pondělí 10. března 2014

Jak to teď mám a jaké jsou mé další plány

Přeji absolutně krásné jarní pondělí!
Jak se Vám daří? Já mám báječnou náladu, hlavně díky tomu krásnému počasí. O víkendu jsem byla fotit, mám několik hezkých foteček, možná nějakou zveřejním i na blogu, pokud budete mít zájem;)
ASHLEY KALTWASSE 
Nebudu Vás dlouho napínat článek je čistě informativní, jaké jsou moje další cíle a plány a jaký režim mám aktuálně nastavený.

Celý tento rok a celý můj režim se bude odvíjet od mého aktuálního cíle a tím je zúčastnit se na podzim kondiční soutěže v bikini fitness.
Tak a je to venku :D Když jsem viděla jaké změny můžu s tělem udělat za tři měsíce, řekla jsem si, že do podzimu času dost a že bych mohla vypadat ještě mnohem lépe...no a co je větší motivace než jít s kůží na trh? Celé to beru jako obrovskou zkušenost, chci více proniknout do fitness světa, podívat se na soutěže, pocítit tu atmosféru, vidět ta krásná těla, na kterých ostatní celý rok makají a zkusit si, jak na tom jsem a hlavně otestovat svojí vůli. Chci říct, pokud bych na to neměla formu a viděla bych, že bych si udělala akorát ostudu, tak bych asi nestartovala, ale takovou možnost zatím na seznamu nemám a budu dělat všechno pro to, abych nezklamala samu sebe, krasavce a hodné dušičky, které mě v mých bláznivých nápadech podporují♥
Proč zrovna bikini? No to je snad jasný...Krásné ženy, třpytivé plavky, krásný make up, vlasy, pozičky na pódiu, mírné osvalení ale maximální ženskost....to je prostě místo kde se vidím. Pro ty z Vás, kteří neví o bikinách nic (ale moc Vás asi nebude :D) přikládám odkaz na super video z ronnie.cz, kde je vše krásně popsáno.

No a jak to teda ovlivnilo můj aktuální režim? Protože je ještě dost času a je zbytečné abych po celou dobu držela dietu, dohodla jsem se s Robertem, že pojedu aktuálně mírnější striktní objem, kdy se budu snažit nabrat nějaké ty svaly, doufám, že s minimálním podílem tuku (když jsem se ho tak pracně zbavovala že jo :D). Jídelníček se mi příliš nezměnil, trošku více sacharidů v podobě ovoce (hurá, hurá, huráááá) a trošku více tuku. A častější cheat day, ten mám teď jednou za 14 dní :)
Zcela nový je můj tréninkový plán. Do fitka teď chodím čtyřikrát týdně, trénink máme s krasavcem stejný a je zaměřen spíše objemově, tedy nižší počty opakování. Kardio na konci tréninku mi zůstalo, jen trošku kratší, mimo dny kdy navštěvuji fitko už kardio nemám vůbec... Musím říct, že jsem se pro to absolutně nadchla, pořád sleduji videa ze soutěží, zkouším si doma pózy, vybírám plavky (i když trošku předčasně :D). Je to prostě nový smysl, nový směr, který mě momentálně absolutně naplňuje. Doufám, že se budete těšit a později při dietě a ještě později při sacharidových vlnách i trpět se mnou :D První soutěž je zatím vypsaná na říjen, chtěla bych asi projít třema (když už, tak už:D)ale zatím je ještě brzy, teď se všichni soustředí na tu jarní sezónu. Klidně se ptejte co Vás zajímá a mějte krásný den!
PS: Kromě toho se letos s kamarádkou Janičkou chystáme taky na několik běžeckých akcí, takže mě čeká sportem nabitý rok;)
Nikol Weiterová 
Sabina Pleváková 
No vy na to? Jaké jsou vaše cíle a plány?

Vaše V♥

fotografie zdroj: facebook

58 komentářů:

  1. Super ! super ! super ! Držím pěsti krásko ! Zvládneš to. Baví Tě to a máš oporu v Kubíkovi a ta je nejdůležitější!!!! Háňa G.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemáš ve středu cestu do Prahy, že bychom se sešly na semináři Vlaďky Krásové (tentokrát je to zaměřeno na ruce a prsní svaly), minule byl seminář zaměřen na nohy, zadeček a břicho, ale řešila se i dieta a vše okolo. Bylo to skvělý a možná by ti to hodně pomohlo v přípravě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zúčastnila bych se toho moc ráda, škoda, že jsem o tom nevěděla dříve..ale musím pracovat:(

      Vymazat
  3. Veru, to je skvělá zpráva! :))
    Já o soutěže jako takové moc nestojím, abych pravdu řekla. I když jsem soutěživý typ, tak na molo bych asi nevylezla. :D
    Každopádně máš můj obdiv a budu ti moc držet pěsti! :*

    OdpovědětVymazat
  4. Ty joo, tak to ti moc přeju:) Ať vydržíš jak s jídlem tak se cvičením:)

    OdpovědětVymazat
  5. Spadla mi tlama :-). Tak moc ti fandím!!!!!!! Moc se mi líbí jak jsi ambiciózní!

    OdpovědětVymazat
  6. Téda , teď si mě překvapila! držím palce a moc :) já si na soutěž netroufám, i když se mě pár trenérek ptalo jestli se chystám...těším se na tvé dojmy z přípravy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíš, třeba tě to jednou zasáhne jako mě a půjdeš taky;)

      Vymazat
  7. Jsi skvělá! Moc držím palce :-) Je to super mít takové cíle :-))
    Jo a to počasí, to je prostě pohádka! Taky jsem úplně nabitá energií :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Super:)) Držím palce!
    Bude zajimavé koukat na celý průběh přípravy:))

    OdpovědětVymazat
  9. A přidáš nějaké svoje fotky ? :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíš z toho focení? pokud tě zajímá akutálka tak ta je zachycená v posledním článku o supertrenerovi. Jinak postupně budu samozřejmě přidávat další

      Vymazat
  10. Krásko moje, ještě jednou Ti moc držím palce, ale to už víš a víš co ? Pokud by Ti to nevadilo, tak bych jela moc ráda s Tebou fandit a podívat se :) jinak jsem právě dopsala a odeslala dotazník Supertrenérovi a jsem celá nedočkavá :D taky jsem nedočkavá na Tvé další články a celkově ten průběh přípravy na soutěž, moc moc Ti fandím ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko já budu moc ráda, když budeš moje podpora, určitě to budu potřebovat. Dej vědět jak budeš mít od Roberta nějaké info, ju

      Vymazat
  11. V nedávné době jsem si moc oblíbila tvůj blog, jsi úžasná inspirace. Zkouším tvoje jídla a musím říct, že vždy byly luxusní (proteinová buchta, kuřecí s pórkem,...;) Moc moc ti držím palce, ty to zvládneš uvidíš :) Více článků o stravě prosím O:-) a klidně i o cheat day, co si například dopřáváš :)) Držím palečky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti líbí blog a že ti chutná:) příspěvky o jídle určitě budou, točí se mi teď kolem toho skoro všechno:D

      Vymazat
  12. super veru,ty to nekam dotahnes!:** tesim se na vsechny clanky i ba tvou formu,jsem zvedava jak opice:D

    OdpovědětVymazat
  13. Jee další co chce do bikini fitness :D
    ale moc ti to přeju, vypadáš teď opravdu nádherně a moc se těším na další a další články!! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Páni, tak to je paráda! Moc ti fandím a těším se na tvé postřehy z přípravy :) Je super, že tě to tak nadchlo. Já jsem do toho taky chtěla jít, jak jsem psala na blogu, ale právě to nadšení mi k tomu celkem i chybí. Takže nevím a zvažuji...spše se teď potřebuji vypořádat s jinými věcmi a uvidím na začátku léta, zda se budu do přípravy chtít pustit :) Každopádně tvou cestu budu sledovat s velkou radostí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni díky za podporu. No bylo by fajn, kdyby ses rozhodla pro, mohly jsme se potkat a navíc diskutovat průběh přípravy;)

      Vymazat
  15. No paráda, moc ti držím palce!! Zrovna dneska předtím než jsem šla do fitka jsem koukala na tréninky bikini fitness, protože těla mají úžasná :-). Doufám, že se s námi o pokroky budeš dělit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Lilly. Já vím, pořád sleduju videa ze soutěží, jsou to prostě kočky!

      Vymazat
  16. tak to držím palce, já taková exhibicionistka nejsem abych si vlezla v plavkách na molo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, no já se docela ráda předvádím :D ( tím, že jsem závodně tancovala, to člověk asi musí mít trochu v sobě), ale neříkám, že mi je do smíchu, když si představím samu sebe na tom mole:D

      Vymazat
  17. Také se mi líbí, jak si jdeš za svým! S tímhle přístupem si rozhodně myslím, že máš velkou šanci jim to tam všem natřít! :D
    Budu držet palce a jsem děsně zvědavá, jak to všechno bude probíhat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aaa díky moc, ta Vaše podpora je neskutečná, vůbec jsem to nečekala♥

      Vymazat
  18. Ahoj! to je parada! urcite na to mas a ja ti hrozne drzim palce! Mohla bys nam v prubehu cele pripravy vsechno priblizit? Treba i obcas napsat treninkovy plan, jidelnicky atd? Do budoucna take o soutezi premyslim (teda hrozne rada bych se zucastnila, ale mam metabolickou poruchu a hubnuti je u me silene:( ), tak bych rada vedela, co to obnasi do detailu:) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. buduj se samozřejmě snažit svoji přípravu co nejdříve přiblížit, uvidím, co všechno budu moc z jídelníčku a tréninku zveřejnit;)

      Vymazat
  19. A plánuješ do budoucna implantáty?
    Jen, že je skoro vnímáno jako handicap, když je v této kategorii nemáš :( mně se to tedy nelíbí, proto mám raději jiné kategorie :) každopádně hodně štěstí a užij si (i když jen malou) objemovku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko ano vím o tom, pomáhají totiž větší souměrnosti těla, ale i holky bez nich se těší velkým úspěchům. Zatím tedy nic takového naplánovaného nemám, přeci jen jdu si zkusit první soutěž, ale protože trochu komplexy ze svých prs mám, do budoucna to nevylučuji. Bylo by to ale kvůli mě a né kvůli soutěži

      Vymazat
  20. Hezký sluníčkový den ;-), předně tedy klobouk dolů. Pěkný cíl pro letošní rok, rozhodně držím všechny prstíky. Já chystám letos taky dostat dolů TO zbytečné tučné "ble" a konečně se dát dokupy. I když závidím běžecké soutěže, já už bohužel nemůžu, neb jsem si právě na dlouhých tratích odrovnala chrupavky v kolenou a běhat už nemůžu.Ale nahradila jsem to bruslemi, kde vždy překonávám cíle. Letos jsem si dala za cíl na jeden zátah zajet 50 km. Naposledy to bylo 41, neb jsem vždy chtěla běžet maraton a když nešel běh, aspoň jsem to dala na brusličkách. Tak hodně síly a energie přeji ;-) ;-)!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji:) No jestli vše půjde dobře, chceme s kamarádkou letost na půl maraton, tak uvidíme. Vyřešila jsi to krásně, brusle jsou taky super, držím palce na těch 50km, to je teda slušná dálka;)

      Vymazat
  21. Pěkný cíl! Drž se! Bikiny fitness jsou u nás a v zahraničí úplně něco jiného, ale to je jedno, hlavní je si to zkusit :D Budu ti držet palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky;) určitě se to se zahraničním nedá srovnat a není třeba chodit daleko, stačí se jen mrknout k sousedům na Slovensko♥

      Vymazat
  22. Jé, to je super, to jsme všichni zvědaví na přípravu, škoda, že nejdeš už na jaro, myslíš, že to by bylo hodně narychlo?
    Já bych na nějakou soutěž taky klidně šla, ale to bych na sobě musela aspoň rok makat a to bych asi nevydržela. A víc se mi teda líbí bodyfitness, je to takové sportovnější, bikiny jsou takový striptýzek trochu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no zase tolik si nevěřím, abych šla už na jaro, vidím ještě hromadu nedostatků, které doufám do podzimu aspoň částečně zdredukuju:D Bodyfitness je krásná kategorie, já to obdivuju, ale jak už jsem řekla, v těch bikinách se vidím, je tam krásně zachována ta ženskost, i když někteří to jako kategorii do fitness nevidí. Mě jde o to, že tak bych chtěla vypadat;)

      Vymazat
  23. No teda, to jsou plány :-) Držím palce, ať se daří :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Super plány, je skvělé, že jsi jdeš za svými cíli :-) Chtěla jsem se zeptat ohledně svačin, mám s nimi problém. Co je dobré si dát jako svačinu po cvičení (jako posilování) a co po běhu? Jak to děláš ty? Moc děkuji za odpověď. Moc ti fandím! :-* Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, v dietě jsem si po silovém tréninku dala protein s vodou, teď v objemu k tomu mám ještě ovoce. To do půl hodiny, pak do hodinky normální jídlo sacharidy+bílkoviny (nejčastěji kuřecí s rýží). Po běhu dle mého není potřeba dodávat živiny, takže ho většinou vsunu někde mezi jídla, ale cíleně po něm si nic nedávám;) Díky za podporu, ať se daří!

      Vymazat
  25. Držím pěstičky, třeba se tam potkáme. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduš to by bylo fajn, hodně štěstí i Tobě;)

      Vymazat
    2. Dekuji, ja formuji uz ted do ctenarskych soutezi a v lete bude objemovka a podzim redukce na souteze, jen skoda ze nejsou jeste vypsane, pujdu urcite do Kutne Hory a pak se uvidi. Byla bych rada kdybychom se potkaly, budu pekne vyklepana, jsem tremistka:-).

      Vymazat
    3. To jsi docela odvážná mít na léto objemovku, to by každý nezvládl. I když je fakt, že já teď ten objem začínám a příjde mi, že mi ty svaly více vykukují, takže asi záleží:D Není objem jako objem, že jo;) U nás to nic velkého nebude. No já jsem se dívala že na říjen je vypsaná soutěž GP Pepa, myslím v Opavě, Kutná Hora je pro mě už trochu dál, chtěla bych do Ostravy a Krnova, jestli to teda bude tak jak loni. Na Pepu se nechystáš?

      Vymazat
  26. Bikini ach ach :-) gratuluji a tise zavidim a zaroven doufam ze i me to nekdy potka :-D :-) priznavam se ze na to asi nemam z toho pohledu ze si vubec neverim a podcenuji se :-) :-\ casu mam nastesti jeste dost v 17 asi nemam kam spechat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Nevěš hlavu, času máš opravdu ještě dost, jedou určitě dospěješ do fáze, kdy budeš se sebou spokojená a půjdeš to ostatním ukázat na podium:* držím palce. A teď hezky jdi mrknout do zrdcadla jak máš krásný úsměv;)

      Vymazat
  27. tak to nezbyva nez opravdu drzet palce :)) ale super predsevzeti @S.

    OdpovědětVymazat
  28. Tiše Ti závidím :3 a držím Ti palečky
    Doufám, že i mě se to jednou podaří...jen mám pocit, že je nás, co se tam chhtějí dostat, nějak moc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju♥ I já Ti přeji ať se ti daří jít touhle cestou. Ano je nás hodně, ale to je jen dobře. Jen v tvrdé konkurenci ze sebe člověk může vydat to nejlepší :*

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥