úterý 15. dubna 2014

Report z Mozolani castingu

Krásné úterní dopoledne!
Jak jsem slíbila, přináším report z nedělního castingu Mozolani hledá talent, který se konal v Žilině v jejich fitness centru. Je to docela dlouhé, takže koho zajímá jak to probíhalo, uvařte si čajíček a jdeme na to;)
Polovina poroty



Všechno se to odehrávalo ve větším sále, který zřejmě slouží k podobným účelům. Celý casting měl začít ve dvě hodiny, ale trochu se to zdrželo. Na počátku se nám představil Andrej Mozolani, seznámil nás se svým týmem. Byli to celkem čtyři chlapi, včetně Andreje, měli za sebou nějaké úspěchy, ale ze jmen si pamatuju už jen Norberta Zajace. Překvapilo mě, že všichni byli hrozně malí :D (myslím výškou). Pak nám poslali seznam, na který jsme psali jméno, věk a kategorii, ve které chceme soutěžit. Podle těch kategorií nás pak rozdělili. Vznikly celkem tři skupiny, kulturisti do 22 let, kulturisti nad 22 let a bikiny. Rozdali nám čísla, pod kterými už nás pak hodnotili, dostala jsem č. 12.

Andrej nám vykládal co vlastně hledají, tedy člověka, který je spíše ještě juniorského věku, popř. na hranici, protože je pak větší předpoklad, že se bude lépe formovat. Dále někoho, kdo ještě nesoutěží, není na vrcholové formě, ale někoho kdo spíše začíná, aby na něm ta změna byla vidět, aby ho mohli někam posunout....z lidí co pózovali pak vyberou několik do užšího výběru na pohovor na kameru (aby dotyčný byl schopný reprezentovat je i mediálně), z nich si pak vyberou talenty, které budou podporovat.

Jako první se do plaveček šli převléct mladší kulturisti. Bylo jich taky nejvíce. Rozdíly docela velké, někdo vypadal fakt dobře, někdo vypadal, že zrovna začal cvičit. Rozdělili si je na dvě skupiny, na lepší a horší. Každá skupina si vždycky nastoupila, udělala základní kulturistické pozice, porota si zapisovala a na konci řekli čísla těch, kteří měli zůstat (bylo jich tuším 5) a ostatní mohli jít domů.

Starší kulturisti probíhali stejně, akorát jich bylo už jen 6, a všichni měli nějaké soutěžní zkušenosti. Ti měli zůstat všichni na pohovor.


Porovnávání starších kulturistů, druhý zprava je můj kámoš;)
No a pak už jsme šly do plavek my. Andrej říkal něco v tom smyslu, že by kluci měli zůstat mimo sál, ať se nestydíme, ale nakonec tam seděli. Mě osobně to nevadilo, jen krasavec s kamarádem to nevěděli a přišli až ke konci porovnávání. Bylo nás celkem 12, taky v různých formách, dvě holky dokonce týden před soutěží a bylo to fakt znát, v soutěžních plavečkách dost vyčnívaly. Nastoupily jsme si, dělaly jsme pózy ze předu, musely jsme mít nohy u sebe, prý kvůli porovnání symetrie těla, pak z boku, ze zadu, a z boku. A bylo po všem a mohly jsme se jít převléct :D
Pak už si nás jen zavolali, řekli pět čísel, tedy pět holek, které postupují na pohovor. No moje číslo tam nebylo.
Koho teda vybrali? Obě holky, které soutěží, jednu hubeňoučkou holčičku, na které nebylo moc vidět že cvičí, ale zase pak na ní určitě bude hezky vidět progress, jednu hezkou blondýnku, která byla hezky vyrýsovaná, ale hrozně hubená a tu pátou jsem v plavkách nezpozorovala, takže ani nevím :D Při vyhodnocování nám Andrej říkal, že holky, které se připravují na soutěž byly ve výhodě (co to? když hledají někoho kdo nesoutěží a můžou ho formovat?) že si z toho nemáme nic dělat. Prý je to u holek těžké je vybrat, že věří tomu, že ten výběr možná nebude správný, že některá z nás mu třeba pošle za dva měsíce fotku se svým progressem a bude svého výběru litovat...

No pak už ti vybraní dělali rozhovor s Andrejem na kameru a něco pak řešili s ostatními třemi porotcemi. Z nich si pak asi budou vybírat, podle těch rozhovorů, nebo tak jsem to aspoň pochopila.
Andrej dělá rozhovor s kamarádem na kameru

Můj kamarád, který se do užšího výběru dostal pak mluvil s Norbertem a ten mu řekl zajímavou věc a sice, že ještě neví jak to budou pro Česko řešit, že to nemají podchycené, aby za ně někdo v Česku startoval a že vlastně ještě neví, jestli se jim to vůbec oplatí...v tom případě moc nechápu, proč to otevírali i pro ČR..

Celkově jsem teda ráda, že jsem se toho zúčastnila, určitě to je zkušenost k dobru, aspoň jsem si vyzkoušela jaké to je pózovat v plavkách...je to trochu stresující, s porovnání s některýma holkama jsem se cítila jak kulička :D...ale pozorování porotců mi nevadilo, což je dobře;) Ano, mrzí mě, že jsem se nedostala dále, ale budu dělat všechno pro to, aby si pak Andrej řekl..sakra tu jsem měl vzít :D
Trochu mi ještě unikl smysl úvodní řeči, když ve výsledku vybrali dále lidi, kteří už mají dobrou formu, a moc práce už s nimi nebude...navíc vzali všechny kteří soutěží....z holek samé hubeňourky...

No a to by bylo všechno :D Moc Vám děkuju za tu krásnou podporu, fakt mě to moc těší,že jste na mě mysleli. To že mě nevybrali pro mě nic nemění, makám dál :*

PS: všechno fotili a natáčeli, doufám,že tam pak budou nějaké hromadné fotky z toho porovnávání, které bych tu pak přidala. Tím, že krasavec přišel až ke konci nemám z toho žádné fotky, ale nafotil aspoň doma mě, ať z toho něco máte :D

28 komentářů:

  1. Jsi kocka:) Andrej bude jeste litovat!
    Hlavu vzhuru a makej dal :-))) řekla bych, ze to je celkem motivace..priste to vyjde:) a taky nechapu, proc teda vzaly holky, ktere soutezi a hubene tycky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju:) makám, makám, jeden neúspěch mě rozhodně neodradí.

      Vymazat
  2. Ahoj :) Nejdříve bych ti chtěla říct, že vypadáš opravdu skvěle! :) Jinak taky nechápu, proč vybrali ty, kteří už soutěží.. to mi nepřijde moc fér.. Nejdůležitější je, že nesmutníš a makáš dál! :) Měj se krásně, Veru ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si myslim ze je to super, ze te to namotivovalo!
    Jinak je to docela nefer, tak at tomu nerikaji ze je to pro "amatery", ale ze je to po poloprofesionaly a soutezici co se jinde nechytly, aby to bylo jasny a bude :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je vážně padlé na hlavu, úplně si protiřečí a moc to asi nedomysleli. Každopádně to určitě byla minimálně super zkušenost a už to, že jsi to zkusila se ohromě cení! Na fotkách co jsi tu dala máš formu fakt super. Takže makej dál, ať jim ukážeš, co v tobě opravdu je! :)

    OdpovědětVymazat
  5. věřím, že mu jednou vytřeš oči :) To s tím, že vybírali lidi už se zkušenostmi je nefér. Ale co se dá dělat.

    OdpovědětVymazat
  6. Veru, nic si z toho nedelej. Jsi vazne kocka, ja bych si te vybrala hned! :*
    A nehazej flintu do zita, treba se brzy naskytne dalsi zajimava prilezitost. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi super :* nene, žádná flinta :D na podzim to doklepu klidně i bez nich;)

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Koukala jsem na fotky a pořád nějak nechápu, jak si tě mohli nevybrat! Ale ty budeš jednou i tak sakra dobrá. :P Fandím ti :)

    OdpovědětVymazat
  9. čajíček jsem dopila zrovna před chvílí,ale nevadí :D
    jejich přistup teda vůbec není správný a mě by to hodně naštvalo..když už si dáš takovou práci a cestu dojet na casting, měli by hodnotit objektivně! nějaké vychrtlé blondýny nikoho nezajímají a už vůbec tam nemají co dělat holky před soutěží....berou akorát šanci ostatním, třeba tobě...
    Fotky jsou úžasné! vypadáš na nich vážně skvěle a profi :) jde vidět, že na soutěžení máš, jdi si za tím a nenech se ničím zastrašit !:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc♥ To, že ve mě věříte, je pro mě ta největší motivace :-*

      Vymazat
  10. Koukala jsem na ty fotky na FB a bylo pro mě veliké zklamání z toho co vybrali...Ty más Veru opravdu luxusní postavičku a kdyby si tě vybrali, byli by pyšní, stačilo by trošku a měla by jsi na vítězství. Jenom prostě asi nechtěli moc makat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko děkuju♥ Nevadí, nevadí...nemůže hned všechno vyjít. Zkusila jsem, nevyšlo, jdu dál;)

      Vymazat
  11. Že ses nedostala dále vůbec nevadí, i tak jsem na tebe moc pyšná!! A formu máš úžasnou :*

    OdpovědětVymazat
  12. Je super, že se nenecháš odradit jedním neúspěchem, navíc když byly podmínky takové, jaké píšeš..to mi tedy hlava nebere, ale dobře no :D A hlavně tedy jen koukám, jak skvěle vypadáš, přijde mi, že se měníš každým týdnem a posouváš se pořád dál a dál hrozně rychlým tempem! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi skvělá, tvůj komentář mě vždycky potěší, fakt:) Děkuju

      Vymazat
  13. Nojo znáš to, určitě bys je ještě strčila do kapsy !

    OdpovědětVymazat
  14. Moc jsem ti fandila a byla jsem si skoro jistá, že tě vyberou (no, jejich chyba:D).....ale pro nás jsi vítěz tak jako tak!:)

    A nakonec je vidět, že to nebylo až tak fér, když vybraly holky co už normálně soutěží, takže nebuď smutná, dotáhneš to daleko i sama, což bude ještě větší úspěch! :)

    OdpovědětVymazat
  15. To jsou tupci :D Nechápu, proč tě nevybrali. Podle mě jsi právě ty ten nejlepší kousek z těch holek, podle toho, co popisuješ. Jednak zatím nejsi nějak extra vyrýsovaná ani vychrtlá a nesoutěžíš, jsi prostě fakt kočka, na které by byly asi nejlépe vidět změny!
    Já teda musím říct, že jsem si myslela, že tě vyberou. Ale jak je vidět, protiřečí si kde kdo. A přesně jak jsi napsala ... on pak bude litovat! Ty mu to natřeš :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥