pátek 11. března 2016

#KrásnaBezVýčitek... výzva pro příští týden

Moje krásné čtenářky,
jak se Vám daří? Já se mám poměrně fajn :) ačkoliv už škola klepe na dveře a diplomka mě začíná tak nějak tížit (možná bych ji vážně měla začít pilovat, aby se mi ulevilo !přestaň prokrastinovat Veroniko!:) 


Mám před sebou hrozně plánů, třeba tento víkend v  Brně, kde se budu vzdělávat ve Fitness institutu na kurzu Funkční trénink. Strašně se na to těším, protože mým cílem je mít zdravé a funkční tělo. 

Moje tréninky obohacuji o ty základní silové prvy, hodně plyometrických prvků a cviků s vlastní váhou. Chci aby bylo ne jen krásné, ale také použitelné :) 

Příští týden se chystám na svoji první lekci boxu (snad nedostanu po čuni :D), přijede můj tatínek (přes rok jsme se neviděli, žije v zahraničí), uvidím se s Verunkou Duží, půjdu zopakovat masáž zad (nějaký problém se zdvihačem lopatky, který mi pan masér úspěšně odstraňuje :) 
.. no a pozor, další týden začínám chodit do Akademie Konec prokrastinace. Miluju informace ohledně osobního rozvoje.. a pokud mě někdo naučí jak přestat prokrastinovat (a už sakra doklepat to magisterské studium :D), tak ho budu zbožňovat :D Vše se určitě dozvíte podrobněji, až to absoluvuji :)

No a teď už k Vám. Aby #krasnabezvycitek (pod tímto hashtagem se k nám přidáváte na instagramu  (můj a Verunčin) a my Vám za to moc děkujeme :) nebylo jen o nějakém čtení, mám pro Vás výzvu pro příští týden. 




Vyčleňte si jeden den v týdnu a udělejte se fakt krásnou. Namalujte se, hezky se oblečte, učešte, nebo pokud si nejrkásněji příjdete v botaskách a legínách, udělejte to. Jen tak, pro sebe, pro radost. Tak aby jste se dobře cítily, aby jste si prostě připadaly v tu chvíli krásně.

Vyfoťte se a označte nás na instagramu, přidejte hashtag #krasnabezvycitek 
Moc se těším, kolik z Vás se zapojí a dokáže si upřímně říct, že jí to sluší. Je to docela odvaha a já vím, že na to máte a že mezi Vámi je strašně moc krásných dam, dívek a žen.

My s Verunkou Vás samozřejmě podpoříme a nezůstaneme pozadu :)

Mějte se báječně a buďte #krasnabezvycitek.
Vaše V<3

4 komentáře:

Každý komentář mě potěší ♥