čtvrtek 12. listopadu 2015

Vy se ptáte, já odpovídám 3.

Ahoj! 
Jak se máte? Já doufám, že báječně, že si užíváte ten krásný letní podzim..věřili by jste, že už brzy začne advent? To zase všechno tak rychle uteklo...
Protože už delší dobu nebyl prostor pro Vaše otázky, poskytuji Vám ho právě teď. Můžete se zeptat na co chcete, co Vás zajímá, k trénování, k jídlu, k soutěžím... Já na co chci odpovím a odpovědi pro Vás nachystám v dalším příspěvku:)



Vaše dotazy prosím pište sem do komentářů. 
Mějte se nejkrásněji a v sobotu na posledních závodech mi prosím držte palce :)
Vaše V.

14 komentářů:

  1. Ahoj Verčo :) zajímalo by mě, jaký bude teď tvůj stravovací a tréninkový režim po soutěžích? Přidáš více sacharidů do makroživin? Kolikrát týdně budeš cvičit, cvičíš a praktikuješ po celý rok kardio/ HIIT nebo jen před soutěžní sezónou? Asi sis na současný režim hodně zvykla, že? :) Mockrát děkuji za info a přeji krásný víkend a v sobotu držím palce! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Veru,
    moc by mě zajímalo, ale pochopím, když tuto otázku vynecháš, jestli nemáš problémy s MS. Já jela před rokem!! nějakou dobu sacharidové vlny a MS jsem ztratila. Ted už jím normálně, podváhu nemám, ale MS stále nikde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to úplně stejné. :( Vlny jsem jela v dubnu, teď jsem zase nabrala a už nemám podváhu , jím opravdu dostatečně a MS jsme také ztratila, nemám od července, je pravda, že jsem přestala brát i antikoncepci v červenci.

      Vymazat
  3. Ahoj Veru :)
    Mě by zajímalo, jestli na vyrýsovaní svalů je potřeba omezit sacharidy i tuky nebo stačí jen sacharidy?

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Veru,
    nevadí ti někdy, že nemůžeš jít třeba s přítelem na romantickou večeři a užít si jít bez výčitek z toho, že neznáš makra? Nebo u maminky si dát ke kafíčku štrúdl, s kamarádkama zmrzlinu, atd atd.. Vždyť tohle je šíííílený omezování a trpět to jen kvůli 2 minutám na pódiu mi připadá takový zvláštní... Nebo když máš za sebou náročný týden, seš ráda že žiješ a i přesto si dát budíka na tu čtvrtou a odjet si svoje povinné kardio... Vždyť tenhle život tě ani nemůže těšit, ne?
    Díky moc za odpovědi, Kristýna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se,že píši za Verču,ale já na žádnou soutěž netrénuju,přesto jedu třičtvrtě roku na makra,jídelák si tvořím v kal.tabulkách,denně vstávám ve 4 abych nakrabičkovala a v šest si dala Jill a rotoped nebo shauna. zmrzlinu si nedám,když mám chuť,vyrobím si svojí,jednou za měsíc zajdu na oběd,tam si dám většinou kuřecí nebo krůtí napřírodno a mísu zeleninového salátu,sladké si peču svoje,mám to spočtené a nemám pocit,že bych si něco odpírala.Někdo si může myslet,že trpím,ale mě to baví,v okolí to všichni ví a respektují.je to moje volba a než být jako dříve oplácaná a dopřávat si,raději přísnost,ale radost z hezké postavy a pocitu,že to dělám pro zdraví(za tu dobu jsem vůbec nemarodila,ani neměla žádný zdravotní problém :)

      Vymazat
  5. Ahoj Verčo, zajímalo by mě zda znáš firmu Herbalife a co na ni říkáš? Díky ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Veru,doporučila by jsi FID dietu i když se na žádnou soutěž nechystám ? kolikrát týdně cvičíš kardio a silový mimo soutěž ? děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Veírčo :)
    vypadáš fantasticky!!!!! Gratuluji k úspěchům a držím palce v nastávající soutěži ;)
    Mě zajímá tvá tuková dieta. Vím, že už jsi se o tomto zmiňovala ve článku pro aktin.cz, ale mohla by jsi to nějak přiblížit? Nejčastější jídla... popřípadě nějaký recept... Co trenink? změnilo se něco oproti předešlé přípravě?
    Děkuji za inspiraci, pokud odpovíš na mou otázku...
    Měj se krásně ;)
    P.

    OdpovědětVymazat
  8. Veru za prvé mám doma už tu knížku a je dokonala!! Pořád podle ni něco kuchtím :-)
    A otázka: na redukci doporučuješ spíš HIIT nebo je podle tebe lepši,efektivnější silový trénink?
    A co děláš když tě přepadne chuť na sladké?

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Verčo,
    chtěla jsem se zeptat kde bys doporučila koupit závodní plavky a boty a jak vybrat velikost bot(zda jsou na to nějaké fígle :-) ). Dále jakou barvu a olej používáš na závody a opět kde bys doporučila zakoupit. Poté bych se ráda zeptala, zda nabízíš i trenérské služby a poradenství pro začínající bikiny popř. kde tě kontaktovat. (hlavně nácvik pozovaní by mne zajímal :-) ) , což další dotaz je jak se učit pozovat ?? Na internetu sem toho moc nenašla :-(. pak bych se zeptala jak to máš s kardiem :-) zařazuješ po tréninku nebo se mu vyhíbáš a pouze intenzivní treninky ?
    Děkuji za odpověď seš velkou inspirací a tvoje stránky jsou plné supr informací . Moc Ti fandím :-) , měj se Verčo :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Verunko,
    nejdříve musím pochválit Tvou letošní formu - je úžasná!
    Potřebovala bych od Tebe menší motivaci, né, že bychom jí od Tebe měli málo, ale Tvůj blog a IG sleduji poměrně krátce a tak mi uteklo Tvé „školní“ období. Momentálně jsem na tom obdobně jako Ty v minulém roce- studuji, pracuji a cvičím, bez soutěží, jsem pouze velký závislák. :D A proto, se Tě chci zeptat, jak si to všechno zvládala skloubit dohromady, brzké vstávání, práce, fitko, večerní krabičkování, učení se a pak do toho všeho i soutěže plus domácí práce? Co bylo Tvou motivací? A hlavně, kde si na to brala sílu? :) Neměla si někdy chuť seknout se školou a soustředit se plně na cvičení? Tato představa mě láká každým dnem, na fitko si najdu čas vždycky, ale to učení…. vše je přednější :D
    Jsi úžasná, jak si to všechno úspěšně zvládla. To co si dokázala, dokáže jen několik lidí s hodně silnou vůlí. Jsi mou velkou motivací.
    Děkuji za odpověď. Gratuluji k Tvým úspěchům a hodně štěstí na Tvé poslední soutěži, užij si to! :) Ať se Ti i nadále daří tak jako dnes.
    Zdraví Veronika

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, mě by zajímalo, jak konkrétně vypadá tvůj trénink vršku těla. Už jsi několikrát publikovala, jak trénuješ spodek, ale vršek zatím nikdy. Ráda bych se inspirovala :)
    Jinak gratuluju k úspěšné sezóně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Veronika, gratulujem k úspechom, máš bohovskú formu. Tá zmena je neuveriteľná. Držím ti palce aj naďalej.
    Chcela by som sa ťa opýtať ako vyzerá tvoj bežný deň, kedy vstávaš, čo robíš a kedy ideš spať :-)
    Ďakujem

    keelifestyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥