pátek 18. dubna 2014

100 happy days

Krásný páteční den!
Dneska pro Vás mám takovou malou challenge.
Možná víte, že jsem člověk pozitivní. Snažím se každý den, najít něco, co mě potěší. Nemám ráda bručouny a lidí podle kterých je vše špatně. Ale je na každém jak si svůj život prožije, že jo :D





Možná už jste o tomhle projektu slyšeli. Pro ty co ne, jedná se o to, že každý den, najdete něco, co Vás potěší, vyfotíte to a publikujete na instagram, facebook, jak uznáte za vhodné a přidáte k tomu hashtag #100happydays. (více na téhle stránce)

Pod tímto hashtagem si pak můžete najít i fotky ostatních lidí z celého světa a nechat se třeba inspirovat tím, co je těší. Nezáleží na tom, jestli to je velká věc,  nebo absolutní maličkost, důležité je, aby Vám to vykouzlilo úsměv na tváři. Aby jste se zastavili a řekli si, že je to super a krásné. Protože každý den je jedinečný a není čas ztrácet je mračením. Celý projekt by měl trvat 100 dní, pokud si to ale zamilujete, určitě můžete pokračovat i déle :)

Pro ty, kteří se toho chtějí zúčastnit se mnou i nad rámec hashtagu který jsem uváděla výše, připište si ještě jeden #jsemhappy100 . Nezapomeňte přidat každý den, jednu fotku (ale pokud budete mít radosti na rozdávání a potěší Vás ten den hned několik věcí, nemám nic proti, aby jich bylo více;)). Přidat se můžete kdykoliv, já začínám dnes, skrz instagram:)

Moje dnešní radost: bezchybně modrá obloha:)

Přidáte se? radujete se z maličkostí? a co Vás nejvíce potěší?

Vaše V♥


16 komentářů:

  1. To se mi moc libi! Jdu do toho:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee to je faaajne ! <3 jdu do toho, ale jsem hlava děravá, tak snad nezapomenu :D :*

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělé! :) kvůli tomu si už konečně založím ten instagram! :D

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je dobrý, instagram bohužel nevedu, myslím si, že bych na tom pak až moc jela :D Ale kouknu se na výtvory ostatních. mě nějvíce poteší krásný počasí a když stíhá podle plánu, to si pak připadám jako king :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty fotky budu asi dávat i na fcb nebo pak po větším množství sem;) Krásný počasí zlepší vše!

      Vymazat
  5. Krásný nápad! Instagram nemám a nevím, jestli si ho založím, ale fotit do mobilu určitě budu. Taky se snažím najít si na všem něco dobrého, ale přiznávám, že ne každý den se mi to daří.. zrovna dneska jsem se dozvěděla o nemoci mé kamarádky a dost to se mnou zamávalo - no nezbývá než doufat.

    Mimochodem prima blog!

    http://mydiarymyjourneymylife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě foť, vymyslíme způsob jak se o ně budeš moct podělit i jinak;)
      s tou kamarádkou mě to moc mrzí, držím palce, ať je to jen lepší. O důvod víc proč si najít v každém dni něco pozitivního, zkus ji do toho taky zapojit, určitě to bude prima rozptýlení;)

      Vymazat
  6. Tak do toho jdu :-) Už tam mám dnešní fotku :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, to je vážně hezký nápad :) S úsměvem na tváři jde hned všechno lépe a obzvlášť v dnešní uspěchané a nabručené době je třeba se občas zastavit a uvědomit si krásy kolem a naučit se radovat z maličkostí : )

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám takové své motto ze Sexu ve městě (trošku jsem se ho uzpůsobila) "Jsem šťastná každý den, ne každý den celý den, ale každý den!" Člověk si občas neuvědomí, co všechno mu vykouzlí úsměv na tváři, protože to pak třeba přebije něco negativního, tak já se snažím to odbourávat :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dokončila jsi svou výzvu? Já jsme u 52 dne a jsem za to ráda:-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥