pondělí 1. února 2016

#krasnaBezVycitek

Ahoj únore :)

První den v měsíci, první den v týdnu a ještě má moje maminka narozeniny (krásné narozeniny mami :*)
Skvělý čas pro změnu toho co Vás trápí. 

V poslední době se až příliš často setkávám s nedostatkem sebelásky ve svém okolí. Touha za hubenějším tělem, za většími svaly, za novým já bývá našim častým cílem. 
Většinou máme totiž pocit, že až budeme mít štíhlejší nohy, vyrýsovanější břicho, menší kalhoty, budeme krásnější a budeme se sami sobě líbit a mít se rádi. Pak dosáhnete vysněného čísla na váze a Váš posotj se stále nemění, stále si nepřipadáte dost atraktivní. 



To pak ale není problém Vašeho těla, ale Vaší duše. Každý jeden z Vás je něčím výjimečný, jen to občas nevidíte. Proto jsme se spolu s Verunkou rozhodly, že Vám pomůžeme tu krásu, to kouzlo ve Vás najít. Protože mít se ráda, je základ úspěchu k absolutně všemu. 

Pod hashtagem #krasnabezvycitek tak budem na instagamu shromažďovat motivaci, rady i tipy a budeme moc rády, když se zapojíte taky a budete se spolu s námi motivovat navzájem, protože dohromady jsme silnější. 

Instagramem ale nekončíme... střídavě budem s Verunkou psát články i na blog, kde se budeme tématu podrobněji věnovat. Mrkněte také na článek Verunky, kde vysvětluje, jak to bude fungovat


Já jsem šla příkladem a obarvila jsem si hlavu na zrzavo, protože už jsem to strašně dlouho chtěla. Neptala jsem se na názor ostatních, protože je pro mě důležité, abyc se cítila dobře já. Osvobozující, věřte mi :)

Tak co vy na to, jdete do toho s námi? Nebo dokážete říct, mám se ráda bez výhrad? :)




15 komentářů:

  1. Tedáá, ta zrzavá ti neuvěřitelně sluší. Úplně ti dodala šmrnc. A nápad je to krásný :)

    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva téma a krasne napsane. Připojuji se☺

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, tohle téma se mi líbí :) A seš neskutečná kráska Verunko s těma vlasama! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní, jdu do toho! Jinak proměna super!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, vlásky ti moc sluší. Jinač velice skvělý nápad. Nejdřív musí člověk mít rád sebe a pak ho i okolí bude mít rádo. Určitě se připojím.

    OdpovědětVymazat
  7. Nové vlasy ti svedčia, ale mne sa aj tak viac páčila blond :-)

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Veru, to je krása! též jsem blond a též o zrzavé sním už delší dobu, ale odvaha mi chyběla, neskutečně ti to sluší, vypadáš jako roztomilá holčička, omládla jsi, máš větší jiskru, za mě rozhodně krok k lepšímu, prostě super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Teda Verčo, fakt to vypadá skvěle ty vlasy. Má to šmrnc :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥