středa 23. března 2016

#8TydnuABuduFit 1 týden za námi, 7 zbývá

Krásnou středu moji drazí.
Tak máme za sebou první týden výzvy za našim krásnějším já :)

Přidalo se Vás hrozně moc, já Vám za to děkuji! Můžete sledovat na instagramu pod #8TydnuABuduFit jak se hezky rozůstáme. Protože z toho mám fakt radost, přidávám i náhled fotek, ať vidíte, jak krásně pestré to tam máme :) Příští týden tu třeba bude i jedna z Vašich :)


Samozřejmě je zde v komentářích prostor, aby jste vyložili karty na stůl, jaký ten Váš první týden byl. 
Podařilo se vše co jste si předsevzeli? Z čeho máte radost, za co se pochválíte a co bude třeba v dalším týdnu vylepšit nebo změnit?

U mě takto:
Váha: Stále stejná
Kardio: ranní kardio dodržuji jak jsem si předsevzela, někdy se mi dokonce chce jezdit místo 20 min. 30, tak to občas udělám, podle energie. Chválím se :)
Jídlo: Tady bude podle mě ten problém stojící váhy, neboť jsem vše dávala více méně od oka.. no a to já asi moc neumím, pokud mám doma ořechová másla :D Ale! naštěstí (i trochu smutku ale v tom je :D) jsem dojedla všechny oříškové másla a tak se mi bude hlídat lépe. 

Cíle pro další týden:
Váha: tak už těch půl kila bych brala
Kardio: nechat jak je, přidat jednou týdně běh venku (protože přeci jaroooo)
Jídlo: Zapisovat a hlídat příjem, jíst častěji (zkouším menší porce 7-8x denně)








Těším se na Vaše komentáře a držím palce do druhého týdne :)
Vaše V.

15 komentářů:

  1. Ahoj Veru :)Jé úžasné jak nás všechny tady motivuješ, především u mě to má velký vliv. ;) Já jsem první týden začala polehounku.
    Cvičení: tam byl úkol jasný, nepřestat i když vnější vlivy nebyly zrovna příznivé a to jsem zvládla ;) TRX při kterém jsem se zničila na dva další dny :D, pak lekce jumpingu jako příprava na sobotní double jumping maraton- 2 hodinky skákání- zvládla jsem to a ty endorfiny pak (nepopsatelný pocit :D)
    Strava: začala jsem trochu hýbat se sacharidovými jídly, sice ještě nemám přímo propočtený jídelníček- to je v plánu dalších týdnů. Teď o víkendu to byl měsíc co jsem vyřadila všechny možné sladidla ze stravy- rychlé cukry především z ovoce, jinak komplexní- tělo se cítí o mnoho lépe a už mi to vůbec nechybí a z toho mám největší radost. :)
    Moc se těším na další tvé příspěvky a vývoj dalších 7 týdnů ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrej, jsem ráda, že to pomáhá :) skvělý že ti to tak jde, vzhůru do druhého týdne :)

      Vymazat
  2. Tak problém s máslíčkama mám stejný.. Nejde odolat! :D

    Ivet - TheRightMe

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, já jsem tu taky :) haha. Můj cíl na týden byl jít 5x do posilovny (mám totiž nějaké lenivé období, No šla jsem 4x, ale v sobotu si dala aspoň pořádně do těla. :) ) a další dlouhodobější cíl je začít vycházet eskalátory a chodit domů po schodech, nikoli výtahem a to se mi zatím daří. :) 2.4. mě čeká měření inbody po 3 měsících tak uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tedy dost zklamaná :( můj cíl byl, abych se to toho pořádně opřela a najela na nějaký pořádný režim, prostě 6x týdne zařadit 30-60 minut intenzivního cvičení nebo běhu a prostě to nekompromisně každý den odcvičit... Ale co se nestalo... Už po prvním týdnu jsem nastydla a nevím co s tím :( nechce se mi porušit výzvu, ale zároveň se nechci v nemoci vyčerpávat protože že zkušenosti vím, že se mi to vráží do kloubů a volívají mě kolena :/
    Teď mi poraďte co s tím...? Porušit, nebo se napřed uzdravit? :/
    Každopádně vám ostatním moc držím palce! A hlavně tobě Veeu, jsi skvělá! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pro tebe dulezitejsi zdravi nebo to jak vypadas? Ja bych se nejdrive uzdravila, dala tyden regenerace, klidovy rezim a pak se do toho muzes oprit. Tak pojedes o tyden dyl no a? Lepsi nez byt nemocna a nevylecena nemoc se ti stejne vrati zpatky a muze z toho byt vic jak tyden...Musez si delat zatim zabaly, pletove maskyu apod a starat se o plet nebo neco, abys nemela spatne svedomi...

      Vymazat
    2. Určitě souhlasím. Zdraví by mělo být vždy na prvním místě. Ono by tě to stejně doběhlo, kdyby jsi to nevyležela. Uzdrav se :)

      Vymazat
    3. Děkuju! Přesně tohle jsem potřebovala :) Nějaký souhlas s tím, že je v pořádku to nechat prozatím být a hlavně se uzdravit. Jen se potřebovala ujistit moje dubová palice :)

      Vymazat
    4. Děkuju! Přesně tohle jsem potřebovala :) Nějaký souhlas s tím, že je v pořádku to nechat prozatím být a hlavně se uzdravit. Jen se potřebovala ujistit moje dubová palice :)

      Vymazat
  5. To jsou krásný motivační fotky ! :) Výzva je super, první týden byl jakštakš bez přešlapů... stravu si nevážím, ale z dob, kdy jsem vážila tak +- odhadnu, kolik toho sním. Ale hlavně se mi povedlo být bez nějakých sladkých blbin.

    Tvé poslední články jsou tak krásně pozitivní a srší z nich energie, takže za mě díky :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je skvělý první týden, ať se daří do těch dalších :) a díky za chválu

      Vymazat
  6. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Veru to am tak potesilo ze su tu aj nejake moje fotkz :...ja som mala za tyden velky ciel a to dostat moje telo do rovnováhy po tydni bingeeating a podarlo sa mi ciel splnit...dakujem za motivaciu !!!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě potěší ♥