úterý 8. dubna 2014

Mozolani hledá talent

Krásné slunečné ráno všem čtenářům (i když těm z Vás, co jsou ze západní části republiky, už prý sluníčko nesvítí). 
Jak jsem avizovala na facebooku, mám pro Vás novinku. Teda nevím nakolik vzrušující to pro Vás bude, ale pro mě je teda moc ♥


Možná jste různě po internetu viděli informace o projektu Mozolani hledá talent. (http://www.mozolani.com/)
zdroj
 Pod záštitou Adreje Mozolaniho s podporou partnerů, které můžete vidět na obrázku nabízejí možnost přihlásit se do jejich týmu, který by (v případě že uspějete) pomohl s přípravou na soutěže. Nezáleží o jakou kategorii se zajímáte, hledají prostě někoho kdo "bude talent". Šanci nabízejí jak nováčkům tak zkušeným soutěžícím. 

V případě, že se dostanete do Mozolani týmu slibují : 
" Kompletní odbornou přípravu na sezónu 2014 pod odborným dohledem Andreje Mozolániho (mistra světa a dvojnásobného mistra Evropy v kulturistice mužů) a Norberta Zajace (juniorského mistra světa v kulturistice), masivní mediální podporu na Slovensku a v České republice, slevy na oblečení UNCS a doplňky výživy HI-TEC Nutrition.
Vaše příprava bude zaznamenávána a podle Vašich pokroků budete oceňováni dalšími bonusy. Nejperspektivnější závodník s nejlepšími výsledky dosaženými v jarní sezóně 2014 získá roční sponzorskou smlouvu se společností HI-TEC Nutrition."
No a protože si říkám, to by se mi líbílo, proč to nezkusit, poslala jsem svoje fotky a motivační dopis a přihlásila jsem se. Asi už chápete kam tím mířím, ještě teď nemůžu uvěřit, že když jsem otevřela mail od N. Zajace, začínající slovy: "Dobrý deň, gratulujeme.."
Postoupila jsem do úzkého výběru a v neděli jedu do Žiliny na casting!!! Teda chápejte, já?? Vždyť jsem poslala jen fotky z mobilu :D Už jen to, že na ten casting vůbec jedu, je pro mě malá výhra. Neskutečný pocit...že zřejmě někdo ve mě něco málo vidí, když mě chce vidět v plavečkách :D

Takže podle telefonu ze Slovenska který následoval, si to mám ve dvě hodiny v neděli, nakráčet od jejich fitka v Žilině, sebou plavočky a topianočky. Tuším, že to bude vypadat jak taková malá soutěž. Takže si to aspoň vyzkouším nanečisto. Namátkou jsem se (zvědavec zvědavá) podívala na fcb na holky, kterým mail taky přišel a spadla mi brada, jaké hotové fitnessy to jsou (v tom mailu jsem zběžně napočítala kolem 35 příjemců, z toho určitě polovina holek)...chápejte, ještě teď v objemu na někoho špulit zadeček?:D Fotky jsem posílala z konce diety...jsem z toho nervozní, ale hrozně se těším. 
Tak mi prosím držte palce. Totiž šance, že by si vybrali mezi těmi kráskami mě, je docela malá..ale naděje umírá poslední a i tak je to pro mě malý osobní úspěch a super zkušenost :)
Na konec ještě slibovaná fotka zádíček :) 

V neděli mi prosím držte palce a mějte se krásně
Vaše V.♥

25 komentářů:

  1. Gratuluji :-), je to neopakovatelná příležitost, je dobře že tě vybrali .

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluju, Verunko! Úžasná zpráva a moc ti to přeju! Jsem taky hrozně zvědavá na tvou konkurenci, ale pochopila jsem správně, že ty jména si viděla z hromadného emailu? Nebo někde na fcb jsou fotečky? Budu ti držet palce a myslet na tebe celý den :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc hvězdičko♥ ano jména jsem viděla jen z hromadného mailu

      Vymazat
  3. Veru, supeeeeer! ♥
    Budu na tebe moc myslet!!! :*

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda! Máš strašně krásné tělo! :) Můžu se jen zeptat na článek o tvé objemovce? Při představě, že bych jednou mohla vypadat podobně jako ty, se mi podlamují kolena.. :D Budu ti moc držet palce! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adélko ty jsi milá♥ určitě bude, jen jsem se nejdříve chtěla podělit o tuto novinu;)

      Vymazat
    2. To chápu :) promiň mi mou netrpělivost.. :) nemůžu se dočkat toho pocitu, že teď už bude všechno správně i s nějalými výsledky.. :) měj se krásně, Veru :)

      Vymazat
  5. Veru, píšou že hledají talenty a ty jsi největší talent, takže to máš v kapse, ale i tak budu pořádně držet palce :)
    Nejen, že si jdeš tvrdě za svým, máš pevnou vůli a krásnou postavu, ale jsi i moc hezká v obličeji, takže se tam usměješ a budeš mít nad ostatními hned navrch :D
    A plavočky a topianočky mě pobavily :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marketko, já ani nevím co říct. To je tak hezké, moc díky, fakt :* (ps: aspoň mám důvod jít si koupit plavočky:D)

      Vymazat
  6. Bože já tě žeru ! ty jsi taková kočka Verunko moje ! <3 zádíčka jsou boží, to se musí nechat, už se těším, až tě uvidím na podzim na tom podiu, protože vím, že ty na to máš a že to zvládneš. Moc ti držím palce a strašně ti fandím ! pusu :*
    P.S. dneska ráno jsem konečně dostala potvrzující mailík ohledně Brna, takže už se nemůžu dočkat na náš společný výletík ! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi moje kočička♥ I já se moc těším, užijem si :*

      Vymazat
  7. Držím palce a moc gratuluji! Já na to taky začátkem roku koukala a asi 10 minut jsem nad tím uvažovala - to bylo ještě tehdy, kdy jsem chtěla fakt soutěžit...ale nakonec jsem to zavrhla. Každopádně jsem ráda, žes do toho šla a už se těším na tvůj report z neděle. oc ti to přeju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky moc. Škoda že jsi to nezkusila, třeba bychom jely spolu

      Vymazat
  8. Trošku nevhodné...ale jen si plesknout do zadečku :D...Krásný zadek i záda Veru!

    A gratuluji, držím palečky :-)

    OdpovědětVymazat
  9. No tak to je paráda, velká gratulace! Nedivím se, že jsi se dostala do užšího výběru, vypadáš parádně :) Přeji hodně zdaru a doufám,že bude nějaký poctivý report se všemi zážitky!:)

    OdpovědětVymazat
  10. To je super! Ja som zo Žiliny a chodím ku Mozolanimu cvičiť :) O tomto projekte viem a budem ti držať palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé to je fajn! prý je to fitko super, těším se že se tam podívám

      Vymazat

Každý komentář mě potěší ♥