkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Veru :) .. Děkuji Ti za soutěž a možnost vyhrát něco, co se bude mému mlsnému jazyku líbit a čím se budu moct ve fitku chlubit (viz láhev). Já sama si jsem velkou motivací. Jsem se sebou nespokojená a sama sobě se nelíbim. Mé pozadí těžko nazvat prdelkou (rozměrově by to byl spíš žert) a celý život jsem se stravovala ne zrovna ukázkově (jako dítě jsem to nikdy neřešila) a vím, že právě díky věku (22 let) s tím můžu něco udělat a odrazí se to nejen na mé figuře, s tím související psychice, ale i zdraví. Moje mamča (a celkově má rodina) nemá, z mého pohledu, zrovna přitažlivou postavu a já chci být jiná. Chci být krásná a fit! Chci se podívat do zrcadla a říct jsi "jo holka, jsi fakt kus". Skvělé na tom všem je, že fitness a zdravým životním stylem opravdu žiju a neskutečně mě to baví, naplňuje. A velkou motivací jsou mi i ostatní slečny, které se fitness věnují a jde to na nich krásně vidět (viz ty). Děkuji ještě jednou za možnost účasti ve tvé soutěži. Užij si krásné léto, Denča (dencabudinska@seznam.cz).

    OdpovědětVymazat
  19. V tuto chvíli cítím silnou motivaci v podobě lahve s Kai Greenem (ne vůbec to není moje slabina :D )

    Postupem času se ukázalo, že motivace v ostatních lidech (abych byla jakože pěkná a štíhlá) není dostačující a teď jsem prostě jen ve fázi, kdy mě nejvíc motivuje můj výkon, moje pocity a že z toho mám radost :) Prostě se chci dobře cítit :)

    zzdenika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Podporu mám všude kolem, hlavně v příteli, ale největší motivací jsem stejně sama sobě já, motivuje mě, že každý den/týden dokážu zvednout o něco těžší činku, uběhnout o kilometr víc nebo svou trasu rychleji atd. Další velkou motivací je také pohled do svého šatníku, protože jsem blázen a pořád si kupuju "až-zhubnu-oblečení", takže mám plné skříně věcí, do kterých se zatím nevejdu :D

    bjetka.kotrbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Pro mě asi blogy jako je ten tvůj, fotky apod.. :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Motivace, dlouho mi trvalo přijít na to, proč tohle všechno dělám? Zprvu jsem si myslela, že pro lidi kolem. Prostě, že chci abych vypadala lépe a oni mě obdivovali.
    Byla to blbost, nikdo nemůže ocenit tu dřinu, kterou pro sebe děláme. Proto zdravě jezme a cvičme jako o život jen a jen pro sebe! Protože ostatní nikdy nevidí ty litry potu, naježděných kilometrů, nazvedaných tun a spoustu bolesti (hlavně po leg day:D)
    Každý den, kdy vstanu z postele a dopravím se do posilovny (nejlíp na kole) postavím další pomyslnou příčku žebříku k mému cíli. Každý ho má jinde, sama nevím kam se chci dostat, ale každopádně vím, že mám na víc, stačí jen dřít a nevzdávat to!

    Život si musíme užít a žít, nejen přežívat a trápit se, když něco nejde :)

    OdpovědětVymazat
  23. Mou motivací je hlavně můj vlastni pocit, že pro sebe něco dělám, a že se ke svému tělu nechovám jako 152562563 lidí co se cpou hambáčema a stěžují si jak jsou tlustí :)
    fitmaddie.blogspot.cz
    fitmaddie24@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj,
    mojí největší motivací je ukázat svému okolí (především rodině), jak zdravě žít a být jim jakýmsi vzorem :) Samozřejmě mě to také baví. Baví mě vidět pokroky v zrcadle i na metru. Radost mi dělá i to, že se mnou začala běhat dokonce ségra, která ke sportu měla vždy daleko. Snažím se rodině ukázat nové možnosti v kuchyni, nové recepty i suroviny. Na oslavy vždy upeču nějaký zdravější moučník a vždy se dostaví uznání (i když třeba jen od jedné osoby :D). Zkrátka mě zdravý životní styl nabíjí. Po cvičení nebo zdravém jídle se dostaví pozitivní nálada sama, takže jsem i šťastnější a snad i milejší ke svému okolí :)
    jararuze@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Mojí motivací jsem pro mě asi já sama. Nemůžu si říct, že chci vypadat jako třeba Lucy Liu, protože vím, že tak nikdy vypadat nebudu. Chci to být já, chci být krásná sama pro sebe. Když se na sebe kouknu do zrcadla to je pro mě motivace. To, jak vypadám mě motivuje, abych to nezvdávala a pořád pokračovala. Vidím, že mám velké břicho a tlusté nohy a já je mít nechci! Chci se toho zbavit a to je ta motivace. A až se toho zbavím, budu vědět, že už to nechci zpátky. To všechno mě motivuje. Dělám to pro sebe a chci se cítit dobře. I kdybych to měla dělat jen pro ten krásný pocit po cvičení :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj :))
    ..vždycky jsem tíhla k pohybu ale až poslední půlrok jsem se zamilovala do činek..Zkrátka mě to baví..Posilovna je to, díky čemu se těším z každého dne..Těším se na keždé jídlo, na každé překonání sama sebe..Motivací mi je, že po x letech ztracených s anorexií a následnou bulmií a přejídáním jsem konečně chytila správný směr, mám radost z bytí , z jídla a mám se konečně ráda. Sleduji holky jako Adenike, Beautygloss, Bloss, Andreiu Brazier, tebe (♥):D,pak fandím holkám bikinkám, co chodí k nám do fitka..Líbí se mi, že mám víc energie a můžu být pyšná na svůj jídelníček, na to že mám koníček a netrávím mládí v hospodě...Zkrátka to miluji a je to to, co mě opravdu dělá šťastnou:)
    misimaleckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Mojí největší motivací je dívání se na moje staré fotky :) na jednich mám skoro 100 kg a na dalších o půl roku starších už jen 50 Kg a motivují mě k tomu, že už ani do přejídání ani hladovění se už dostat nechci :)
    celzy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  29. mojí největší motivací je tvůj blog! :-)
    a.moudra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Chci být atraktivní, silná a zdravá žena. Nejvíce mě nakopávají ftness fotky a blogy jako je ten tvůj. :)
    veroniste@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Popravdě? Ze začátku to bylo hlavně, to vidět výrazy těch lidí a "přátel", kteří mě od toho odrazovali a mysleli si, že to nikdy nezvládnu. Po chvíli, kdy jsem si o trošku "srovnala" v hlavě, jsem zjistila, že jednoduše chci být lepší, než jsem byla a nechci dopadnout jako některé mé vrstevnice, které výdám každý den...Takže vlastně ony jsou mojí denní motivací, motivací k tomu abych to nevzdala a k tomu abych to dotáhla do cíle, který již je nadosah!
    PS: Ty obličeje stáli za to ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Pro mě je motivací každý můj pokrok, klidně jen maličký. Protože každý by měl být vlastní motivací, stačí, když vím, že jsem udělala jen malý krůček v před a právě to mě motivuje, aby to nebyl jen krůček, ale krok<3
    fitannie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky ♥
    Nejprve musím říct, že motivace je věc bez které bych ve svém snažení nevydržela tak dlouho. Je pro mě strašně důležitá jako psychická vzpruha, když se mi třeba zrovna nedaří nebo mám jen slabou chvilku. :) Řeknu si.. "Proč to dělám?" a hned mám lepší náladu, a chuť.
    Zároveň cílem mé motivace je být zdravá, šťastná a fit :)) Zdravě žít, a užívat si života. :)

    email: baru@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Mám spoustu motivací.Mezi ty důležité patří například POKROK-Nevidím ho sice každý den, ale o to je vyjímečnější a více si ho užívám.Táhne mě ku předu, když už jsem občas napochybách.
    Dále TEN POCIT, když cvičím a hlavně po cvičení.Když během cvičení nemůžu už dál (myslí si mozek), ale já jdu dála poté, co skončím se cítím jako mistr světa a vítězný světoví maratonec.
    Dost mě také motivují obrázky mých hlavně hereckých vzorů a vidina, že mi bude ještě líp a líp.
    Ale tou největší motivací je stejně PROSTÁ RADOST z každičké fyzické aktivity.Kdyby mě to nebavilo, tak to nedělám.
    theia.gab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Období kdy jsem vážila opravdu hodně málo už nechci nikdy zažít. Miluju ten pocit energie a síly, který se den za dnem zvětšuje. Motivuje mě také možná vidina mého budoucího povolání, kde té síly bude opravdu hodně zapotřebí :D S každým dalším pokrokem se více přibližuji ke splnění přijímacích zkoušek. A ten pocit, že na to mám, je k nezaplacení :)
    7bfranco@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Moje motivací je to když vidím výsledky, když změnu na mně ostatní poznají a chválí mě. Je to skvělý pocit :-) Opora v blízkých je důležitá 😉
    Sleduju tě všude kde mužů 😃😁
    (PS. Strašně ti závidím tvojí bránu na jídlo 😁)
    diana.liss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Ten pocit, když přijdu z gymu, jsem utahaná, pot mi teče po bradě, smrdím, srdce mi buší radostí, mám skvělý pocit, že něco dělám pro sebe, pro svoje tělo! Večer padnu do postele a vůbec o sobě nevím.. krásně se mi spí a hřeje mě to, motivuje, abych si příště dala zas...
    marie.sever@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Velko motivací jsou pro mě fotky z "doby hubené" ..když jsem takhle mohla vypadat před několika lety, musí to přece jít zpět se k té postavě propracovat.. :-) nedávno jsem začala běhat a za rok bych chtěla běžet We run Prague, takže motivace pro běhání je jasná :-)¨
    kaci.sourkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Největší motivací jsou moje výsledky-moje fotky, výsledky měření, váha, zrcadlo. Dále lidi kolem mě, které mě podporují, ale i ti kteří mě zpočátku odrazovaly, to mě ještě víc nakoplo!!! Další motivací. která možná není úplně obvyklá je moje "Maruška" , pro vysvětlení Maruška je pani vystřižená z časopisu, která předtím asi vůbec nebyla Maruška, to až když jsem si jí já po vytržení z časopisu vytrhla. Měla pusu umazanou od čokoládovýho dortu, na jedný straně měla dort před sebou a na druhý byla už po tom, co ho szhamstla, musim říct, že Maruška má dosti korpulentní postavu, ale byla mi obrovskou oporou v mých začátcích, kdy jsem "nad ní" dělala výdrž Core a říkala jí, dělej makej se mnou,necpi se! Nebudu jako ty, Maru, pojd! Jo, možná jsem blázínek, to já teda vlastně určitě jsem, ale to je to, dělejte to, co Vás baví, milujte to a půjde to samo bejbátka! -. ted bych sem chtěla dát pusinku, ale jak jsem v práci na klávesnici, tak za boha nemůžu přijít, kde je zašantročená ta hvězdička, takže pusu a pááááá ;) Jo a mailík: michaela.smejkalova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Mou největší motivací je mé zdraví a zdraví mé rodiny.. tudíž i ten čtyřměsíční prcek, který mi leží v postýlce.A proč zrovna naše maličká? Chci, aby ve mne měla vzor a "zdravý" základ do života.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥