čtvrtek 25. září 2014

Předzávodní zařizovačky...anebo volný tok myšlenek

Co všechno je třeba zařídit?

Hlavní věc jsou plavky to je jasný. Je třeba najít někoho kdo je ušije. Na internetu na mě vykukuje několik velmi šikovných švadlenek ze Slovenska...chtělo by to někoho blíže...kolik že stojí vlastně takové plavky? ty se spoustou kamínků by se mi líbily...cože? 3.000,-??? aha tak už se mi tolik nelíbí...
Vždyť maminka mojí nejlepší kamarádky je ta nejšikovnější švadlenka, určitě by to zvládla...má doma i plavkovinu? že mi ji dá k dispozici? Rozhodnuto. Sama musím sehnat jen výztuže, asi nějaké vycpávky (prsa už dávno odešly, ani se nerozloučily, mrchy)...pak nějaké kamínky, to dá rozum.

Paní v galanterce říká, že výstuže do plavek je těžké sehnat, ať si radši koupím nějaké plavky a rozstříhám je kvůli těm výztužím...cože? :D
Jdu do jiné galanterie, kde zlaté paní vytahují výstuže podle mých představ. Pod nosem mi mávají i silikonovýma vycpávkami...ty by se taky mohly hodit. Píšu švadlence. Vycpat se to dá čímkoliv...oukej, aspoň ušetřím.

Na aukru jsem našla kamínky, snad budou krásné a lesklé. Teď už je jen objednat. A ještě nějaký kamínkové štrasové pásky na ozdobu...to bude taky ještě oříšek.

Boty. To není jen tak. Platforma totiž musí být do 1cm a podpatek max 13cm...navíc nesmí mít uzavřenou špičku a patu. Hledám na internetu ty klasické průhledné nazouváky..cože? 2.000,-?? Kurde kde na to ty holky berou...chodím po asijských obchodech a hledám nějaké společenské páskové kamínkové boty. Snad nějaké ulovím...maximálně vím, kde na netu sehnat ty předražené cukle.

Co dál? No vlasy, to dá rozum. Rovnou se objednávám ke kadeřnici na den před závody, aby mi dodělala melír. Domlouváme se i na účesu, který by měl přežít noc. Snad jo...ty moje rovné vlasy většinu vlnek neudrží. Kadeřnice slibuje, že to bude pěkné. Hodlám ji věřit :D

To máme 500,- za ušití plavek, 500,- za kamínky, 160,- za výstuže. Nevím na kolik mě výjdou štrasové pásky... Když to tak spočítám, mohla jsem si je vlastně rovnou nechat ušít na tom Slovensku...a ušetřila bych si čas obíháním obchodů a lepením kamínků na plavky :D Tím bych ušetřila i nervy které u toho budu mít, to vím dopředu!
Boty snad seženu nějaké páskové plesovky kolem 500,-Kč. Kadeřnice 700,-Kč, barva na tělo cca 1.000,-Kč. a to ještě nemám žádné náramky a náušnice, to přeci musím mít. Jo ještě startovné 200,-Kč....plus nějaká ta cesta. Měla bych začít trochu šetřit...Když v Nike mají ty super legíny na cvičení. A cvičit se mi musí dobře to dá rozum, protože na ty závody potřebuju hlavně krásné tělo....No tak legíny a pak už budu muset šetřit na ty závody!Jo a v sobotu je po třech měsících cheat day. To bude taky pěkně drahý den. Ten den ale rozhodně šetřit nebudu. Zmrzlinu si musím dát a pizzu taky. A ovocný salát s choceňským jogurtem, to dá rozum. Uvařím na snídani ovesnou kaši z mlíka a zasypu to kokosem...a opečeným banánem, oříšky v karobu, hořkou čokoládou, medem, philadelphií milkou....neee ať už je sobota :D :D No nic, tak od příštího týdne! :D

Plno hodin, rychle zobnout synefrine, kofein, bcaa a šup na trénink, dát tomu zadku co proto. Protože ten potřebuju na ty závody ze všeho nejvíc, že jo ;)


Nad čím teď nejčastěji přemýšlíte vy?
Vaše V♥


42 komentářů:

  1. Už se těším, až to uvidím na živo :-* Právě pár dní přemýšlím nad tím, jak zpátky dojít k zapálení a vytrvalosti. V pondělí začala škola a najednou je to už o něco těžší se k něčemu dokopat :( . Ale většinou stačí zkouknout pár fotek a to i tvoje, krásko, jak jsi vypadala na svém úplném začátku a kam jsi to dotáhla a jsem zpět ! Jsem na začátku a všechno si teprve tak nějak v hlavě skládám. Moc držím palce a těším se na listopad v Ostravě :-* Hanka G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pusť si tohle video http://youtu.be/IErJFVzvKdQ a šupej něco dělat :*

      Vymazat
    2. Kurnik, to je takový kořen !!! :-D Je super vidět, jak se od Krále kožichů dostal k těm sexy a skvěle padnoucím oblekům :-) Myslím, že si něco takového musím vytisknout, nějaké to motto, aby mě každé ráno ujistilo, že to fakt stojí jen na mě!! Ne, na nikom jiném :)

      Vymazat
  2. Já ti tu sobotu závidím!!! Ale opovaž se to hodit na instagram! A nebo víš co? Jo! Hoď to tam. Ať vidím, čím vším ses odměnila za tu všechnu dřinu :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě nevím, jestli to budu dokumentovat, ať se pak nemusím stydět co všechno jsem sežrala :D

      Vymazat
  3. Ty bys zazářila i v úplně obyčejných plavkách Veru! :)) (i když kamínky samozřejmě neuškodí :DD)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Veru:-)
    jakou značku BCAA beres?
    díky

    OdpovědětVymazat
  5. Mně je tak sympatická tvá skromnost, ani jsem neměla představu, že je to vše tak drahé a musíš to pořizovat sama..taková krásná slečna, že se nenabídl nějaký sponzor? :(
    p.s. nekecej, že nemáš prsa, vždyť je na fotce vidím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No představ si že nenabídl, nevím kde je chyba :D :D ty prsa..znáš push up efekt? tak to jsou ty prsa :D

      Vymazat
  6. Neboj beztak budeš kočka, i kdyby bylo o kamínek víc, protože se na ně prostě usměješ, tím svým sluníčkovým úsměvem, ukážeš jim svalíky a bude to! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Už sa teším keď nam ukažeš fotku v tych plavkách, v ktorých len tak zariažiš! Aj keby to boli hocijaké obyčajne bez kamienkov, zaujala by si tak či tak, ako Markét napisala :) Vyzeráš úžasne, máš môj obdiv a si veľká inšpiracia, Veru :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aaa i já se taky hrozně těším na ty plavky. A na celé to závodění. Jsem hrozně natěšená, díky moc :*

      Vymazat
  8. vypadáš naprosto dokonale, to je to nejdůležitější :) doufám, že uspěješ, moc ti fandím :) a teda 1000 jenom za tu barvu...to je peněz...to je pravda, ale tak snad se všechny investice vyplatí!

    OdpovědětVymazat
  9. Měla jsi tam jít bez plavek, to bys to vyhrála na tisíc procent :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem zvědavá na soutěžní fotku, určitě budeš koooča :-). Článek pobavil :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě že existují pushupky, jsem na tom stejně jako ty :D Od té doby, co nejsem prasátko, se mi prsa postupně pořád zmenšují a už to lepší nebude... jednou si je chci nechat vyplnit, ale zatím na to nejsou finance a podprdy to umí zachránit :D
    Jinak je to masakr, ty ceny... přesně takto jsem si myslela, že to stojí. Je to prostě drahý koníček, ale zato kouzelný a pozitivní energií nabíjející. :) Držím palce ať to vše zvládneš! Jak duševně, tak finančně.
    Jinak je pravda, že by jsi zážila i v plavkách bez kamínků, ale kamínky jsou prostě top! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko přesně tak. Mám stejné plány a stejně limitující možností peněženky. A blýskat se to musí! Já jsem totiž straka obecná, ale pšt!

      Vymazat
  12. Moc ti fandím! A soucítím s tebou, s penězi je to někdy na prd. Ty to ale zvládneš :) A postava? Naprosto dokonalá, jsi má obrovská motivace, co všechno jsi dokázala. Držím palečky :-* Ivana

    OdpovědětVymazat
  13. Už se těším na report ze závodů :) držím úpalce

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadáš moc dobře! :-)
    Držím palce, ať všechno to zařizování a hlavně pak soutěž dobře dopadne :-) A těším se, až se se soutěžními plavkami pochlubíš :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Njn holt to není levná záležitost, podle mě si těch plavek budeš vážit mnohem víc, když do nich dáš kus sebe. Takovýhle článek je super, je to takové osvěžující čtení, ten tok myšlenek i když je plný starostí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to jsou příjemné starosti. Napsala jsem to jen jako nástin, že to není jen o cvičení a jídle, ale občas je třeba mrknout i dál ;)

      Vymazat
  16. A nebojíš se pozávodního jojo efektu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojím, věřím, že mě trenér povede za ručičku, tak jak to dělá celou dobu a pomůže mi najet na takový režim, který bude pro tělo nejlepší;)

      Vymazat
  17. Každý den koukám na tvůj blog a jen tak si vše prohlížím inspirace a motivace jako blázen a si naprosto skvělá ta změna! boží :) jen mě to pořád nějak nejde chci zhubnout co se týče hlavně kolem břicha kolem pupíku tak 5 cm .. nemůžu zhubnout skoro každý den cvičím jillian plus chvilku cardio co jsem si našla podle internetu od července nemám dole nic :( je chyba když muj bazální metabolismus je 6400KJ a já tak nějak sním za den těch 6400KJ ale když cvičím jde to teda pod ten muj příjem co mám mít a tím tělo nefunguje jak má a nehubne ? .. dnes mě už i přišli hodinky na tepovou frekvenci (stejné jak máš jsou krásné) :) :D trochu v tom nastavení tápu ale snad to doladím .. nebo se kdyžtak někde poptám :D Ať se daří .. děkuju za tu motivaci jinak bych s tím sekla když po třech měsících se nic neděje :) Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pokud máš BM 6400KJ, tak to musíš sníst ať se děje co se děje. Tvůj příjem by tedy měl být o něco vyšší, tam asi bude zakopaný pes;) Kdyžtak napiš na fcb, nějak to doladíme i s hodinkama;)

      Vymazat
  18. Držím ti palce a moc ti fandím!! Vypadaš úžasně a jsi pro mě velkým vzorem. Tvoje postava je prostě dokonalá :))

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Já už jsem šíleně natěšená na ten okamžik, kdy nám napíšeš, jak jsi na závodech dopadla. Budeš TOP! * :))

    OdpovědětVymazat
  20. Nádherná postava ♥ Snáď sa popri budúcej (dúfam) výške konečne odhodlám chodiť aj do posilky, nielen cvičiť doma :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
    g i v e a w a y

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥